Muzica clasică este de la Satana

Cea mai mare descoperire a anului 2019 este proveniența muzicii clasice; aceasta provine de la Satana, conform unui site ce se presupune a avea conținut religios. Nu pot să nu fiu șocată de această informație ce este cu siguranță „înghițită” de către persoanele pline de evlavie și sfințire sufletească și culturală ce urmăresc această sursă de informare plină de bunătate dumnezeiască.

Vine Anul Nou si vom fi din nou invadati de muzica clasica la tv, de concerte in biserici si de postari tematice pe blogurile preotilor habauci sau pe tot soiul de site-uri “ortodoxe”. O varianta pentru cei culti carora nu le plac manelele sau alte genuri muzicale adorate de plebe…

(https://ortodoxinfo.ro/2018/12/26/muzica-clasica-e-de-la-satana/ )

În concluzie, este de preferat să asculți manele în locul muzicii clasice. Păi dacă nu ai dușmani și îl asculți pe Mozart, Haydn sau Beethoven , nu arunci cu banii pe pomelnice sau alte cheltuieli bisericești ce te apropie de Dumnezeu.

Un articol lung, ce se vrea bine documentat, fiind plin de aberații bisericoase ce se și contrazic pe alocuri cu practica bisericească („ CANONUL 53 Nu se cade creştinii mergând la nunţi, să cânte în organe, ori să joace, ci cu cinste să cineze, ori să prânzească, precum se cade creştinilor. ”), ce dorește inducerea în eroare a cititorului și menținerea lui la un nivel nepăcătos, anterior lui Hommo sapiens și parcă în contrast cu orice evoluție a omului („ Diferenţa între schimbarea de azi şi cea crescută de Renaştere este însă una substanţială şi, în acelaşi timp, dumiritoare: în vreme ce Renaşterea a încercat să-L ucidă pe Dumnezeu, punându-l în loc pe hommo sapiens, vremurile noi (este într-adevăr şi ceva nou) încearcă acelaşi asasinat care are ca punct final, de această dată, înlocuirea omului – care s-a dovedit, şi de această dată, muritor – cu „celălalt dumnezeu”, adică cu însuşi Satan, cu numele său de ultimă scenă: Antihrist ”).

Despre festivalul „George Enescu” nici nu poate fi vorba de ceva bun („ Se petrec, sub ochii noştri, tot felul de aberaţii, pe care nu numai că nu le vedem ca aberaţii, dar şi participăm cu mulţumire la ele; şi, cu o inconştienţă care nu are nici un fel de scuză, chiar promovăm şi susţinem necesitatea acestor odioşenii anticreştine – desigur ca ortodocşi adevăraţi ce suntem. Una dintre probele luptei noastre împotriva poporului român, deci împotriva lui Hristos – tot ca „adevăraţi ortodocşi” ce suntem – tocmai s-a încheiat, anul acesta pentru a douăzecea oară: festivalul George Enescu. Şi, pentru ca să nu existe nici un semn de întrebare asupra patronajului sub care s-a desfăşurat acest festival şi nici asupra caracterului anticreştin, deci antiromânesc, pe afişul festivalului, promovat atât la televiziune pe toate posturile, cât şi prin toate celelalte mass media, scrie foarte clar: „MAGIA EXISTĂ”. ” ); e și normal să fie așa, sataniștii au investit într-un festival cultural bani pe care ar fi putut să îi ofere bisericii pentru a achiziționa mașini sfinte, case sacre și alte bunuri cu care să se poată împopoționa și îmbuiba mai marii slujitori smeriți ai Domnului. Că deh, pe manele nu poți slăvi divinul fără bogății, că doar nu ești satanist și râd dușmanii de tine! („ Aşadar, festivalul desfăşurat sub înaltul patronaj al dracului şi care, în acest fel, ne asigură că există dracu şi satanism, a durat aproape o lună, în întreaga ţară şi a costat mai multe miliarde de euro. Miliarde, nu milioane. O desfăşurare de forţe, la nivel financiar naţional, care are loc în fiecare an, nu contează cât de mizerie este în ţară sau cât de datori suntem pe la băncile străine. ”)

Dar astea nu sunt toate bazaconiile de pe acest site! Statul român, adică cel care oferă anual sume imense de bani bisericii, care nu o impozitează și care promovează religia în mod gratuit și aproape forțat este un stat evazionist, infractor de drept comun și proxenet („ De altfel, nu cred că mai este un secret pentru nimeni că statul român este un stat evazionist fiscal şi infractor de drept comun, încălcător al propriilor legi, sau că e un stat proxenet (în limbajul de cartier: un stat „peşte”), sau că statul român are ca preocupare îmbolnăvirea şi răspândirea bolilor sufleteşti şi trupeşti peste poporul pe care ar trebui să-l prote… – sigur! ”).

Și când vezi că articolul e aproape gata și speri că nu ai să mai citești așa aberații folosite pentru ținerea populației la un nivel cât mai scăzut intelectual, cultural, social, decizional și chiar spiritual, atunci, ei… citești comentariile și vezi adevărata prezență de spirit a celui ce este redactor, dar și efectul asupra unor cititori de articole ce te umplu de sfințenie.

Vă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

https://ortodoxinfo.ro/2018/12/26/muzica-clasica-e-de-la-satana/Categorii:Oameni și povești

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: