Aurelia Grosu (interviu)

Aurelia Grosu un cadru didactic din Galați pe care cei mai mulți dintre noi o cunoaștem datorită celor 5 cărți pe care le-a publicat.

Această femeie este un exemplu pentru toate reprezentantele sexului frumos din țară (cel puțin) datorită puterii ei de adaptare și a dorinței de evoluție.

Aurelia Grosu este înainte de toate o femeie remarcabilă, o forță proaspătă într-o lume cu mentalitate învechită și cu valori din ce în ce mai puține.

Am avut plăcerea de a discuta personal cu doamna Aurelia Grosu, iar energia pozitivă pe care mi-a transmis-o am dorit să o împărtășesc cu voi, cu toții: cei care o citiți, cei care mă citiți și nu în ultimul rând, cei care o veți citi și care mă veți citi. Am învățat din cărțile sale, dar și din discuțiile avute, că darul se dă mai departe, că dragostea vindecă (în cazul său dragostea divină a fost cea tămăduitoare) și că voința, dezvoltarea personală, psihică și spirituală sunt înălțătoare pentru oricare dintre noi.

Din următorul interviu puteți afla mai multe despre omul Aurelia Grosu, dar și despre planurile și impresiile scriitoarei. Pentru a comanda cărțile sau pentru a-i urmări activitatea literară o puteți face direct pe pagina de facebook (click AICI).

BookMyMind: Mulțumesc pentru că ați acceptat să răspundeți întrebărilor BookMyMind. Această perioadă este total nouă și dificilă pentru toată lumea, ce le transmiteți cititorilor dumneavoastră și de ce nu, tuturor celor care citesc articolul?

Aurelia Grosu: Să se încreadă în Dumnezeu, Cel care este Suveran și ține în mână tot Universul, să nu se îngrijoreze, să lectureze cărți de valoare, să facă mișcare, să comunice inteligent, să facă ceva in fiecare zi pentru sănătatea lor.

BookMyMind: Știm că ați scris 5 cărți inspirate din povestea dumneavoastră de viață și că v-ați pus sufletul pe tavă în fața cititorilor. Au fost momente în care să vă fie teamă de reacția cititorilor? Ați considerat această transparență ca fiind o vulnerabilitate?

 Aurelia Grosu: Când primești o misiune de Sus și ești conștient de ea, nu ai frici, iar dacă te citește un singur om, e posibil să fi salvat o viață, căci, prin dezvoltare personală și spirituală ai șansa să schimbi traiectoria cuiva.

BookMyMind: Care este cel mai memorabil sau emoționant gest/reacție din partea unui cititor?

Aurelia Grosu: Sunt multe, frumoase, de bun simț; flori, atenții mici, comenzi de carte destule, un cititor a trimis bani pentru mama mea, ca să ii cumpăr lemne. Sunt gesturi de sensibilitate personală, care își pun amprenta pe inima mea. Un profesor universitar s-a oferit să îmi lucreze gratuit coperta ultimei cărți, etc.

BookMyMind: Care ar fi întrebarea pe care ați fi dorit ca un cititor să v-o adreseze, dar nu s-a întâmplat niciodată?

Aurelia Grosu: „Care este exact drumul dintre prima și ultima carte?” Cu dorința de a asculta până la sfârșit.

BookMyMind: La ce carte lucrați și ce la ce să se aștepte cititorii de la aceasta?

Aurelia Grosu: Lucrez de mult la cea de-a șasea carte care poarta titlul: „Momente cu tine” și pentru mine este o abordare puțin diferită, nu am renunțat la dezvoltarea spirituală, dar acum folosesc un stil literar mai pronunțat. Cititorii vor putea sta de vorbă cu mine la o ceașcă de cafea sau de ceai , petrecând timp pentru a se întâlni cu ei, prin meditațiile mele literar- spirituale deosebite, care ating sufletul celui care acceptă invitația mea.

BookMyMind: Ce părere ar avea Aurelia Grosu din momentul scrierii cărții de debut „Ești mai puternic decât crezi” de autoarea Aurelia Grosu din prezent? Ați prevăzut în 2013 că veți ajunge să publicați atât de multe cărți?

Aurelia Grosu: Nimeni nu își cunoaște traseul, dar omul din mine s-a dezvoltat, s-a cizelat, s-a creionat, s-a schimbat în bine. Sunt o femeie care în 5 ani a realizat multe lucruri de calitate pentru mine și pentru cititorii mei. Mereu va conta călătoria și nu destinația.

BookMyMind: Ce impresii aveți acum, după 6 ani de la publicarea cărții „Picături de suflet în contul înțepciunii tale” ? Aveți în plan o nouă colaborare de acest gen?

Aurelia Grosu: Nu am în plan o astfel de colaborae acum, dar știu că „Picăturile de suflet” vor râmâne o candelă aprinsă pentru luminarea omenirii. Sunt deschisă la lucruri noi, adaptate la vremurile actuale.

BookMyMind: Cărțile dumneavoastră sunt axate pe dezvoltarea emoțională, personală și chiar spirituală. Cum ați reușit să le îmbinați atât de bine? Poate un scriitor să scrie în acest domeniu fără pregătire?

Aurelia Grosu: Am reușit să îmbin excelent credința, cunoștințele biblice cu dezvoltarea personală, fiindcă eu sunt alcătuită din cele două laturi ale personalității umane. Le-am avut puse la punct pe amândouă și le-am împletit armonios, tu știi exact fiindcă ești recenzorul cărților mele. Cred în Dumnezeu și cred că avem nevoie și de antrenament mental în conformitate cu principiile moral-creștine.

BookMyMind: Ce sfat i-ați oferi unui scriitor debutant?

Aurelia Grosu: Să scrie, să scrie, să scrie pentru a-i hrăni pe cei din jur. Să asculte sfaturile profesioniștilor în domeniu, să investească în dezvoltarea proprie, să se disciplineze maxim, să urmărească să fie de impact pe piața literară.

BookMyMind: Ce hobby-uri are scriitoarea Aurelia Grosu? Ce face în timpul liber?

Aurelia Grosu: Mă relaxez prin mișcare; plimbările prin locuri largi, deschise mă oxigenează. Scriu, citesc, cânt, iubesc, vreau să ajut ca să îmi îndeplinesc menirea.

BookMyMind: În încheiere, vă rog să le transmiteți cititorilor noștri de ce este important să citească cărțile dumneavoastră, în special celor care nu au făcut-o deja.

Aurelia Grosu: Dezvoltarea personală, educația, în general, este obligatorie pentru ridicarea poporului român pe o treaptă de civilizație înaltă. Educația poporului nu se face la sparanghel, ci prin cărți bune, prin filme creștine, care să înnobileze sufletul uman.Categorii:Aurelia Grosu, Dialog cu autori

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: