Revitalizează spațiul locuinței tale cu ajutorul Cromatique.ro

Trăim o perioadă nouă pentru omenire, fapt ce a făcut ca locuința să capete un rol multiplu (indiferent dacă este casă, apartament sau o mică garsonieră). Astfel, decorul spațiului de lucru, joacă, relaxare și chiar odihnă a devenit mai important decât a fost vreodată.

Pentru că apartamentul meu cu două camere a devenit prea mic pentru a fi transformat în două birouri, cinema și casă, am apelat la cea mai importantă zonă a lui – terasa – pentru a suplini ieșitul în oraș, dar și ca birou în aer liber.

Și cum pentru a amenaja un loc verde pe timp de pandemie este puțin cam greu, căutând idei și soluții cât mai la îndemână, am descoperit Cromatique.ro, o sursă de inspirație pentru orice spațiu căruia vrei să îi redai vitalitatea.

Multitudinea de materiale textile, draperiile și perdelele care te așteaptă să îți creeze povestea pot fi comandate din orice colț al țării sau pot fi vizualizate în showroom-ul din București (Sector 1, Strada Occidentului, nr. 42). Indiferent de modalitatea prin care achiziționezi produsele Cromatique.ro, alegerea poate părea grea datorită numărului mare de opțiuni. Nu îți fă griji! Cromatique îți oferă o comunicare foarte bună, iar înțelegerea nevoilor fiecărui client este doar unul dintre avantajele asistenței profesionale pe care o acordă clienților.

Orice modificare ai face (fie că vrei o pată de culoare sau senzația de spațiu, fie că dorești să te ascunzi în zilele însorite la umbra modernă a noilor draperii sau pur și simplu să îți pregătești spațiul de afară pentru grătare și discuții lungi alături de prieteni) Cromatique.ro îți oferă garanția unor materiale durabile și rezistente, confecționate din fibre naturale, ridicându-se la nivelul celor mai exigente cerințe.

Prima oprire, de fapt motivul pentru care Cromatique.ro a ajuns în atenția mea, am făcut-o la materiale pentru exterior, categorie care mi-a lăsat imaginția liberă și a schimbat perspectiva asupra terasei mele. Poți să îți faci huse pentru mobilierul exterior exact așa cum ai visat, iar diversitatea este completată de calitate, materiale rezistente la apă și decolorare. Să nu mai pomenesc de imprimeurile florale care dau atât de multă viață spațiului meu limitat și creează impresia unui flore bogate în micul meu ecosistem dezvoltat la parterul blocului.

Următoarea modificare de vis pentru micul meu colț de paradis este tapetul, iar ideea găsită la Cromatique mă încântă peste măsură. Uitați cât de aproape putem aduce natura atunci când nu putem ajunge la ea:

Pernele, tapițeriile, perdelele și draperiile pot fi comandate de pe site-ul https://cromatiquero-decor-de-calitate.business.site/?m=true și pot transforma locuința ta într-o oază de liniște, voie bună și culoare. În aceste zile mohorâte și lipsite de soare, lumina și căldura pot fi găsite în interiorul casei tale!

Un element de noutate (cel puțin pentru mine) au reprezentat perdelele fotocatalitice. De ce sunt atât de unice? Pot filtra aerul! Procesul este asemănător cu fotosinteza, mineralul fotocatalizator cu care este acoperit firul țesăturii descompune poluanții obișnuiți la trecerea luminii, purificând astfel aerul.

Dă un suflu nou casei tale! Intră pe Cromatique.ro și alege o nouă personalitate pentru locuința ta!Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: