Viața unui om este o gură de aer

După cum bine știm cu toții, aerul este unul dintre cele mai esențiale elementele pentru a putea supraviețui, dar problemele provocate de poluare ne dau viața peste cap. Mai mult, aerul poluat din casă este de până la 2-5 ori mai nociv decât cel din mediul exterior.

Chiar dacă perioada de izolare a redus din poluarea aerului (nu destul încât să fim în siguranță), nu înseamnă cu nu suntem supuși unor noi provocări. Pentru mine mutatul biroului acasă a reprezentat un moment de cotitură. A trebuit să îmi reinventez locuința și să creez un mediu de lucru care să îmi ajute familia să își îndeplinească obligațiile (profesionale și școlare) la nivel optim, fără a pierde din căldura lăcașului meu special.

Când am crezut că totul e cât se poate de „în regulă” am realizat că lipsa aerului curat devine o problemă. Chiar dacă aeriseam constant, „pofta” de o gură de aer proaspătă creștea în intensitate (psihic, dar și fizic), fiind lezată de efectele benefice ale oxigenului:

  • te face fericit ( 🙂 oxigenul crește cantitatea de serotonină – hormonul fericirii);
  • îți curăță plămânii (când expiri sunt eliberate toxine din corp), îmbunătățește tensiunea arterială și ritmul cardiac, ajută la digestie (lucru important mai ales dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme);
  • consolidează sistemul imunitar (oxigenul ajută globulele albe din sânge să lupte cu bacteriile și germenii din organism);
  • oferă mai multă energie și te ajută să te concentrezi.

Enumerarea de mai sus este doar exemplificativă, beneficiile unui aer curat fiind mult mai numeroase, lucru valabil și pentru inamicii microscopici „ascunși” în acesta.

Nu am scris acest articol doar ca să mă plâng de lipsa aerului proaspăt din locuința mea, ci ca să împărtășesc din bucuria găsirii soluției: 💡 sterilizatoarele LavanUV.

LavanUV oferă posibilitatea achiziționării online a produselor care îți vor oferi protecția de care ai nevoie (poți steriliza obiecte la calitatea cea mai înaltă, produsele LavanUV putând fi utilizate inclusiv pentru sterilizarea saloanelor de spital) și oferă un ajutor real în menținerea oricărui mediu cât mai curat.

Varietatea produselor disponibile în magazinul online lavanuv.ro oferă posibilitatea alegerii dispozitivului adaptat oricărei nevoi; de la cutie sterilizatoare UV în care poți steriliza obiecte mici, precum chei, telefon, bani, bijuterii, până la purificatorul Lavan, aparat care te ajută să dezinfectezi și să sterilizezi suprafețele și aerul din încăperi de până la 60mp.

O calitate bună a aerului aduce beneficii pentru tine și pentru cei dragi, iar calitatea vieții va fi simțitor îmbunătățită.

Cum ar fi somnul tău într-o casă cu un aer curat și proaspăt, exact ca cel din natură?

Aerul proaspăt poate avea un efect de răcire și știm că un mediu răcoros în dormitor este esențial pentru a dormi o noapte bună.

Natalie Dautovich (savant de la Fundația Națională a Somnului din SUA)

Știm, de asemenea, că există o mulțime de asocieri pozitive între aerul curat și relaxare, iar atunci când ne simțim relaxați și confortabili în mediul nostru, avem mai multe șanse să ne simțim somnoroși.

Natalie Dautovich (savant de la Fundația Națională a Somnului din SUA)

Nu doar recomandările specialiștilor ne fac să ne dorim un aer curat atunci când dormim, ci tot organismul nostru, fiecare atom și por din ființa noastră, conștient sau inconștient.

De câte ori îmi amintesc de răcoarea serilor de vară petrecute la țară; de senzația aerului care îmi umplea organismul și savoarea dimineților răcoroase în care mă trezeam fără să vreau să mă teleportez direct la fereastră sau ușă pentru a simți cum prind viață. Ador senzația oferită de odihna într-o cameră aerisită, iar cu ajutorul produselor LavanUV fiecare noapte este aidoma uneia în natură, departe de traficul și poluarea orașului.

Poate că mulți dintre voi știți deja de aceste produse (de multe ori constat că sunt o mulțime de produse pe piață de care nu știu, chiar dacă sunt foarte utilizate), dar dacă nu ați aflat încă de această modalitate de a aduce aerul proaspăt mereu în încăpere sau de a avea un ambient igienizat vă invit să accesați magazinul online LavanUV pentru a le descoperi. Mă bucur pentru cei care utilizează deja aceste sterilizatoare și vă aștept comentariile despre experiența avută cu aceste produse.

Viața unui om este o gură de aer.

Octavian PalerCategorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: