Stare de urgență în lumea microbilor! Milioane de microorganisme în alertă! CleaningNews

Atenție! Această știre vă poate afecta emoțional.

Cazurile de achiziționare a noului LavanUV au crescut. Mai multe orașe din România sunt curate! Autoritățile declară stare de urgență de când oamenii au lansat lampaUV auto, iar bacteriile Candida albicans și Staphylococcus nu mai au voie să se înmulțească. E-coli au voie să se reproducă la 50% din capacitate. Pierdea microbilor nou-născuți ar duce la creșterea riscului de dispariție a 5 noi specii de bacterii.

Design-ul elegant al lămpii UV auto a declanșat o creștere majoră a vânzărilor, iar sterilizarea completă a cauzat pierderi de 100% din rândul microbilor automobiliști. Cele 5 microorganisme care aproape au reușit să se salveze au dispărut înainte să apuce să se înmulțească.

Nici situația microbilor de încăperi nu s-a îmbunătățit. Unul dintre cei nici 0,01% supraviețuitori ai curățeniei de primăvară de pe strada Primăverii din Iași declară: „Duceam o viață liniștită în dormitor. Chiar dacă am mai fost atacați cu diverse produse de curățare sau purificare a aerului am rezistat. Când am văzut Purificatorul Lavan în cameră ne-am bucurat crezând că va fi ca de obicei și că mai mulți dintre noi vom avea locuințe. Până la Lavan multe familii de bacterii și microbi au trăit pe produsele lor de curățenie. Eu am avut noroc. Am fost la prag. Doi milimetri. Doi milimetri până la zona în care a acționat și a sterilizat toată camera. A fost măcel. Milioane de semeni au fost distruși de pe cei aproape de 60mp.”

Purificatorul de aer Lavan generează ozon pentru a acoperi spațiile în care nu ajung radiațiile UV. Acesta elimină și mirosurile neplăcute. Se acționează asupra DNA-ului nostru, a fiecărui microorganism în parte și distruge structurile DNA/RNA. Ca să întelegeți: Lavan e un magician care ne face efectiv să dispărem. La propriu. Nu suntem pregătiți pentru acest inamic.

Reprezentantul Microorganismelor în Consiliul Internațional

Secretarul General al Departamentului de Răspândire Militară anunță scoaterea a 10 milioane de posturi în echipa virușilor tehnologici care să distrugă site-ul LavanUV.ro. Autoritățile se tem de posibilitatea instituirii legii marțiale dacă dezinfecțiile continuă. Dacă nu luăm atitudine urgent, ne curăță pe toți!Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: