Revista „Tinere Elite”

Este pentru prima dată când doresc să vorbesc despre o revistă. De ce acum? Pentru că abia acum am reușit să aflu de o revistă cu un conținut util, unic și de calitate.

Fondată în anul 2019 de George Terziu și lansată la începutul anului 2020, revista „Tinere Elite” aduce în atenția cititorului fascinanta lume elitistă.

Elitismul este o teorie care susține rolul determinant al
elitelor în mișcarea istorică și în conducerea societății, o
formă de recunoaștere a adevăratelor valori (și în niciun caz,
o formă de snobism sau de discriminare)–care este singura
cale de a asigura o dezvoltare ascendentă, o stabilitate și o
forță unei societăți.

Revista „Tinere Elite” nr.3/2020

De ce este atât de specială revista „TINERE ELITE”?

Poate fi citită cu aceeași pasiune atât de copii (adolescenți, tineri), cât și de către părinți. Conținutul este captivant și inedit, iar informațiile sunt educative/culturale.

Subiectele serioase abordate în cadrul revistei sunt prezentate serios, dar nu ursuz; argumentat, dar nu plictisitor; profesionist, dar nu lipsit de umor.

Chiar dacă revista se axează pe prezentarea copiilor superdotați și la o primă vedere mulți am considera că nu este un subiect care să prezinte interes pentru noi, de fapt este cu atât mai interesantă și utilă.

Subiecte precum „Cât de mult îi afectează pe copii eșecul la un concurs de talente și ce trebuie să facă părinții” sunt de interes general, iar modalitatea de transmitere a informațiilor nu este doar educativă, ci și relaxantă.

Pentru a ne potoli pofta de inedit aflăm informații despre copii geniali, care au inventat sau au descoperit diverse lucruri incredibile.

De exemplu, Matthew Berger a devenit cel mai tânăr arheolog, la vârsta de 9 ani. Așa cum povestește și în videoclipul de mai jos, Matthew a descoperit clavicula unui copil datând de aproape 2 milioane de ani, în timp ce își însoțea tatăl, de meserie paleontolog. Clavicula aparținea unui copil de aceeași vârstă cu Mattew, doar că născut cu 2 milioane de ani înainte.

Acești copii care au excelat în diverse domenii sunt aduși mai aproape de comunitate prin intermediul interviurilor din revista „Tinere Elite”. Subiectele abordate în cadrul interviurilor sunt savuroase datorită personalității celor intervievați. Merită citite!

Datorită conținutului informațional (oferă multe informații utile despre posibilitățile fructificării supradotării) și educațional, frumos armonizat cu umorul, această revistă te face să îi dorești fiecare număr și să îl răsfoiești iar, iar și iar. E ca videoclipul sau filmul preferat. L-ai viziona fără să te plictisești. În cazul revistei avantajul e că mereu mai apare una nouă! 🙂

„Curiozități inedite pentru copii”, „Curiozități despre animale”, informații despre tabere și „Glume pentru copii” care stârnesc interesul indiferent de vârstă, toate adunate alături de multe altele într-o revistă de elită. „Tinere Elite” mi-a pus mintea în funcțiune relaxat și inedit, iar din punctul meu de vedere ăsta trebuie să fie efectul unui material de calitate, indiferent că este carte sau revistă.Categorii:Gânduri

Etichete:, , , , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Sunt mama si sunt interesata de unde se poate cumpara aceasta revista, tare de tot! Locuiesc in Timisoara, poate exista la vreun chiosc ,ceva.Fetita mea de numai 11 ani ar fi bine sa o citeasca pentru ca este foarte buna la cantat.A castigat premiu la un concurs facut la noi la Timisoara acum 2 luni.Maria

    Apreciază

  2. O revista deosebită, foarte frumoasa și interesantă deopotriva! O oportunitate reală pentru foarte tinerele elite românești, copiii superdotați cu talent și capacități peste cele normale din orice mediu și categorie socială ar proveni ei. O astfel de publicație e rară pe la noi în țară. Merită atenția stâlpilor societății românești și a părinților cu astfel de copii de excepție!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: