Grupul V.I.P. – liniștea e la un click

Zilele trecute am avut o activitate mai inedită. Am ajutat-o pe prietena mea Mădălina să se mute în noul ei cămin. A ales să renunțe la viața de la bloc în schimbul tihnei și a liniștii de la casă. Ușor, sunt sigură că nu i-a fost, pentru că pregătirea locuinței este un lucru foarte important.

După ce am aranjat lucrurile aduse, ne-am relaxat la un ceai și mi-a împărtășit din satisfacția și bucuria de a se vedea în propria casă și de a-și cunoaște locuința în cele mai mici detalii.

Mi-a povestit că în perioada în care trebuia să decidă ce materiale de construcție vor fi folosite, era atât de stresată și speriată de alegerile pe care trebuia să le facă, încât avea coșmaruri.

Inițial am crezut că prietena mea glumește sau că a avut vise inspirate de povestea „Cei trei purceluși”, iar finalul a fost fericit. Dar cu cât Mădălina povestea, cu atât realizam că era cu adevărat îngrozitor să treci printr-o astfel de perioadă.

Când noapte de noapte, timp de săptămâni visezi scene desprinse din „Prăbușirea Casei Usher”, ajungi să ceri ajutor. Mi-a mărturisit că o îngrozea să se gândească la propria casă ca la un inamic. Nu voia să sacrifice nimic, nu își dorea să fie precum Ana lui Manole. Mădălina își dorea doar siguranță, iar frica provenea în special din cauza costurilor pe care le necesită materialele de construcție necesare pentru o casă. Din acest motiv, Mădălina a început să se documenteze, și urmând sfaturile persoanelor care au trecut prin experiența aceasta, dar și ale specialiștilor, și-a „construit” un plan și a făcut rost de lista cu materialele necesare.

Lista cu dorințe

După ce a primit de la constructori lista cu materialele necesare, a apelat direct la un consultant de la Casa de Comenzi. Pentru fiecare categorie de produse există consultanți specializați (dedicați), livrarea este asigurată în toată România, iar prețul este mai mic decât în depozite și supermarketuri. Mai mult, vindem-ieftin a dat deja naștere unei comunități pe Whatsapp: grupul V.I.P.

Experiența celor 6 ani își spune cuvântul, iar serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Indiferent că vrei să construiești de la zero sau doar să renovezi pentru a avea confortul dorit, Casa de Comenzi îți oferă materialele necesare, dar și suportul profesional.

Pentru a primi oferta trebuie să transmiți lista de materiale sau să o comunici printr-un apel telefonic consultantului care va verifica și va calcula, revenind ulterior cu oferta personalizată și informațiilor privitoare la transport.

Mădălina, prietena despre care vă vorbeam, a discutat cu mai mulți consultanți Vindem-ieftin, pentru că aceștia sunt specializați pe categorii de produse. Ceea ce o neliniștea cu adevărat pe prietena mea era bugetul. Fiecare ofertă de până acum era mult peste bugetul ei. Nu știa cum va reuși să achiziționeze toate produsele de pe lista meseriașilor.

Mădălina: – Bună ziua. Aș dori să comand materiale de construcție din șase categorii, dar aș vrea să știu cât de mult va dura livrarea, având în vedere volumul mare solicitat.

Consultant: – Cu cât cantitatea comandată este mai mare, cu atât livrarea va avea prioritate. Beneficiile financiare nu sunt singurele avantaje ale unei cantități mari comandate.

Mădălina: Aș dori să achiziționez ferestre de mansardă, dar depășesc bugetul. Dacă le achiziționez ulterior este posibil să ajungă prea târziu… comanda ar fi mică..

Consultant: Puteți opta pentru plata în rate, prin TBI Credit.

Mădălina: Dar până obțin aprobările… Ce ar trebui să fac pentru a plăti așa?

Consultant: TBI Credit oferă Credit Instant, adică posibilitatea achitării materialelor dorite prin rate. Creditul poate fi obținut fără drumuri la bancă, în maximum 10 minute, totul fiind 100% online.

În mai puțin de 20 de minute de când a discutat cu unul dintre consultanți, Mădălina a scăpat de coșmaruri. Acum reușise să comande tot ce era necesar pentru a putea să aibă casa care să îi ofere final fericit poveștii ei. Mai mult decât atât, de atunci a mai comandat diverse materiale, iar solicitarea de a intra în grupul V.I.P dedicat clienților a fost cea mai bună alegere. Orice neclaritate îi este lămurită, iar consultanța membrilor VIP este prioritară. Vindem-Ieftin se pricepe să economisească banii și timpul clienților.

Grupul VIP

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este vindem-ieftin.png

Clienții care au cumpărat de minimum două ori și doresc să achiziționeze produse din minimum 3 categorii din produsele de pe Vindem-Ieftin, dar și cei care au cumpărat o singură dată și doresc să achiziționeze produse din minimum 5 categorii se pot bucura de beneficiile acestui Grup VIP.

Această comunitate virtuală oferă consultanță de specialitate prioritară cu privire la lista de materiale și un răspuns adaptat nevoilor personalizate ale clientului. Centralizarea informațiilor într-un singur loc (de la Vindem-Ieftin poți lua toate materialele de care ai nevoie) și condițiile speciale cu privire la pachetul de produse și livrare economisesc timpul clientului, acesta putând verifica statusul livrării în timp real.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este vindem-ieftin.png

Recenzii video – 100 lei recompensă cash

Dacă la primirea materialelor imortalizezi momentul printr-o filmare, Vindem-Ieftin îți oferă 100 de lei CASH. Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul se observă în fiecare detaliu al Casei de Comenzi Vindem-Ieftin. De la calitatea site-ului, până la încrederea în serviciile oferite, Vindem-Ieftin își respectă și susține clienții.

Concept unic în România

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este less-money.png Mai puțini bani pentru mai multă calitate. Cum este posibil? Prin eliminarea intermediarilor și a costurilor de depozitare.
Vei economisi 10-15% din prețul pe care l-ai fi plătit în altă parte.
Prețul se negociază și diferă în funcție de cantitatea comandată și zona de livrare.
Acces la toți Producătorii Premium din România.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este delivery.png Livrare oriunde în România.

Casa de vis este la un click distanță.

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Banner SuperBlog 2020Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 4. De la apartament la casă. Cum ne putem face mutarea mai ușoară

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: