Ce spune telefonul tău despre tine? De ce să cumperi produse de marcă pentru smartphone-ul tău?

Folii și huse pentru telefoane

Este foarte important ca telefonul să răspundă nevoilor posesorului lui. Atunci când folosești acest dispozitiv pentru majoritatea activităților tale – comunicarea cu familia și prietenii cu ajutorul apelurilor vocale și video, fotografierea momentelor importante sau a peisajelor care îți taie răsuflarea, găsirea liniștii și petrecerea clipelor relaxante citind sau jucând jocuri, folosirea în scop profesional sau pentru ascultarea muzicii preferate -, aspectul pe care îl are este o oglindire a personalității proprietarului.

De ce ar conta mai mult cum ești îmbrăcat decât cum arată telefonul tău? Husele sunt îmbrăcămintea prietenului tău loial, iar foliile sunt modalitatea de a avea grijă să îi oferi toată siguranța necesară unei bune și neîntrerupte funcționări.

Atunci când alegem husa sau folia telefonului nostru trebuie să fim informați cu privire la calitatea produsului, alegerea necorespunzătoare putând fi cauza unor defecțiuni ulterioare ale dispozitivului ce ar necesita cheltuieli în plus (husa aleasă incorect ar putea duce la încălzirea excesivă a telefonului). Pentru a fi siguri de calitatea accesoriilor alese pentru telefonul nostru este indicat să alegem produse de la branduri cu experiență, ce ne oferă lucruri de calitate, certificate.

BrandGSM este primul și cel mai mare importator de huse pentru telefoane din România și pune la dispoziția clienților săi peste 4000 de accesorii GSM pentru smartphone-uri de cea mai bună calitate (Spigen, Guess, Devia, UAG) la cel mai bun preț.

De ce să alegi accesorii de calitate (produs de brand)

5. Accesoriile pentru telefoanele mobile au ca scop îmbunătățirea funcționalității acestora, precum și protejarea lor. Atunci când alegem folia sau husa dorită este normal să luăm în calcul prețul, dar nu trebuie să neglijăm calitatea și marca produsului. Uneori este ușor să ne lăsăm ademeniți de anumite caracteristici ale unui produs slab calitativ sau puțin durabil. În acest caz nu ne este de niciun folos că avea respectiva caracteristică în plus.

Mai mult decât atât, riscăm să avem și pierderi considerabilie. Cum ar fi ca imediat după achiziționarea telefonului dorit să îl scapi din greșeală, iar folia și husa să nu reușească să îl protejeze pentru că erau slab calitative și nu au rezistat?

4. Telefonul a devenit un accesoriu atât de comun în viața noastră încât îl luăm cu noi oriunde. Husa telefonului nostru devinde astfel un accesoriu căruia trebuie să îi acordăm tot mai multă importanță, datorită capacității acesteia de a ne completa ținuta (putem să asortăm culoarea husei cu cea a hainelor noastre, schimbarea acesteia fiind foarte simplă).

Varietatea de culori, modele și materiale ale huselor pentru telefoane de la BrandGSM ne oferă ocazia să ne personalizăm telefonul cu gust și rafinament. Bradul ales certifică calitatea și durabilitatea produsului utilizat, oferind eleganță datorită atenției la detalii și a profesionalismului producătorului.

3. Foliile sunt importante pentru protecția telefonului nostru, dar dacă folosim folii de slabă calitate, putem avea dificultăți în utilizarea telefonului. Pentru a putea folosi touch-ul telefonului la parametri reali trebuie să ne asigurăm că alegem folia potrivită, din materiale de calitate.

Pentru telefoanele copiilor putem alege folii flexiglass de la BrandGSM pentru proprietatea lor de a nu se sparge. Astfel, ne asigurăm că în cazul în care smartphone-ul copilului suferă un accident, copilul nu riscă să se rănească în cioburi (așchii), ca în cazul unei folii din materiale de slabă calitate.

2. Accesoriile calitative (cele produse de către un brand) trebuie schimbate mult mai rar decât produsele non-brand. Slaba calitate a accesoriilor pentru telefonul mobil ne obligă deseori să schimbăm folia sau husa imediat după cumpărare. Distrugerea sau degradarea foliei sau husei ne costă suplimentar și ne lasă telefonul „vulnerabil” până la înlocuirea accesoriului problematic.

Alegerea unui produs de calitate superioară ne garantează o durată mai mare de utilizare și ne ține telefonul în siguranță, chiar și atunci când lucrăm în medii periculoase.

1. Pentru a extinde protecția și asupra datelor din telefonul nostru putem folosi folii privacy, astfel asigurându-ne confidențialitatea displayului când suntem în preajma altor persoane (de exemplu într-un mijloc de transport în comun). Pentru o protecție a întregului ecran, foliile din stică temperată de la Lemotti, Eiger sau Devia sunt alegerea cea mai potrivită pentru siguranța calității.

Fie că vrei să fii fashion, să porți creația unui brand sau doar să te asiguri că ai cele mai calitative produse pentru telefonul tău fără să cheltui bani inutil, BrandGSM este magazinul care îți oferă accesoriie de care ai nevoie pentru smartphone-ul tău.

BrandGSM este dedicat clienților săi, motiv pentru care oferă posibilitatea achiziționării produselor de la branduri de top adăugate în portofoliul propriu doar după verificarea standardelor de calitate și fiabilitate, ceea ce impune un control strict calitativ al produselor. Experiența de peste 20 de ani le certifică profesionalismul, în prezent fiind unul dintre cele mai importante magazine online din România.

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Banner SuperBlog 2020Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: