Branduri și povești ca să exprimi cine ești: Answear?

Pandemia m-a făcut să realizez că e mai de preț calitatea decât cantitatea. Și asta nu doar legat de garderobă, ci de fiecare capitol al vieții mele. Totuși, în mod paradoxal, cumpăr cel puțin la fel de multe obiecte vestimentare ca și înainte să înceapă această perioadă a izolării și a vieții „în haine de casă”.

Atunci când văd încălțăminte de firmă la reducere este imposibil să rezist tentației și, de cele mai multe ori, sfârșesc prin a cumpăra iarna ce îmi trebuie vara. Și cum „pofta vine cumpărând”, cu cât achiziționez mai mult, cu atât parcă îmi trebuie câte ceva în plus, câte un detaliu de care viața mea are nevoie, pentru a fi destul de „condimentată”.

Inspirată de necesitatea purtării măștilor, mi-am achiziționat acum câteva zile măști colorate și personalizate, confecționate manual. Astfel, accesorizez ținuta într-un mod unic și vesel.

Pandemia a accelerat dezvoltarea cumpărăturilor online, astfel, oriunde ai fi, poți face un tur virtual al magazinelor. La fel ca și locațiile fizice, magazinele online transmit profesionalism și calitate prin felul lor de a fi, aspectul unui site fiind la fel de important, ca și cel al unei vitrine.

Pe Answear.ro mă simt ca într-o altă dimensiune. Pot alege din produsele a peste 300 branduri internaționale de top, bucurându-mă de calitate garantată. Nici nu am așteptat să văd ce oferte de Black Friday apar, că mi-am și făcut lista de dorințe. Poate atât de multă izolare accentuează dorința de schimbare, de diversitate.

Citisem undeva, că poveștile ne mențin sănătoși. Cu siguranță mulți dintre noi știm că puțin shopping ne bucură și relaxează, dar câți dintre noi ne alegem bradurile în funcție de povestea lor? Dacă înainte să alegem un produs am vrea să îi cunoaștem istoria? Am putea să ne conectăm mai bine cu brandul ales și să ne exprimăm personalitatea mai cu acuratețe. Până la urmă, atenția la detalii, mereu face diferența!

Mai jos sunt câteva dintre brandurile mele preferate, ale căror povești sunt cel puțin interesante.

Branduri și povești

Dr. Martens este un brand ce își are începuturile în anul 1901, în Anglia, unde familia Griggs producea încălțăminte. Unirea ideilor companiei Griggs (1960) cu cele ale germanului Klaus Martens a fost ceea ce i-a conturat Dr. Martens imaginea pe care o are și în prezent.

Succesul acestui brad s-a datorat unicității pe care produsele Dr. Martens le transmit, stilul modern fiind apreciat în toată lumea. Este ușor să îți exprimi personalitatea și unicitatea purtând încălțămintea acestui brand. Dr. Martens te ajută să fii expresiv, să te pui în valoare, să te simți încurajat să îți evidențiezi personalitatea.

Karl Lagerfeld a fost catalizatorul dintre brand și stilul de zi cu zi. Găsindu-și inspirația absolut oriunde, produsele realizate de expresivul artist au devenit un simbol al bunului gust, al stilului, al eleganței și al confortului.

Considerat un personaj excentric, hainele acestui creator sunt mai mult decât arată, fiecare piesă având o poveste unică și reprezentând o invitație în universul enigmatic Lagerfeld.

Hunter este brandul care a reușit să unească unicitatea, moda și adevăratul stil britanic și să mențină în atenția tuturor cizmele de cauciuc, timp de 150 de ani.

Geox este celebru datorită pantofilor care respiră. Microclimatul interior optim este garantat de pantofii cu sistemul inovativ marca Geox, designul italian oferind eleganță și rafinament.

Pe mine pandemia mă face să încerc să retrăiesc ieșirile în natură (atunci când pot să mă bucur de experiență îmi doresc să fiu îmbrăcată cu ce este mai bun, safe și călduros) și să alerg în povești pentru a găsi confortul unei atmosfere active și fermecate, pe care umanitatea o experimentează din ce în ce mai puțin. Omul și haina se fac unul pe altul, de asta aleg lucrurile care se potrivesc stilului meu. Exprimă-te și lasă stilul să comunice pentru tine!

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Banner SuperBlog 2020Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: