Depozitul amintirilor

De mică am visat să am afacerea mea. Pe la 8-9 ani mă imaginam vânzând gogoși în propriul meu mini-chioșc, îmi calculam venitul, îmi repetam rețeta și mă gândeam cum voi face rost de ingrediente și, mai ales, îmi imaginam cum va arăta spațiul meu de lucru, de multe ori încercând să îmi creez singură arhitectura în funcție de materialele pe care le avea bunicul meu. Vă dați seama că nu am trăit această experiență a comerțului și că planul de afaceri s-a schimbat odată cu vârsta.

Așa am ajuns să îmi doresc un cimitir (și nu oricum, ci cu un anumit design care includea un lac și diverse clădiri). Ei, aici planuri și gânduri și visuri neîmplinite… Dar, dorința de a avea propria mea afacere a supraviețuit timpului.

Cele două dorințe care mi-au captat atenția cel mai mult timp de-a lungul existenței mele, au avut printre altele, și dificultatea obținerii unui spațiu adecvat.

Noua viziune de afaceri este mult mai ușor de dus la îndeplinire cu ajutorul sistemului constructiv Frisomat. Mi-aș dori să mă folosesc de posibilitatea de a mă bucura de spațiu oferit de hala industrială de la Frisomat pentru a oferi servicii de depozitare pentru lucruri de valoare de mici dimensiuni.

De ce mă ajută Frisomat să îmi îndeplinesc visul?

Halele metalice prefabricate din oțel profilat la rece oferite de Frisomat oferă posibilități nelimitate, acoperind o gamă largă de nevoi. Astfel, ideea mea poate fi materializată, spațiul fiind primul pas pentru a-mi putea pune în scenă planul de afaceri.

Costurile de transport sunt mai scăzute datorită materialelor ușoare, montajul fiind de asemenea mai facil datorită posibilității efectuării lui fără utilaje grele de manipulare și ansamblare; aceste avantaje scurtând timpul de finalizare al proiectului, amortizând cheltuielile clientului mult mai repede.

Ceea ce mă încântă foarte mult este soluția completă de care aș avea parte dacă aș alege o hală producție de la Frisomat. Hala metalică este proiectată, produsă, transportată și montată de către Frisomat. Astfel, în toate etapele constructive clientul beneficiază de expertiza Frisomat. Discuți cu specialiștii, le explici cum vrei să arate și să fie repartizat spațiul, iar ei te ajută să îți vezi proiectul în formă fizică. Poți integra orice opțiuni îți sunt necesare sau pe plac, iar materialele de calitate îți reduc costurile de mentenanță pe toată durata utilizării.

Depozitul Amintirilor

Halele metalice de la Frisomat pot fi folosite pentru numeroase idei de afaceri (crame, florării, depozite, magazine), dar eu îmi doresc să aleg această firmă pentru a mă bucura de designul tehnologic și arhitectural pe care Frisomat îl oferă și de posibilitatea de a discuta continuu cu antreprenorul, arhitectul și proiectantul.

Îmi doresc ca „Depozitul Amintirilor” să ofere 5000 de „capsule” în care oamenii să își poată depozita obiecte de valoare sau amintiri pe care vor să le păstreze în siguranță sau în secret. De asemenea, îmi doresc câteva camere micuțe, în care clienții să poată sta în compania amintirilor depozitate, petrecând astfel clipele de relaxare ori rememorare în intimitate și liniște.

Pentru că tihna este ceea ce trebuie să definească atmosfera din Depozitul Amintirilor, intrarea se va face printr-o sală elegantă, decorată din plin cu plante, cu ferestre mari prin care lumina să poată oferi strălucire oricărei amintiri.

Un alt plus al halelor Frisomat (pe lângă inovația și certificarea calității materialelor) este reprezentat de grija companiei față de planetă. Halele sunt proiectate astfel încât pierderile să fie minime, deșeurile sunt reciclate, iar 50% din energia consumată provine de la panouri solare.

Ce oferă Depozitul Amintirilor?

Depozitul Amintirilor îți oferă un spațiu sigur pentru a-ți depozita bunurile mici și de preț (patrimonial sau emoțional). Designul îți oferă relaxarea de care ai nevoie, punând la dispoziție camere în care să te poți uita la fotografii în liniște (sau acompaniat de muzica relaxantă) sau să îți citești vechile scrisori la adăpost de ochii iscoditori ai celorlalți.

Siguranța lucrurilor tale este garantată, iar materialele de calitate din care este construit Depozitul Amintirilor (hala metalică Frisomat) oferă protecție bunurilor depozitate.

Te simți singur? Îți este dor să revezi amintirile depozitate? Vrei să scapi de anostitatea locuinței și să „revezi” clipele fericite păstrate în Depozitul Amintirilor?

La fel ca și mintea ta, Depozitul Amintirilor îți permite accesul nelimitat la bunurile tale. Programul va fi nonstop astfel, la orice oră din zi sau din noapte poți arhiva sau dezarhiva evocările minții și sufletului tău.

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Banner SuperBlog 2020Categorii:Gânduri

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: