Frigider? Congelator? Tu decizi!

După mai bine de un secol de la inventarea primului frigider

Prima mașină comercială de făcut înghețată a fost inventată în anul 1854. În 1913 a fost inventat primul frigider pentru uz casnic, iar în 1920 a fost pentru prima dată folosit freonul pentru răcirea frigiderelor. După mai bine de 100 de ani de când a fost inventat primul frigider pentru uz casnic, inovația japoneză ne oferă șansa să ne îmbunătățim viața cu ajutorul produselor Thoshiba (aparate frigorifice, mașini de spălat, cuptoare cu microunde).

Tehnologiile de răcire și funcția antibacteriană îți oferă prospețimea și aroma constantă a alimentelor tale, iar designul inovator dă o notă de eleganță și stil oricărui mediu.

Cum ne ajutăm frigiderul să păstreze mâncarea proaspătă

Știm cu toții cât este de util frigiderul, dar câți dintre noi știm că simpla depozitare a alimentelor în frigider nu ne scapă de pericole?

Pentru a ne asigura prospețimea alimentelor, trebuie să avem în vedere îndeplinirea cumulativă a două condiții: calitatea aparatului frigorific (voi detalia mai jos) și conduita noastră.

Putem prelungi prospeținea alimentelor dacă nu ticsim frigiderul, permițând astfel aerului să circule, dar și ținând cont de temperatura fiecărui spațiu de depozitare al aparatului frigorific. Temperatura de pe ușă este mai mare decât cea din spatele raftului, motiv pentru care poziționăm anumite produse într-o anumită zonă a frigiderului.

Pentru că alimentele merită prospețime maximă

Funcționalitățile pe care le are frigiderul sunt la fel de importante ca și designul. Modalitatea de deschidere, dar și compartimentarea sunt elemente de care trebuie să ținem cont în primă instanță. După ce ne dăm seama ce ne este necesar, trebuie să ne asigurăm că ne ajută să ne păstrăm sănătatea și că ne poate menține alimentele, fructele și legumele în condiții optime.

Aparatele frigorifice de la Toshiba garantează calitatea japoneză cu care a fost alături de consumatori timp de 140 de ani. Designul inovator al frigiderelor Toshiba este caracterizat de liniile inovatoare și jocurile de lumină, unicitatea, eleganța și adaptibilitatea față de orice mediu fiind recunoscute de cele mai importante asociații internaționale.

Zona de conversie rezolvă problema spațiului și a compartimentării. Cu ajutorul acestei funcționalități capacitatea frigiderului poate fi mărită cu 15% cu o singură apăsare pe buton.

Frigider? Congelator? Tu decizi!

Una dintre unitățile aparatului frigorific se poate transforma din congelator în mini-frigider, oferind un spațiu de 91 de litri de alimente proaspete. Ușile duble ale aparatului frigorific au 26 de compartimente, adică cu 30% mai mult spațiu față de aparatele frigorifice din aceeași gamă de pe piață.

Dual Invenrter este tehnologia care adaptează puterea compresorului, în funcție de modificările de temperatură cauzate de alimente. Senzorul comunică invertorului variația de temperatură, stabilizarea acesteia făcându-se cu mai puține vibrații și zgomot, economisindu-se până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare.

AlloyCooling este tehnologia localizată în spatele frigiderului și are rolul de disipare a căldurii rapid, răcind uniform compartimentul frigorific. Acest lucru oferă ritmului de răcire eficență și promptitudine.

Tehnologia Plasma Pure

Plasma Pure este cea mai importantă tehnologie a aparatelor frigorifice pentru sănătatea noastră. Cu ajutorul acesteia, poți asigura prospețimea alimentelor și siguranța familiei tale. Ionii și electronii produși de plasmă elimină bacteriile (deci prelungesc prospețimea alimentele, înmulțirea bacteriilor fiind cauza stricării acestora) și neutralizează mirosurile neplăcute, purificând aerul.

Avantajele acestui sistem de sterilizare și eliminare a mirosurilor neplăcute sunt de neprețuit. Nu doar că alimentele au un gust bun și proaspăt mai mult timp, ci scapi de stresul bacteriilor care amenință mereu sănătatea și imunitatea noastră.

În plus, fiind dotate cu modul cu plasmă nu este necesară înlocuirea acestuia, așa cum se întâmplă în cazul celui cu carbon.

Scopul unui frigider este de a menține alimentele în condiții de siguranță, iar pentru asta trebuie să reducă la nivel minim șansele de a crește bacterii sau mucegai. În perioadele calde performanța frigiderului este foarte importantă, datorită puterii necesare pentru păstrarea temperaturilor optime (temperatura scăzută inhibă dezvoltarea bacteriilor). Curățărea regulată a frigiderului scade riscul dezvotării mucegaiului și bacteriilor, dar nu asigură o protecție de 100%.

Pentru a ne asigura că frigiderul nostru nu devine spațiul „de joacă” al bacteriilor care ne pot cauza neplăceri (e.coli, salmonela), putem să alegem tehnologia Plasma Pure de la Toshiba. Este important să ne imbunătățim constant viața, iar produsele de la Toshiba fac cu succes acest lucru.

La fel ca și alimentația, hainele au nevoie de atenția și grija noastră. Este important ca și mașina de spălat să ofere igienizarea corespunzătoare pentru a fi în siguranță. Despre tehnologia folosită de mașinile de spălat Toshiba vă voi vorbi într-un alt articol, pentru că importanța subiectului merită propriul spațiu de discuție și analiză.

O ceapă este gustoasă dacă este în mâinile potrivite.

Proverb japonez


Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Mașină de spălat cu funcție antibacteriană pentru siguranța familiei tale – Bookmymind
  2. 2021:Ce-ți doresc eu ție, dulce bucătărie (partea l) Tehnologia Toshiba – cel mai bun prieten al gustului – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: