Mașină de spălat cu funcție antibacteriană pentru siguranța familiei tale

Prima mașină de spălat rufe rotativă a fost brevetată în anul 1908. De atunci, tehnologia ne-a oferit dispozitive tot mai inteligente și practice. În ciuda acestor dezvoltări tehnologice, bacteriile, microbii și mucegaiul încă ne mai dau bătăi de cap. Cum putem să ne asigurăm că hainele noastre sunt igienizate și nu reprezintă niciun pericol pentru sănătatea noastră?

Spălarea hainelor la temperaturi scăzute și detergenții pentru rufe delicate sunt factori care ajută la dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor în mașina de spălat. Dar poate cel mai important aspect este cel al lenjeriei intime. Conform unui studiu aproximativ 10.000 de organisme se află pe fiecare pereche de lenjerie intimă „curată”. Aceste pericole microscopice se împrăștie în mașina de spălat și supraviețuiesc de la o spălare la alta.

Cum poți fi sigur că rufele tale sunt igienizate?

Chiar dacă putem găsi în comerț diverse soluții pentru distrugerea bacteriilor în timpul spălării, nu putem fi siguri de eliminarea completă a acestora. Din acest motiv Toshiba revoluționează spălatul rufelor prin tehnologiile inovative ale mașinilor de spălat antibacteriene.

THE GREATWAVES™

Flash WaveEco Cold Wash (Spălare Eco Apă Rece)
Structura și viteza mare de rotație a cilindrului permit obținerea aceleiași calități de spălare ca și în cazul utilizării apei la o temperatură mai ridicată.Economisește până la 67% energie și protejează culorile cu până la 39% (ColorAlive). Fiind dezvoltată prin tehnologia Flash Wave oferă rezultatele spălării la o temperatură ridicată, utilizând apa la doar 40 grace Celsius.
Cei doi piloni ai tehnologiei THE GREATWAVES™

CycloneMixTM

Datorită rotorului din sertar, capacitatea de dizolvare a detergentului este mărită cu aproximativ 20%, ceea ce duce la o îmbunătățire a procesului de spălare și la o cantitate infimă de reziduuri rămase în țesături.

Rufe curate pentru un corp sănătos

Pentru a ne menține sănătatea este important să avem grijă de alimentație, sport și igienă. Hainele noastre ne oferă protecție, confort, inspirație și încredere, dar doar dacă sunt spălate și păstrate în condiții optime. Degeaba ne miros frumos și arată impecabil dacă la nivel microscopic sunt pline de bacterii și microbi. Pentru a putea oferi protecție familiei tale alege o mașină de spălat cu funcție antibacteriană. Doar în acest fel poți fi sigur/ă că ai făcut tot ce îți stă în puteri pentru a te proteja. Tehnologia japoneză vine în întâmpinarea dificultăților noastre cu tehnologii de ultimă generație, îmbunătățindu-ne stilul de viață, dar și decorul. Acum putem avea cele mai performante dispozitive cu cele mai elegante designuri.

Garnitură antibacteriană

Garnitura antibacteriană conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă.

Aqua Stop

Sistemul Aqua Stop este conceput cu un furtun interior în două straturi, încorporat de un furtun exterior din plastic dur. Dacă oricare din straturile furtunului interior se defectează și prezintă scurgeri, se va declanșa un mecanism automat de închidere care să blocheze furtunul și să împiedice scurgerea apei. Practic, sistemul ajută la prevenirea eventualelor inundații, deoarece chiar și o mică scurgere poate duce la deteriorarea inconvenientă a locuinței.

Curățarea tamburului

Curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând cuva în același timp. Această funcție este importantă din cauza depunerilor reziduurilor de minerale și chimicale din detergent (și nu numai).

Pentru a afla cum să îți menții alimentele proaspete cu ajutorul tehnologiei Plasma Pure citește articolul: Frigider? Congelator? Tu decizi!Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. 2021: Ce-ți doresc eu ție, dulce bucătărie (partea a ll-a) Mașini de ultimă generație de la Toshiba – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: