O viață cu Farmec – frumusețea clasică mereu actuală

De ce are nevoie pielea de îngrijirea noastră?

Considerată cel mai mare organ datorită încadrării sale în criteriile de definire a organelor (este un țeșut cu structură unitară sau este un țesut cu o funcție unitară), pielea reprezintă cartea noastră de vizită și zona de contact cu mediul ambiental.

Ca oricare alt organ, odată cu trecerea timpului pielea suferă transformări, pierzându-și din capacitățile de funcționare pe care le îndeplinea. Pentru a o proteja de factorii externi care îi accentuează degradarea putem folosi produsele Gerovital H3 Classic (produs 100% românesc), care dotărită ingredientelor (Juvinity, Acid Hialuronic și Vitamina E) întârzie îmbătrânirea și revigorează replicarea celulară.

Pielea nu s-a demodat niciodată

Încă din Antichitate, pielea a fermecat prin frumusețea și vitalitatea ei. Tenul a fost mereu cel mai important accesoriu al unei persoane, vârsta fiind doar o confirmare a grijei și efortului depus pentru o piele mereu tânără.

În zilele noastre, poluarea aerului, fumatul, alimentația și lipsa activității fizice ne supun pielea la grele încercări. Ridurile pot apărea înainte de a ne da seama sau pot rămâne lipsă atunci când inventariem anii, în funcție de conduita noastră mai mult sau mai puțin preventivă. Trebuie să ținem cont însă, că este mai ușor să prevenim apariția ridurilor decât să le eliminăm ulterior.

Cremele anti-age asigură nivelul optim de nutriție al pielii și întârzie îmbătrânirea celulelor, revigorând replicarea celulară. Această aptitudine de regenerare și conservare a țesutului epitelial poate fi opținută și dacă este utilizată o Emulsie Hidratantă Demachiantă 2 în 1 de la Gerovital, care conține complexul anti-age cu Juviny. Această emulsie hidratantă elimină, protejează și reîntinerește pielea.

Clasic feminin

Mereu actual

Frumusețea clasică înseamnă mândria de a ne etala propriul corp și chip, fără a ne stânjeni din cauza imperfecțiunilor, indiferent că sunt cauzate de trecerea timpului sau nu. Îngrijirea personală ne protejează de decepțiile vârstei înaintate, iar întrebuințarea produselor potrivite pentru menținerea unui ten elastic, tânăr și plin de vitalitate ar trebui să fie constantă și atent selectată.

O minte sănătoasă după un ten luminos

Indiferent de profesia, vârsta sau educația avută, tenul și mâinile necesită o atenție aparte din partea noastră. Eleganța oricărei ținute poate fi obținută cu ajutorul unui accesoriu precum pielea tânără și îngrijită.

Produsele Gerovital H3 Classic îmbunătățesc fermitatea pielii și oferă o călătorie în timp de care corpul parcă nu știe. Timpul trece, tinerețea rămâne. Rămâne alături de noi, un dar primit din partea Farmec, primul și cel mai mare producătorul român de produse cosmetice, care duce mai departe inovația Prof. Dr. Ana Aslan, prin complexul anti-age H3.

Dăruiește-ți tinerețe, vitalitate și strălucire pentru a putea radia bună dispoziție prin toți porii. Oferă celor dragi darul etern al tinereții, ambalat elegant și împachetat festiv de către Gerovital (sau un card cadou). Adu Farmec în viața ta și a celor dragi, pentru a te bucura de fiecare clipă, păstrându-i strălucirea vie.

Fiecare atingere trebuie să aibă Farmec

Atunci când interacționăm, aspectul mâinilor este la fel de important ca cel al tenului. Așa cum machiajul nu este soluția pentru o frumusețe clasică și elegantă, nici manichiura nu ține locul unor mâini cu piele catifelată și hidratată.

Pentru un aspect elegant și îngrijit al mâinilor folosesc Crema Regenerantă pentru Mâini din gama Gerovital Classic H3.

Această cremă hidratează în profunzime, elimină senzația de mâini uscate, asigurând catifelarea pielii. Complexul anti-age ajută pielea să își păstreze elasticitatea și fermitatea și ajută regenerarea celulelor.

Indiferent de lucrurile pe care le facem, trebuie să ne asigurăm că avem încă blândețea și căldura dezmierdărilor și că putem oferi liniște, pace și siguranță cu atingerile noastre.

Felul în care arătăm ne impactează starea de spirit, siguranța în propria persoană, perpectiva în care ne percepem sau credem că suntem percepuți, deci ne influențează traiul de zi cu zi. Atunci când ne privim în oglindă, dorim să vedem cea mai bună versiune a noastră, iar pentru asta trebuie să avem grijă de aspectul nostru. Relaxarea și încrederea pe care o vom percepe, mai mult sau mai puțin conștient, va da farmec vieții noastre. Putem dărui doar din ceea ce avem, iar decizia de a acumula un anumit tip de experiențe ne aparține. Alege să trăiești cu Farmec pentru a simți atmosfera de vis cum te învăluie moment cu moment.

Revista Gerovital® magazine – Toamnă – Iarnă 2020*

*Revista Gerovital® magazine este o publicație trimestrială, cu un design modern, fiind o colecție de sfaturi de frumusețe, recomandări de produse, noutăți și ultimele trenduri din lumea cosmeticelor.

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Banner SuperBlog 2020Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Obiceiurile bune se învață acasă. Farmecul se cultivă în familie! – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: