2021: Anul în care mă regăsesc și îmi îndeplinesc cel mai mare vis!

Pentru fiecare dintre noi anul 2020 a fost un an diferit și dificil, cel puțin din perspectiva
socializării. Statul în casă continuă, iar sărbătorile de iarnă cu siguranță nu au reușit să ne
satisfacă pofta de socializare și comunicare cu cei din jur.

Cu speranța unui an care să ne apropie de normalitatea cu care eram obișnuiți, anul 2021 a venit cu mai puțină vâltoare decât alți predecesori de-ai săi. Pentru mine, cumpăna dintre ani a fost ca o buclă temporală și, chiar dacă atmosfera a fost după gustul și sufletul meu, mintea mea a suferit o transformare. M-am maturizat într-o noapte cât nu am făcut-o în tot anul 2020.

Încă din primele ore ale anului 2021 am realizat că oamenii își schimbă părul, dar năravul ba. Motiv pentru care am decis că este timpul ca în acest an să mă ocup de mine și de visurile mele. În 2021 sunt prioritatea mea!

Unul dintre cele mai mari visuri ale mele este să am o casă cu o curte mare. Iubesc natura, iar micuța grădină despre care v-am mai povestit îmi deschide apetitul pentru mai mult. Apartamentul în care locuiesc a devenit sufocat. Nu îmi mai îndeplinește nevoile. O altă dorință este să investesc în mine, să îmi cizelez și să îmi dezvolt aptitudinile de scriere, iar pentru asta este necesar să urmez câteva cursuri în acest domeniu.

În viață nu există coincidențe; totul se întâmplă cu un motiv, cel puțin așa cred eu. Ca să vă conving am să vă povestesc despre un comunicat de presă din Forbes peste care am dat în preajma Crăciunului și care, acum că mi-am deschis ochii, mi-a înmulțit perspectivele. Acum văd oportunitățile.

AVBS Credit, companie românească cu o experiență de peste 13 ani și cu un portofoliu impresionant de credite intermediate în valoare de peste 300 milioane euro, a ajuns pentru prima dată în atenția mea. Coincidență? Nu cred. Probabil acum este timpul să fac schimbările pe care mi le doresc.

Ce este AVBS Credit?

AVBS Credit este o firmă de brokeraj bancar, adică o companie de intermediere a procesului de creditare dintre instituțiile bancare și non-bancare și clienți. Avantajul apelării la serviciile AVBS Credit sunt multiple, dar le voi menționa pe cele mai importante:

 • cost zero pentru client pentru intermedierea oricărui tip de credit;
 • obligativitatea brokerului de a pune interesele clientului mai presus de cele ale companiei sau terților.

De ce obligativitate?! Pentru că profesia de broker de credite a fost recunoscută și reglementată din punct de vedere legal încă din anul 2016, prin OUG 52 / 2016, însă AVBS Credit își centrase serviciile și le orientase în interesul clientului cu mulți ani înainte ca această lege să intre în vigoare. Viziunea și etica AVBS Credit s-au dovedit corecte, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Misiunea AVBS Credit este ca:

 • fiecare client să beneficieze de servicii de cea mai bună calitate de brokeraj bancar;
 • fiecare client să obțină creditarea dorită – pentru îndeplinirea oricărui obiectiv;
 • fiecare client să obțină soluția de finanțare POTRIVITĂ – pentru binele lui pe termen lung, astfel încât rambursarea creditului să fie efectuată fără probleme și în cele mai bune condiții;
 • fiecare client să fie informat corect și să cunoască întru totul fiecare pas și aspect al procesului de creditare;
 • fiecare client să cunoască și să înțeleagă terminologia bancară, drepturile și obligațiile sale din contractul de credit, astfel încât semnarea să se facă în perfectă cunoștință de cauză.

Serviciile de brokeraj bancar cuprind:

 • identificarea celor mai bune și mai potrivite oferte de creditare existente în piață;
 • realizarea scoringului preliminar al clientului;
 • prezentarea ofertelor de creditare clientului;
 • întocmirea și transmiterea dosarului de credit în bancă pentru analiză și aprobare, precum și monitorizarea și administrarea acestuia pe tot parcursul procesului de creditare;
 • organizarea etapelor preliminare semnării contractului de credit, brokerul participând la momentul semnării (pentru a se asigura că interesele clientului sunt respectate).

Ce tipuri de credite intermediază AVBS Credit?

AVBS Credit intermediază toate tipurile de credite, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Tipurile de credite sunt:

 • Credit ipotecar;
 • Credit Noua Casă;
 • Credit de nevoi personale;
 • Refinanțare;
 • Credit IMM;
 • Card credit;
 • Credit rapid;
 • Leasing-uri;
 • și altele.

Cum mă poate ajuta AVBS Credit să am casa de vis?

Pentru a te muta la casa ta, pentru a achiziționa sau construi locuința de vis, în funcție de profilul clientului, de veniturile și de nevoile acestuia, precum și de condițiile de eligibilitate ale băncilor din România, AVBS Credit te poate ajuta să contractezi cel mai potrivit credit pentru tine:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image.png

Sau

 • un credit imobiliar;

Sau

 • un credit pentru construcție;

Sau

 • sau un Credit Noua Casă – dacă mai există fonduri disponibile sau dacă acest Program Guvernamental va mai fi accesibil și în anul 2021.

În baza unei analize complexe a clientului, dar și a ofertelor de creditare disponibile în prezent pe piața bancară din România, brokerul de credite va recomanda clientului cea mai potrivită soluție de finanțare pentru îndeplinirea acestui vis important: achiziționarea unei locuințe!

Alte avantaje de a contracta un credit bancar cu ajutorul unui broker de credite dedicat și profesionist sunt:

 • economisirea timpului și a energiei – nu mai alergi din bancă în bancă;
 • fără costuri – nu plătești nimic pentru serviciile brokerului de credite;
 • fără efort – brokerul de credite face toată munca grea pentru tine;
 • fără stres – brokerul de credite se asigură că îți întocmește corect dosarul de credit, astfel încât împrumutul să fie ca și aprobat;
 • fără bătăi de cap – brokerul de credite se adaptează programului tău;
 • obții cea mai bună ofertă de creditare de pe piață – brokerul de credite are în portofoliul său peste 100 de produse de finanțare, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România.

Chiar dacă eu îmi doresc o locuință, creditul ipotecar poate fi folosit și în alte scopuri. De exemplu, pentru refinanțarea unui împrumut mai vechi (pentru condiții mai bune de rambursare, dobânzi mai mici, ori chiar pentru schimbarea monedei în care este făcut creditul).

Dacă situația ta financiară se îmbunătățește, poți oricând să achiți creditul ipotecar contractat, chiar înainte de expirarea perioadei de creditare (de până la 30-35 de ani), fără să mai achiți și dobânda pentru suma restituită în avans. Pentru rambursările anticipate (totale sau parțiale) ale creditelor ipotecare, instituțiile bancare nu percep dobândă!

Așadar, dorința mea cea mai mare a anului 2021 este să am casa mea la curte și sper ca până în 2022 să vă scriu din marea mea curte, cu mai multă măiestrie și grație decât până acum.

Până atunci, să nu lăsăm flacăra dorințelor să ne fie stinsă, pentru că mereu putem găsi soluții pentru a ne atinge țelurile. Sper să vă ajute noua mea descoperire și, chiar dacă pandemia ne ține în case, să găsim mereu calea de a ne fructifica potențialul, de a ne dezvolta și de a ne găsi cea mai bună versiune a noastră.

Eu asta vreau să fac în anul 2021 și, conform comunicatului de presă pe care l-am menționat mai sus, asta își dorește și AVBS Credit, să ofere românilor cea mai bună versiune a creditării românești.

Succes, dragii mei, în îndeplinirea visurilor voastre!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar. 

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

 1. Muncești pentru visul tău? Interviu Valentin Anghel, CEO și fondator AVBS Credit – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: