Vorba dulce mult aduce. ChocoTelegrama – cea mai inedită modalitate de a transmite mesaje dulci

Mă număr printre iubitorii de ciocolată. Îmi place să primesc cadouri din ciocolată, mai ales dacă sunt fabricate din ciocolată belgiană premium.

Atunci când toată lumea îți cunoaște pasiunea pentru acest dulce deosebit devii un fel de maestru în a mânca ciocolată. Dar din dar se face rai, motiv pentru care am decis să ofer și eu la rândul meu un cadou dulce. Și ce idei de cadouri ar putea avea un împătimit al ciocolatei? DA! Ați ghicit cadouri din ciocolată belgiană premium.

Atunci când dăruiești din suflet, darul perfect este un amestec din tine, cel care dăruiești, și persoana căreia îi este destinat cadoul. Cum mie îmi plac la nebunie cărțile, ce dar poate să mă reprezinte mai bine decât un mesaj de ciocolată?

Am descoperit că pot trimite celor dragi o ChocoTelegramă.Și asta nu e tot! Chocolissimo are peste 300 de produse de ciocolată din care pot alege. Personalizarea poate fi făcută în cele mai mici detalii, iar cadourile din ciocolată sunt realizate manual.

Crearea unei Chocotelegrame se realizează simplu, pe site-ul Chocolissimo selectând „Creează ChocoTelegramă”. Primul pas este cel de selectare a dimensiunii dorite, în funcție de lungimea mesajului pe care doriți să îl transmiteți. Tastarea mesajului poate fi făcut direct de pe tastatura dispozitivului sau de pe cea virtuală (poate fi arătată sau ascunsă cu un simplu click). Caracterele speciale, ciocolata decorativă și ambalajul sunt ușor de văzut și de selectat. Dacă ambalajul ales este cel personalizat, simpla selectare activează câmpurile necesare pentru încărcarea pozei și a mesajului de pe ambalaj. Adaugi ChocoTelegrama în coș și poți continua cumpărăturile. Atât e de ușor să trimiți vorbe dulci!

Motive și ocazii pentru a dărui o Chocotelegramă

Varietatea de motive și de ocazii este infinită. Chocotelegrama poate fi folosită pentru orice situație. Serios. Chiar pentru orice situație. Să vă demonstrez:

Pentru a spune „te iubesc”

Indiferent că este Sfântul Valentin sau Dragobetele, că vrem să îi transmitem dragostea persoanei iubite, părinților, bunicilor sau celei mai apropiate prietene, Chocotelegrama este un text cu adevărat delicios.

Până la urmă, dragostea trece prin stomac, nu?

Pentru a spune „Mulțumesc”

Este important să fim recunoscători și să primim recunoștință. Sunt multe persoane în viața noastră cărora am putea să le mulțumim, oferindu-le în același timp un cadou dulce și de calitate. Un mesaj de ciocolată cu acest text poate să îi fie trimis mamei cu ocazia zilei de 8 Martie, unui coleg de serviciu, unui profesor sau unei cunoștințe care ți-a fost alături într-o anumită situație.

Pentru a pune întrebări importante

Unele dintre evenimentele cele mai importante din viața noastră necesită întrebări de aceeași magnitudine. Fie că vrei să începi o relație, o căsnicie sau să îți anunți viitorii nași că îi dorești alături de tine, trebuie să obții un „da” clar și răspicat. Chocotelegrama nu îți garantează acceptul, dar este mai greu să refuzi cu ciocolata în față 🙂 .

Pentru a ura sărbători fericite

Tehnologia ne îndepărtează, iar trimisul scrisorilor și al felicitărilor prin poștă a devenit învechit. Revitalizează comunicarea cu cei aflați la distanță cu ajutorul unei Chocotelegrame. Oricui i-ar plăcea un mesaj dulce de Paște sau de Crăciun. Și în orice altă zi!

Pentru a anunța o veste importantă

Uneori ne este dificil să anunțăm anumite evenimente din viața noastră. De cele mai multe ori, am vrea ca modalitatea prin care oferim informația să fie inedită, să se adapteze importanței pe care o are pentru noi și, să bucure destinatarul mesajului cel puțin la fel de mult. Atunci când vrem ca lucrurile să fie speciale, putem să le îndulcim cu puțină ciocolată belgiană premium ambalată elegant, deci putem trimite o Chocotelegramă.

Pentru a ne cere iertare

Când am supărat pe cineva, este important să ne recunoaștem vina și să obținem iertarea. Dacă nu putem să îi cerem scuze personal, îi putem trimite o Chocotelegramă. Nu garantează iertarea, dar e mai greu să fii supărat când mănânci ciocolată delicioasă.

Pentru a oferi un zâmbet

Trăim într-o lume împovărată. Fiecare zi aduce noi evenimente care ne răpesc din fericire și din puterea de a ne bucura de fiecare clipă. Cu toții cunoaștem persoane care sunt pradă deznădejdii, pe moment sau pe termen lung. O încurajare oferită la momentul potrivit poate schimba perspectiva întunecată din care este privită viața, poate reda zâmbetul, energia și pofta de a trăi.

Putem trimite o Chocotelegramă care să conțină un citat motivațional, o glumă, o încurajare personală sau un simplu „va fi bine”. Nu doar că mesajul va ajunge în inima și mintea destinatarului, dar consumul Chocotelegramei poate să ofere efecte benefice organismului (ciocolata poate reduce riscul bolilor cardiace).

Unei persoane singure un mesaj optimist ar putea să îi ridice moralul, unui bolnav (dacă nu are interdicție să mănânce ciocolată) îi poate îndulci zilele petrecute în pat. O minte relaxată contează pe orice plan al vieții, iar mesajele dulci și delicioase pe care le putem transmite cu Chocotelegrama pot schimba lumea. Pătrățică cu pătrățică. Literă cu literă. Detaliile contează.

Alte cadouri din ciocolată belgiană premium care nu pot fi trecute cu vederea

Cei de la Chocolissimo au pe lângă Chocotelegrame, multe alte tipuri de cadouri din ciocolată. Varietatea este atât de mare încât se pot potrivi oricui, oricând. Fie că dorim să facem un cadou tematic unui copil, unui prieten, părinților sau bunicilor, găsim diverse sortimente și figurine de ciocolată belgiană premium.

Am să vă arăt câteva minunății de pe site-ul acestora:

Ceea ce mi-a captat atenția în mod special este posibilitatea folosirii ciocolatei personalizate pentru a anunța viitoarea nuntă sau viitorul botez. Mi se pare o idee inedită atât pentru a înlocui invitațiile tradiționale, cât și pentru mărturii, mai ales având în vedere faptul că se pot personaliza inclusiv cutiile (se poate pune poza). Bine, probabil o Chocotelegramă este mai potrivită pentru invitație, iar ciocolata printată pentru mărturii. Hmm… Am la ce medita până trece pandemia.

Până vor suna clopotele de nuntă, voi folosi Chocotelegrama pentru a umple lumea de vorbe dulci. Nu uitați: „Vorba dulce, mult aduce!”.

Articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Probă extra-concurs: ChocoTelegrama – motive și ocazii potrivite pentru a face un cadou inedit

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: