2021: Ce-ți doresc eu ție, dulce bucătărie (partea a III-a) Galileo de la Faber pentru a putea respira

Atunci când visezi la o casă nouă devii perfecționist peste noapte. Vrei ca fiecare detaliu să fie luat în calcul și nu cumva să fie ceva lăsat la voia întâmplării. Ei bine, eu sunt perfecționistă din naștere 🙂 , îmi place să dețin controlul, și gândul la o casă spațioasă mă entuziasmează și mă face nerăbdătoare. Atât de nerăbdătoare, încât deja caut cele mai bune electrocasnice pentru a-mi satisface nevoile și pretențiile. Merg pe principiul „fă-ți iarna car și vara sanie”. Adevărul e că în goana selectării celor mai noi tehnologii pentru casa de vis, am ajuns la concluzia că și pentru actualul apartament aș avea nevoie de câte ceva nou.

Un spațiu important al fiecărei case este reprezentat de bucătărie. Atunci când gătești (mai ales dacă o faci des) îți dorești ca electrocasnicele să fie în totală conexiune cu tine, doar așa cele mai bune mâncăruri pot fi preparate într-un timp optim și cu o adevărată plăcere.

Nu vreau să mă mai sufoc în bucătărie

În ultimul timp, aerul primește atenția cuvenită. În bucătărie aburul își face de cap atunci când hota îmbătrânește, dând condensului puteri „magice” și distructive.

Inventatorii hotelor de bucătărie

În cercetările mele pentru o experiență mai bună în bucătărie, am descoperit pionierii hotelor: Faber, companie înființată în anul 1955. Cu trei parteneri și un singur muncitor, în 3 ani Faber a produs prima hotă din plexiglas. În 1963 a fost produsă, de către Faber, prima hotă cu aspirație (hotă de extracție) din Europa. În prezent, Faber este prezentă în 13 țări de pe 3 continente.

Anii de experiență, pe care Faber i-a adunat muncind meticulos la dezvoltarea calității, funcționalității și designului produselor sale, îi menține pe primul loc în topul producătorilor de hote din lume.

6 motive să aleg o hotă de la Faber

Nu este ușor să lucrezi cu aerul. Este un spirit liber. Însă la Faber, știm cum să îl cântărim, să îl măsurăm și să îl manevrăm ca pe oricare alt material. La urma urmei, lucrăm cu el de peste 60 ani. De aceea o hotă Faber este o gură de aer proaspăt pentru bucătăria dumneavoastră.

Faber

Eliminarea aburului din bucătărie

Hotele de Faber sunt dotate cu sistemul STEAM OFF-SOS (injectează aerul controlat cu precizie și cu geometrie variabilă elicoidală în hotă), debitul și capacitatea hotei de a capta fumul și aburul fiind crescute datorită jeturilor de aer ce creează un vortex care propulsează aerului în sus.

Condensul apare din cauza diferenței mari de temperatură între suprafața fierbinte de preparare și aerul mai rece de sub raza de acțiune a hotei. Cu ajutorul acestui sistem inovativ de la Faber, condensul nu mai este o problemă. Niciodată!

Reducerea consumului și intensificarea eficienței

Cu ajutorul difuzorului Nautilus bucătăria anului 2021 poate fi dotată cu o hotă ce rivalizează cu o operă de artă. Dinamica avansată a fluidului și forma optimizată asigură un flux de aer neobstrucționat și o hotă funcțională, cu un design inedit. Aspectul acestei „ferestre de deasupra plitei” emană eleganță, designul futurist captând atenția în cel mai bun mod.

Ce este special la difuzorul Nautilus pe lângă designul inovator? Performanța! Chiar dacă este de dimensiuni reduse (doar 15cm), hota dotată cu acest difuzor exclusiv de la Faber are performanță ridicată și consumă mai puțină energie.

Opriți zgomotul! Ascultă liniștea!

Zgomotul produs de hotă este un mare impediment atunci când vrei să petreci timp în bucătărie. Cu cât aceasta este mai uzată, cu atât hârâitul este mai puternic.

Faber oferă clienților săi hote dotate cu tehnologia Sil-K ACT (da, toate hotele de la Faber au acum tehnologia care le reduce la tăcere). Tehnologia Sil-K ACT reduce zgomotul cu 13 decibeli (10 decibeli în minus înseamnă o reducere de 50% a zgomotului perceput de oameni). Tehnologia de ultimă generație definește standardele Faber, așa că reducerea de 13dB (A) este combinată cu o comutare către frecvențele joase.

Așa cum ați putut vedea în videoul de mai sus, în tehnologia Sil-K, un microfon înregistrează zgomotul produs de hotă, iar un controler electronic generează forma de undă opusă. Astfel, zgomotul inițial este anulat atunci când unda opusă este reprodusă printr-un difuzor.

Liniștea viitorului poate fi în bucătăria mea. În sfârșit voi putea lectura în liniște, în timp ce îmi prepar mâncarea. Și totul fără a avea parte de condens, aburi sau vapori de grăsime prin toată bucătăria. Mai puțină muncă atunci când fac curățenie 🙂 !

Aș respira și eu, și planeta

Un plus pentru a alege o hotă de la Faber este dat de consumul mai mic cu 85% față de medie. Acest lucru este posibil datorită motoarelor fară perii și a iluminării cu LED.

Motoarele fără perii consumă cu 85% mai puțin decât motoarele electrice convenționale, la viteze reduse-medii și cu 35% mai puțin atunci când sunt utilizate la viteze mari. De asemenea, motoarele fără perii sunt cele mai silențioase motoare de pe piață.

Iluminarea cu LED oferă un aer elegant hotei, o lumină plăcută și naturală, fără a modifica culorile. Dispunerea acestora oferă o iluminare mai eficientă, astfel asigurând vizibilitate excelentă asupra plitei.

Siguranță, prospețime și confort

Faber pune la dispoziția clienților un sistem de protecție incredibil: PROTECH. Acest sistem de protecție poate fi conectat printr-o conexiune wireless cu hota pentru a monitoriza ce se întâmplă cu gama de aparate (inclusiv în chiuveta din apropiere). Dacă ceva devine prea fierbinte sau se revarsă, PROTECH emite un semnal de avertizare în 15 secunde. Se poate reveni cu ușurință la condițiile de siguranță cu ajutorul informațiilor din panoul de control de pe hotă.

Pentru o protecție extinsă, inclusiv atunci când suntem la distanță de bucătărie, sistemul PROTECH dezactivează plita și cuptorul. Această funcționalitate este esențială atunci când sunt copii în preajmă, protecția fiind garantată. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează acest sistem de protecție puteți urmări videoclipul de mai jos:

Abur eliminat și aer filtrat

Eficiența tehnologiei Faber este de 95% în eliminarea mirosurilor. Sistemul HFH Faber face acest lucru posibil datorită filtrului cilindric cu o zonă de filtrare mai mare decât în cazul filtrelor convenționale. În plus, Faber utilizează două straturi de material filtrant, cu dimensiuni diferite ale porilor și concentrații de carbon activ.

Primul strat are o dimensiune mai mare a porilor și îndepărtează particulele mari, cel de-al doilea strat având rolul de a filtra particulele mai fine.

Materialul filtrant poate fi spălat în mașina de spălat vase, întreținerea fiind facilă datorită formei cilindrice a filtrului.

Pentru că liniștea este importantă pentru noi toți, filtrele HFC produc cu 3 decibeli mai puțin zgomot față de filtrele convenționale cu carbon activ. Pentru majoritatea hotelor Faber poate fi găsit un kit HFH elegant și ușor de instalat.

Ce-ți doresc eu ție, dulce bucătărie…

Când am început să mă interesez de hotă pentru bucătăria casei, credeam că îmi doresc o minunată hotă pentru insulă. Da, îmi doresc ca în bucătăria casei să am neapărat o insulă, să pot privi mâncarea din ce unghi vreau sau… măcar să îmi pot privi jumătatea în ochi atunci când analizează experimentele mele culinare. Acum nu-i pot surprinde reacțiile, pentru că spațiul este prea mic, plita fiind lipită de perete.

Ei bine, Faber m-a făcut să mă îndrăgostesc de GALILEO. Numită după un geniu italian, această hotă este visul oricărei bucătării. Nu doar că îmi oferă posibilitatea de a avea o insulă , dar poate fi folosită în orice bucătăriei datorită superputerii pe care o deține: INVIZIBILITATEA. Ați înțeles bine, hota Galileo de la Faber este invizibilă, datorită combinației perfecte dintre hotă și plită, într-un singur produs pe bancul de lucru. Performanța acesteia este uluitoare, iar comenzile tactile sunt completate de siguranță totală, putere maximă și silențiozitate. Mai mult, motorul acestei hote de vis este rezistent la apă! Designul compact oferă posibilitatea ca în interiorul dulapului să poată fi montat un sertar.

Ce vis… Galileo… Doar priviți-o în videoul de mai jos. Sigur vă va rămâne în suflet!

Această hotă minunată mi-ar fi utilă și în apartament. În acest fel bucătăria actuală ar avea parte de o plită și de o hotă de futuristică, cu un design elegant și cu funcționalități de ultimă generație. Clar, Galileo trebuie să vină în bucătăria mea în anul 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Castigatori "Cum arata bucataria anului 2021 pentru tine?" - Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: