Noutate editorială: „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”

#cum să transformi aceste resurse digitale în avantaje pentru brandul tău

Ce ne facem dom'le cu influencerii astia?

Autor: Cristian China-Birta

Număr pagini: 304

An apariție: 2021

Editura: Hyperliteratura

Cristian China-Birta este un antreprenor, consultant și blogger român, cu o experiență de 15 ani în marketing, social media, blogging și consultanță cu privire la campaniile cu influenceri.

Până anul acesta puteai să te folosești de cunoștințele lui Cristian China-Birta (Chinezu) prin intermediul cursurilor, consultanței, coachingului de social media sau invitându-l ca speaker. Ca și blogger, Chinezu a scris peste 13.000 de articole în 12 ani, fiind de 4 ani consecutiv pe locul 1 în topul bloggerilor în relație cu agențiile (top realizat de Revista Biz). Este considerat foarte bun și ca moderator de evenimente și, are și o serie de emisiuni #LaivuLuChinezu.

Experiența și calitatea serviciilor oferite l-au făcut pe Chinezu din ce în ce mai cunoscut, în prezent fiind urmărit de mii de oameni (peste 5000 de abonați la newsletter și peste 350.000 de vizualizări ale seriei de emisiuni de care vorbeam mai sus).

Orice persoană de succes este de neprețuit, cu atât mai mult atunci când succesul înseamnă a oferi succes afacerilor altora. În acest caz, experiența și cunoștințele lui Cristian China-Birta sunt râvnite de tot mai mulți antreprenori, oameni de afaceri și brand manageri. De fapt, de toți cei care sunt în zona de marketing și doresc să înțeleagă cum să folosească resursele digitale (influencerii) pentru a obține beneficii pentru afacerea lor.

Până la clonare, cartea e cea de valoare

Așa cum spuneam mai sus, până anul acesta trebuia să intrăm în contact direct cu Cristian China-Birta pentru a putea să beneficiem de avantajele experienței sale. Cu cât faima crește, cu atât cresc și solicitările. Ei bine, cum există doar un Cristian China-Birta, este destul de dificil ca toți să putem să ne însușim cât mai multe din cunoștințele și ideile sale. Dar, cartea este o modalitate de multiplicare a cunoștințelor și o variantă accesibilă de a „fura startul” fără a trebui să așteptăm discuția față în față cu autorul ei.

Ce ne facem dom'le cu influencerii astia? Cristian China-Birta

Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?

Raftul autorilor români s-a îmbogățit cu o nouă apariție, „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”, carte ce poate fi precomandată. Editura Hyperliteratura este cea care publică cartea lui Cristian China-Birta și poate fi precomandată de pe carturesti.ro până pe 15 martie; acest ghid în lumea influencerilor va fi „însoțit” de autograful autorului.

Această carte își propune să răspundă multiplelor întrebări pe care oamenii le au în legătură cu influencerii.

Un influencer este acea resursă digitală care, în baza unui contract comercial și în conformitate cu un brief care să conțină cerințe clare, este achiziționată la un anumit cost și care trebuie să aducă beneficii în conformitate cu obiectivul de comunicare a brandului.

Aceasta este definiția influencerului, de la care am pornit când am scris această carte. Și care se regăsește în toate capitolele. Când vorbim despre importanta decizie dacă merită sau nu să facem o campanie cu influenceri. Când analizăm cum să alegi influencerii. Cum să îi plătești. Cum să le dai brieful corect. Cum să îi gestionezi. Cum să analizezi rezultatele campaniei.

Căci asta sunt influencerii: niște resurse. Care, dacă toată campania este construită corect, așa cum îți recomand în carte, s-ar putea să îți aducă beneficii.

Cristian China-Birta

Această carte nouă (de pe 20 februarie se poate precomanda) aduce lumină într-un domeniu destul de necunoscut încă în România. Influencerii și campaniile cu influenceri. Din punctul meu de vedere această lectură nu este de folos doar celor care doresc să colaboreze cu un influencer, ci și influencerilor. Păi, dacă tu ești la început de drum, ce este mai potrivit decât să te documentezi și să afli ce se așteaptă de la tine (ca influencer), dar și ce beneficii poți obține?

Pentru cei care își doresc prosperitatea afacerilor, această carte este o sursă de profit, cu investiții mici (prețul cărții este mai mult decât accesibil pentru avantajele pe care le poate oferi).

Ce îți explică Cristian China-Birta în cartea sa?

În „Ce facem, dom’le, cu influencerii ăștia?” găsim răspunsul pentru întrebări de diferite dificultăți (de la cele mai simple, de bază, până la întrebări cu adevărat dificile), cum ar fi:

  • Cine sunt influencerii ăștia și care-i treaba cu ei?
  • Ce beneficii pot aduce ei brandului tău?
  • Cum alegi influencerii potriviți pentru tine?
  • Ce înseamnă o campanie cu influenceri și cum se desfășoară una, de la A la Z?
  • Ce trebuie să urmărești și să analizezi înainte și după o campanie cu influenceri?
  • Cât te costă un astfel de demers? Sau cum poți atinge anumite obiective cu investiții minime?
Fotografie de Karolina Grabowska pe Pexels.com

Personal, abia aștept să citesc această carte. Multe dintre întrebările la care voi afla răspunsul m-au intrigat în ultimele luni. Această carte va putea face lumină într-un domeniu încețoșat. Tu ce mai aștepți? Precomandă cartea! După ce se va afla secretul folosirii influencerilor, nu doar Cristian China-Birta va fi asaltat de oamenii care vor dori să își îmbunătățească afacerea/brandul, ci și influencerii. Mulți vor înțelege că aceste resurse digitale par nelimitate, dar calitatea și profesionalismul devin limitate atunci când cererea este mare (în special datorită faptului că influencerul/influencerii aleși trebuie să fie potriviți pentru tine și afacerea/brandul tău). Gândește ca un om de succes și obține mult, cu cât mai puțin! Folosește cartea pentru ați mări șansele de a ajunge în top! Ce mai aștepți? Află „Ce ne facem, dom’le, cu inflencerii ăștia?” și folosește-i pentru ați aduce prosperitate.

Ce ne facem dom'le cu influencerii astia? Cristian China-BirtaCategorii:Autori români, Cristian China-Birta, Cărți

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia? (recenzie) – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: