Nu orice casă e „Acasă”. Cât de importante sunt materialele de construcții atunci când vrei să te bucuri de siguranța și confortul căminului tău

Odată cu înaintarea în vârstă „acasă” își schimbă conotația și locația. Această „maturizare” a conceptului de „acasă” se dezvoltă în același timp cu noi și cunoaște cele mai diverse forme în funcție de personalitatea și experiența noastră.

Indiferent de semnificația pe care o are, „acasă” reunește tot ce este confortabil, sigur și plin de fericire pentru fiecare dintre noi.

Dacă în cazul primului „acasă” (cel al casei părintești) totul era gestionat de către părinți, în cazul celui de-al doilea „acasă” suntem liberi să ne desfătăm în funcție de nevoile și dorințele noastre.

Mit: Materialele de construcție trebuie să fie cât mai ieftine

Realitate: Materialele de calitate rezistă mai bine și își păstrează aspectul mai mult timp. Astfel, banii dați pe materialele de construcție devin o investiție, nu o cheltuială.

Acoperis casa vindem-ieftin

Dar, oricâte camere ne-am dori, la orice mobilier am visa și oricâte electrocasnice desprinse din filmele SF am achiziționa, „acasă” ne oferă protecția dorită doar dacă acordăm prima dată atenție materialelor din care construim casa care să fie acasă.

Calitatea materialelor este importantă atunci când vorbim de construcția unui cămin, iar protecția acestora nu se limitează doar la mica noastră gospodărie. Materialele de construcție pot fi nocive pentru mediul înconjurător, de aceea, este recomandat să folosim materiale de construcție eco pentru locuința noastră.

Mit: Toate materialele de construcție eco sunt o bună alegere pentru casa noastră.

Realitate: Pe piața materialelor de construcții au apărut produse eco cu caracteristici mai slabe și cu preț mai mic. De exemplu, plasa sudată eco din hypermarketuri este mai subțire și mai ieftină, deci mai puțin calitativă pentru construcția dorită.

Atunci când mă gândesc la „acasă” inima îmi este mișcată de sentimentul de libertate, siguranță și confort. Pentru a mă putea bucura de o astfel de senzație a fost nevoie de renovarea locuinței.

„Acasă” este siguranța dată de armonia cu natura

Acasă ne simțim liberi. Simțim că aparținem acelui loc, că este un înveliș protector pentru noi și cei dragi, oferindu-ne relaxare și liniște psihică. Confortul și siguranța locuinței ne oferă prilejul de a fi noi înșine, de a ne lăsa jos măștile și a fi naturali, exact așa cum suntem atunci când presiunea societății este ținută la distanță de zidurile puternice ale casei.

vindem-ieftin, casa de comenzi

Izolația este esențială

Orice „acasă” are nevoie de căldură. Pentru ca locuința să mențină temperatura necesară stării noastre de bine fără costuri enorme, izolația este cea mai bună variantă.

Prin Vindem-Ieftin.ro vata Bazaltică poate fi comandată alături de restul materialelor de construcție necesare. Acest tip de vată este în topul celor mai non-toxice materiale, fiind cel mai bun material izolator. Este în armonie cu natura, lasă pereții să respire, nu putrezește și nu ia foc. Mai mult, acest material protector are garanție nelimitată!

Mit: Construcțiile au un impact negativ asupra mediului.

Realitate: Cu ajutorul materialelor eco de calitate și a evoluției tehnologice, construcțiile sunt realizate astfel încât resursele naturale limitate să fie utilizate cât mai puțin. De asemenea, se pot utiliza resursele inepuizabile, precum energia solară.

Culoare fără chimicale

Culorile influențează starea de bine. Atmosfera unui cămin poate fi schimbată prin aplicarea unei vopsele sau a unui var nou. Pentru a evita neplăcerile cauzate de chimicalele din vopsele (în principal alergii) putem opta pentru vopsea Lavabilă Eco (este lipsită de compuși chimici).

Soarele – sursa de viață pentru un „acasă” perfect

Soarele este cel care susține viața pe această planetă. Energia lui poate fi folosită și pentru casa noastră de vis. Panourile solare sunt o sursă inepuizabilă de energie gratuită, nepoluantă și regenerabilă. Cu ajutorul lor protejăm natura și economisim, oferindu-ne siguranță și confort.

Acasă e (cu) garanție

Locul în care ne simțim siguri și protejați ne oferă garanția refugiului din fața durităților vieții. Fie că ne dorim liniște după o zi aglomerată, dragostea familiei pentru a ne reîncărca bateriile, izolare față de haosul social sau natural, sau pur și simplu o oază de relaxare și o sursă de inspirație, „acasă” este locul care ne îndeplinește cele mai specifice solicitări.

Când achiziționăm materiale de construcție este importantă garanția oferită de producători. Garanția oferită pentru materialele de construcții transmite cumpărătorului încrederea producătorului în calitatea produselor sale. Despăgubirile sunt oferite de către producători doar atunci când produsele suferă modificări mai devreme de termenul menționat și doar atunci când au fost respectate condițiile impuse de producător. Alegerea materialelor de construcție pentru care este oferită garanție oferă o siguranță în plus cumpărătorilor, un motiv de liniște și încredere în calitatea locuinței. Ah, și o metodă de a evita cheltuielile cauzate de reparațiile ce ar interveni în cazul optării pentru materiale de construcție fără garanție.

„Acasă” înseamnă resurse

Acasă este locul în care ne petrecem cel mai mult timp. Familia este reunită în această locație ce ne exprimă personalitatea, nevoile și preferințele. Aici ne încărcăm bateriile. Fie că ne referim la orele de somn, la bucătăria plină de preparate gustoase, la baia care ne curăță și ne revigorează sau la sentimentele de afecțiune, dragoste și protecție pe care ni le oferă familia, acasă este un loc care ne încarcă ca prin magie și care ne protejează ca un scut de evenimentele din afara ei.

Astăzi, mai mult ca niciodată, acasă reprezintă spațiul în care ne petrecem timpul, muncim și visăm la libertate. Acasă este locul în care țesem visurile. Printre vise și visuri, printre seri pline de râsete și povești, printre dimineți în care ne trezim odată cu soarele ființa la viață, acasă reprezintă locul cel mai important de pe pământ.

Pe lângă toate aceste resurse sufletești și psihice, acasă putem economisi bani. Putem face economii care să ne ofere un plus de fericire, indiferent pentru ce alegem să cheltuim sumele adunate. Dar, cum poți economisi atunci când vrei să renovezi sau să construiești o casă? Simplu și ușor. Cumperi materiale de construcție online.

Construiește și economisește

casa de comenzi. vindem ieftin

Atunci când dorim să achiziționăm materiale de construcții ne simțim depășiți de situație. Nu mulți avem cunoștințe și pregătire în domeniu. De cele mai multe ori, solicităm sfaturi de la rude, prieteni sau chiar meșteri. În aceste situații există un „conflict de interese”: fiecare recomandă un prieten sau cunoștință, pe criteriu subiectiv. La fel se întâmplă și în cazul în care meșterul ne recomandă magazinul de la care să achiziționăm produsele necesare.

Mit: Meseriașul știe cel mai bine ce materiale îmi sunt necesare. Dacă le cumpără el, voi obține cel mai bun preț.

Realitate: Manopera și materialele trebuie plătite separat. Oferindu-i meseriașului bani pentru a cumpăra materialele necesare există riscul ca acesta să aleagă cele mai ieftine materiale. De asemenea, poate alege cantități mai mici decât ar fi necesar pentru o construcție solidă și de calitate. Aceste „economii” făcute de meseriaș se vor observa în timp (de exemplu, poate fi folosit prea puțin fier în fundația clădirii).

Cu cat cantitatea este mai mare, cu atât pretul este mai mic. Vindem-Ieftin.ro ofera transport oriunde in Romania.

Sfătuitul, drumurile, forumurile, primirea materialelor și completarea constantă a listei sau modificarea cantității unui produs sunt acțiuni care necesită timp și bani. Prin comandarea online a produselor necesare de pe Vindem-Ieftin.ro economisim bani, energie și timp.

Lista de cumpărături poate fi transmisă online pe Vindem-Ieftin.ro, iar dacă sunt produse din mai mult de 3 categorii diferite (de exemplu: țiglă, piatră, panouri sandwich) și este achitată a doua comandă (sau intenționezi să cumperi produse din cel puțin 5 categorii și ai mai achiziționat înainte cel puțin un produs) ai acces la grup dedicat.

Poți cumpăra tot ce îți este necesar pentru renovare sau construcție dintr-un singur loc (online) și să fii tratat ca un VIP.

În momentul în care dorești să construiești (renovezi) trebuie să fii conștient că fiecare persoană cu care vei colabora urmărește propriul câștig. În general, toți vor bani. Vindem-Ieftin.ro are ca scop scutirea cumpărătorului de comisioanele nejustificate.

Mit: Dacă nu îi las meseriașului libertatea de a-mi achiziționa materialele de construcție, trebuie să mă descurc singur cu achiziționarea lor.

Realitate: Cumpărând toate materialele necesare online, prin Vindem-Ieftin.ro, ai parte de consultanță și consiliere în cadrul Grupului VIP.

Grupul V.I.P vine în ajutorul cumpărătorului și îi oferă posibilitatea achiziționării materialelor de construcție fără costurile de depozitare pe care le-ar achita dacă ar cumpăra din magazinele fizice sau depozite.

Odată înscris în Grupul V.I.P (este un grup pe Whatsapp din care fac parte consultanți specializați în domeniul materialelor de construcții) poți fi sigur că lista de cumpărături este tratată cu prioritate. Nelămuririle legate de materialele dorite pot fi clarificate alături de Consultanții Vindem-Ieftin.ro, putând beneficia și de sfaturile unui Arhitect, Designer sau Constructor, persoane membre ale grupului VIP.

Acest serviciu de fidelizare adaugă un plus colaborării cu Vindem-Ieftin.ro. În acest fel, siguranța achiziționării materialelor de construcții online, de la producători premium este garantată. Iar prețul mai mic cu 10-15% față de costul aceleași liste de cumpărături achiziționată din altă parte.

De ce Vindem-Ieftin?

Concept unic în România, Vindem-Ieftin.ro, asigură transportul materialelor de construcție necesare direct de la fabrică. Astfel, costurile de transportare și depozitare sunt eliminate. Cumpărând totul dintr-un singur loc, beneficiezi de oferte personalizate și poți negocia în funcție de cantitate și zona de livrare. Transportul comenzii este gratuit, astfel economisind bani, dar și timp și energie (nu trebuie să cauți, să transporți și să descarci și încarci singur materialele).

vindem-ieftin pentru ca vindem mult. casa de comenzi vindem ieftin. materiale de constructii

Vindem-Ieftin.ro se adresează persoanelor fizice, dar și antreprenorilor și societăților comerciale. Cu cât construiești mai mult, cu atât plătești mai puțin pe materiale de calitate. Vindem-Ieftin.ro oferă posibilitatea achiziționării doar a produselor de calitate, de la producători premium.

Nu vreau casă, vreau acasă!

Cu toții ne dorim o locuință. Un loc numai al nostru, un spațiu al familiei și dragostei. Atunci când mă gândesc la locul meu special, îmi doresc ca acesta să fie o reflexie a felului meu de a fi, a atmosferei din sufletul meu și a dragostei pentru familie și cămin.

Nu vreau doar o casă, vreau „acasă”! Vreau să simt cum sufletul meu se relaxează atunci când sunt în preajma căminului meu, cum fața mi se înseninează atunci când văd designul armonios și cum intemperiile naturii rămân dincolo de zidurile puternice ale locuinței perfecte.

Nu vreau o casă care să necesite mereu reparații, motiv pentru care voi alege cele mai calitative materiale. „Acasă” înseamnă cumpătare, lipsa risipei și grijă față de tot ce este în jur, iar aceste principii ale oazei mele de liniște le voi putea aplica alegând să cumpăr materialele de construcții necesare prin Vindem-Ieftin.ro.

Tu cum te asiguri că „acasă” îți va oferi siguranța și confortul necesar?

Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Proba 3. Ce înseamnă pentru tine locul numit “Acasă”?
  2. Importanța consilierii și consultanței în alegerea materialelor de construcție. Greșeli pe care trebuie să le eviți pentru a economisi timp și bani! – Bookmymind
  3. Avantajele Depozitului Virtual Vindem-Ieftin sau cum să comanzi materiale de construcții ieftin și simplu. – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: