E (zilnic) Vernisaj la Outlet Smart&Chic. Cine vrei să te simți astăzi?

Alternările dintre iarnă și primăvară ascund parcă un „război” vechi al acestor două anotimpuri. În jocul lor, impactează nevoile stilului nostru vestimentar. Mereu într-o incertitudine, garderoba noastră trebuie să fie pregătită, gata să se adapteze imprevizibilelor rezultate ale luptei pentru putere.

evernisaj, haine second hand și outlet.

Dincolo de senzația de siguranță, știindu-ne protejați și alintați de articolele noastre vestimentare, schimbarea sezonului ne dă imboldul achiziționării de obiecte de îmbrăcăminte sau de încălțăminte noi. Poate că fiecare anotimp își marchează cumva asupra noastră trecerea, iar maturitatea și experiența sezonului trecut se face remarcată prin dorința de exprimare a noii noastre variante prin stil și istețime vestimentară.

Pe toți ne încearcă dorința de a ne fi văzute ieșirile în public ca pe un vernisaj al garderobei noastre, motiv pentru care ne dorim produse de calitate și, pe cât posibil, cât mai unice sau personalizate. Unicitatea vestimentară este o modalitatea de exprimare, la fel de potrivită ca oricare alta, pentru a ne exterioriza și a ne scoate la iveală propriul sine.

Evernisaj este o sursă de produse unice, oferta fiind zilnic împrospătată cu produse de calitate second-hand și outlet.

Pe lângă importanța socială, vestimentația reprezintă o latură artistică a vieții, o parte creativă a fiecăruia dintre noi, o lume a posibilităților și a adaptabilității. Fiecare moment trebuie trăit în ținuta corespunzătoare, articolele care ne înfrumusețează și personalizează corpul fiind părți din atmosferă și decor. Cum ar fi noaptea nunții fără rochie de mireasă?

Cât de mică pare lumea de la înălțimea tocurilor preferate? De câte ori ținuta nu i-a oferit încredere fiecăruia dintre noi? Am putea să ne simțim așa mereu dacă am cumpăra cumpătat și dacă am trece peste ego și prejudecată. Articolele vestimentare alese cu grijă de Evernisaj și puse la dispoziția clienților oferă o posibilitate de a fi mereu la modă, fără a fi nevoit să îți cenzurezi personalitatea. Găsind zilnic produse noi, poți cumpăra articolele unice dorite, acel „Je ne sais qoui” pe care îl dorim și îl admirăm cu toții.

evernisaj, haine second hand și outlet.

Cu o experiență amplă în domeniu, Evernisaj funcționează după valori de poveste (conservarea resurselor, cooperarea între oameni, calitatea și accesibilitatea produselor) oferind clienților produse de calitate pentru experiențe de vis.

Cu grijă față de mediu, din anul 2010 Evernisaj a convins cumpărătorii prin articole de la branduri de prestigiu, profesionalism și calitate, dovedind că achiziționarea dintr-un outlet damă sau dintr-un outlet bărbați este o decizie Smart & Chic.

Cele care pot „resuscita” orice ținută sunt accesoriile și gențile. Culorile, formele și eleganța materialelor din care sunt confecționate pot însufleți cele mai simple haine sau pot strica cele mai promițătoare combinații îndrăznețe.

Sunt fascinată de transformările pe care le poate aduce geanta ținutei. Îmi plac gențile cu linii simple, dar elegante și port cu patos genți cu design abstract sau formă inedită. Îmi place diversitatea, motiv pentru care mereu dau viață ținutei cu un articol vestimentar mai inedit, o geantă sau o pereche de încălțăminte mai aparte. Fiecare ținută spune o poveste, ne transformă într-un personaj (deja existent dacă împrumutăm stilul sau nou, dacă avem o ținută care să ne reprezinte și evidențieze pe noi) și ne poartă în aventura vieții noastre.

Originalitatea ne diferențiază. De câte ori nu ne-a schimbat look-ul o curea sau o eșarfă? Detaliile mici fac diferența și pe acest plan.

Caut să achiziționez produse unice, fabricate în stoc limitat. De asemenea, optez și pentru articolele vestimentare clasice, piese ale garderobei care vor fi mereu la îndemână și pe care le poți „transforma” cu accesorii care să le definească stilul. De bijuterii, nici nu mai pomenesc!

Moda este un reper în materie vestimentară. Vastitatea artistică a acestui domeniu nu poate limita stilurile vestimentare cu gust. Oricare dintre noi putem fi artiști. Ne putem controla și redefini o parte a vieții. Eu aleg să mă joc cu articolele vestimentare și de încălțăminte pentru a deveni personaj în povestea pe care doresc să o trăiesc. De ce să nu fie un trend de a fi tu însuți/însăți?

Sursă foto articol: Unsplash.com și Evernisaj.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: