Indira mă inspiră să îmi dăruiesc. Cadouri pentru femeile dragi din viața mea. Bijuteriile nu sunt niciodată prea multe.

Unicitatea fiecărei femei îi oferă acel aer special, acel stil care îi desăvârșește personalitatea. Dincolo de trăsăturile de caracter, bijuterii ale ținutei feminine sunt esențiale și pentru înfrumusețarea și evidențierea calităților fizice.

In funcție de contextul social și de ținută, bujuteriile ne evidențiază trăsăturile frumoase, pe care alegem să le etalăm și să le punem în valoare, în timp ce ne oferă un plus de feminitate și eleganță.

indira inele argint pietre naturale

Femeie fiind, ador bijuteriile. De la cele clasice, elegante și minimaliste, până la cele cu modele inedite, chiar „îndrăznețe”. Complexitatea stilurilor bijuteriilor mele este bazată pe senzația și trăirile pe care acestea mi le oferă.

Îmi place să port ținute care să mă reprezinte și să mi se potrivească. Îmi asigur aportul la unicitatea ținutei prin alegerea unor bijuterii care să exprime „ceva” sau să fie specifice unei anumite tematici.

Ca și hainele, bijuteriile nu sunt niciodată prea multe. Din acest motiv sunt mereu un cadou potrivit.

Cum aleg bijuteria pe care să o dăruiesc?

Când ofer un cadou, caut să îmbin plăcutul cu utilul. Să fie și frumos, că doar este cadou, dar și de folos. O cutie frumos ambalată uitată într-un sertar nu este cadoul de vis pentru nimeni.

Din acest motiv, bijuteriile sunt o alegere potrivită. Niciodată de ajuns, pot uimi prin designul și eleganța lor, oferind totodată o stare de bine purtătoarei.

Cât de mult vreau să fie purtată bijuteria aleasă?

Cât de mult vreau să port sau să poată purta persoana căreia îi cumpăr cadoul, bijuteria aleasă? Pentru a reprezenta mai mult decât un cadou temporar, bijuteria pe care o dăruim trebuie să fie destul de calitativă pentru a rezista în timp. Doar dacă este rezistentă în timp poate reprezenta o mărturie peste ani.

Dacă este vorba despre o bijuterie cu piatră, trebuie să știm dacă este vorba de piatră naturală sau sintetică. Contează cum este montată piatra: dacă este lipită, lumina nu trece la fel de bine, deci scade estetica jocului de lumini pe care îl poate oferi.

Serviciile post-vânzare

Când achiziționez bijuterii mă interesează serviciile post-vânzare. În cât timp poate fi returnat produsul? Dacă mărimea nu se potrivește, sau dacă a fost oferit cadou și nu este pe gustul mamei, fiicei, iubitei sau prietenei, mi se pare normal să se poată schimba, utilizarea produsului de către clienți fiind astfel scopul final, nu simpla vânzare a produsului.

Ambalaj

indira bijuterii

Ambalarea cadourilor este o etapă importantă în prezentarea darului și în crearea unei povești în jurul bijuteriei alese. Dacă până de curând trebuia să căutăm prin mai multe magazine pentru a putea personaliza cutia prețioasă, acum inelele de argint de la Indira pot fi oferite cadou împreună cu o felicitare cu mesaj personalizat. La Indira nu doar bijuteriile sunt elegante, ci întreg procesul de achiziționare.

Cerceii și inelele sunt în top

Dintre toate categoriile de bijuterii, cerceii și inelele mi se par cei mai ușor de purtat. Brățări de picior putem purta dacă ne permite vremea, colierul sau lanțul trebuie să se potrivească cu topul/cămașa/bluza, pe când cerceii și inelele trebuie doar să completeze ținuta generală, putând fi purtate indiferent de sezon și fiind definitorii pentru stilul abordat.

Bijuteriile, răsfăț pentru mine și femeile dragi din viața mea

Negrul, mereu nelipsit din garderobă, se potrivește ușor și oferă eleganța și mister ținutei. Inelele cu onix negru de la Indira plusează prin designul unic, regal, purtarea unui astfel de accesoriu fiind o onoare, o înobilare. Onixul negru prezintă deseori niște striații drepte și continue, de culoare albă. Contrastul dintre albul striațiilor pe negrul opac al pietrei pure este de o frumusețe incredibilă însă, de multe ori bijutierul șlefuiește acest mineral până lasă în urmă piatră pură, neagră, de o eleganță aparte.

Proveniența acestui mineral ar fi, conform unei legende, unghia lui Venus, mama lui Eros, zeul iubirii, care i-a tăiat o unghie mamei sale folosindu-și una dintre săgeți. Bucata de unghie căzută pe muntele Olimp s-ar fi tranformat în onix negru.

Se spune că și Cleopatra purta bijuterii cu onix, pentru calitățile sale protective. Onixul negru este recunoscut pentru capacitatea de captare în interiorul său a energiei negative, lăsând purtătoarei o stare de bine și o senzație de stabilitate.

Când intrăm într-un magazin cu bijuterii, în cazul meu în magazinul online Indira, suntem atrase de strălucirea pietrelor și metalelor prețioase și încântate de formele inedite și expresive. După ce am descoperit cele două modele de inele de mai sus, am fost curioasă să aflu mai multe despre onixul negru, o piatră care mă „ademenește” mereu să o cumpăr.

Acest pandantiv de la Indira este exemplul de bijuterie care îmi face sufletul să bată. Unicitatea pandantivului, atenția la detalii și designul îl transformă în cadoul perfect pe care i-l pot face părții din mine îndrăgostită de bijuterii. Este „micul” meu răsfăț, varianta mea de a mă bucura de diversitate de stil, creativitate și stare de bine. Inspirația poate fi încurajată, personalizarea stilului nostru și oferirea de „cadouri” care să „dea glas” ținutei sunt elemente de bază în susținerea creativității și a libertății.

Pentru că nu mă gândesc doar la mine, pe Indira am găsit și cerceii potriviți pentru verișoara mea, pasionată de muzică. Cerceii de argint Solo Key sunt o alegere inspirată datorită formei de cheia Sol. Sunt sigură că o va bucura această bijuterie. Vor fi două lucruri dragi într-un singur obiect!

Un „deliciu” personal în materie de cumpărături este achiziționarea produselor pentru copii. În primul rând, chiar iubesc să cumpăr articole pentru copii. Sunt vesele, animate și cu design-uri „dulci”, dulci de tot. În al doilea rând, am parte de satisfacția fericirii lor. Bucuria copiilor atunci când primesc un cadou este feedback-ul pe care ar trebui să îl căutăm și să îl analizăm, dar despre asta poate voi scrie altădată. Până atunci, abia aștept să îmi văd cea mai mică dintre surioare bucurându-se de cericeii din argint pentru copii Frogs de la Indira. Pandantivele cu broscuțele verzi și voioase sunt decorate cu email și așezate pe o verigă din argint. Calitatea materialelor din care sunt produse bijuteriile de la Indira le fac potrivite pentru a fi purtate în siguranță, chiar și de către copii. Până la urmă, la 6 ani de ce nu te-ai simți specială? În plus, dacă nu îi vor fi pe plac, îi voi schimba cu ceva pe gustul ei.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Indira – plăcerea cumpărăturilor în siguranță – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: