Portret personalizat de la Negociat.ro

Soarele primăvăratic îmi trezește simțurile. Îmi amintesc de vremurile în care aceste zile erau prilej de plimbare și cumpărături. Îmi e dor să ies cu prietenele prin magazine. Să ne bucurăm de multitudinea produselor, să probăm, să alegem ceea ce ne reprezintă, apoi să ne oprim la povești pe o bancă sau la o terasă.

Amintirile acelor trăiri sunt puțin încețoșate. De mai bine de un an cumpărăturile în magazinele fizice au devenit un eveniment, nevoile fiind suplinite de cumpărăturile online, fără deplasarea mea și fără ore întregi prin magazine. E bine. Dar, era și mai bine să mă pot bucura de ambele variante.

Dacă probatul și văzutul produselor poate fi înlocuit (având acel termen de retur, pot returna produsele care nu mi se potrivesc sau nu sunt așa cum mă așteptam/erau prezentate ), negociatul nu. E simplu să îmi sun prietenele și să le povestesc despre noua mea comandă de încălțăminte, noua rochie sau noile decorațiuni pentru terasă. Dar este mult mai greu să negociez. Lipsește satisfacția de a obține mai mult cu mai puțin, și nu pentru că nu ar fi o multitudine de oferte și promoții în magazinele online, ci pentru că nu beneficiez de acea reducere datorită calităților mele de negociator.

Pentru că îmi place să îmi pun spiritul de negociator la treabă, am descoperit negociat.ro. Acest marketplace online care oferă posibilitatea negocierii (la comandarea a minimum 10 produse de același fel). Fie că vrei laptopuri, tablete, telefoane, obiecte de papetărie sau îngrijire personală, articole vestimentare sau sportive, Negociat.ro le pune la dispoziția ta online.

Portret personalizat și negociat

portret personalizat negociat.ro

Portretul personalizat printat pe pânză canvas mi se pare cadoul perfect pentru familie și prieteni. Normal, nici din propria casă nu ar putea lipsi (cel puțin unul).

Timpul petrecut în casă își face simțit efectul tot mai intens. Fiecare zi din „noul stil de viață” ne schimbă pe fiecare în parte. Lipsa contactului fizic, a socializării și a ieșirii în natură ne impactează, pentru sănătatea noastră fiind nevoiți să găsim noi modalități de a ne suplini lipsa și de a-i oferi minții noastre relaxarea și creativitatea de care are nevoie. Pasionată de povești, nu pot să nu fiu încântată de aceste tablouri personalizate. De câte ori nu mi-am imaginat că aș fi regină… Încă mă mai bucur de astfel de momente alături de copiii din viața mea și tabloul ar oferi un plus de veridicitate originii mele nobile. 🙂

portret personalizat negociat.ro

Orice regină are un rege, portretul personalizat de pe marketplace-ul negociat.ro fiind cadoul perfect pentru aniversarea anilor plini de glorie și dragoste. Aceste portrete sunt un cadou potrivit pentru părinți, socri, nași, prieteni. Oricui i-ar schimba starea de spirit un astfel de tablou în casă. Și sunt o mulțime de modele din care se poate alege.

Cine nu ar fi plăcut surpins să primească un astfel de cadou? Nu m-aș supăra nici dacă aș avea dublură. 🙂

O schimbare a decorului care îmbunătățește starea de spirit datorită atmosferei regale, stârnind admirația fără a uita doza de umor adăugată de personalizare.

Magazine online versus magazine fizice

Aceste produse sunt motivul pentru care aș face cumpărături online și după ce trece perioada pandemiei. În magazinele online găsesc mult mai ușor produse inedite, din diferite domenii și ramuri ale vieții. Spre exemplu, din același marketplace pot achiziționa produse auto, moto sau pentru casă, bricolaj sau petshop.

Diversitatea categoriilor de produse dintr-un marketplace fac mai ușoare cumpărăturile, fără a necesita deplasarea. Timpul petrecut în trafic ar putea fi un moment de răsfăț, produsele ajungând în siguranță acasă fără a mai fi nevoit să dedici ore pentru asta.

Cumpărăturile de pe Negociat.ro au în plus posibilitatea negocierii cu vandorii și certitudinea achiziționării de pe un marketplace utilizat și apreciat de către vandori și clienți.

În plus, mai au și 2021 de premii anul acesta. Orice achiziție poate fi câștigătoare.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 11. Marketplace Negociat.ro – Negociezi ușor, cumperi cu spor

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: