Adaug zilnic câte puțin Farmec, pentru cea mai bună versiune a mea.

Fiecare zi reprezintă o nouă provocare. Stresul și situațiile neprevăzute din ultimul an și-au pus amprenta asupra stilului nostru de viață. Într-o lume mai divizată ca niciodată, valorile și morala pierd teren. Cu aspecte din ce în ce mai îngrijite, cu dorința de a arăta în fiecare clipă ca pe coperta unei reviste, ne apucăm, fiecare cum se pricepe, să arătăm ce este mai bun și mai frumos în/pe noi.

Frumusețea vine din interior

Gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look de la Farmec, nascuta sub semnul evolutiei.
Imagini Farmec, editate canva.com

Când grijile bat la ușă, tindem să ne depărtăm de ceea ce este cu adevărat important pentru noi: echilibrul și pacea interioară.

Situațiile noi și incertitudinea din această perioadă ne-au făcut să ne reanalizăm prioritățile și să observăm nevoia unei schimbări, a unei evoluții care să ne faciliteze adaptarea la noua viață.

Dar, nu doar pandemia este cea care ne forțează să apelăm la tot ce este mai bun în noi, ci viața în sinea ei, cu bune și cu rele.

Pentru a putea face față schimbărilor din viața noastră, a trebuit mereu să evoluăm, să ne autodepășim și să găsim soluțiile cele mai inovative.

Din dragoste pentru tine

Grija pentru piele este încă din Antichitate un subiect de interes, în special pentru femei. Tenul este cartea noastră de vizită, „podoaba” pe care nu o putem da jos sau schimba, tocmai de aceea este important să ne îngrijim și să păstrăm aspectul tânăr și ferm cât mai mult timp.

Gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look de la Farmec, nascuta sub semnul evolutiei.
Imagini Farmec, editate canva.com

Pentru mine, îngrijirea tenului reprezintă o dovadă de iubire față de propria persoană. Nu a fost mereu așa, dar cine poate spune că s-a iubit pe sine încă de când s-a născut?

Tinerețea ne face să ne credem atotputernici, ne dă senzația că frumusețea noastră este atemporală, dar putem să păstrăm proprietățile pielii noastre fără niciun aport din partea noastră?

Din păcate nu. Tenul nostru este agasat zilnic de duritatea apei, poluare, alimentație, fumat și, mai ales, stres. Fiecare zi este doar o altă părticică din noua „eu”, transformarea constantă fiind greu de sesizat la început, dar vizibilă în timp.

Până de curând, am considerat că îmi este de ajuns demachiantul și apa cu săpun. Doar nu aspectul fizic este cel mai important atunci când mă gândesc la scopul vieții mele pe acest pământ. Cunoștințele generale și spirituale, echilibrul psihic și o bună însușire a principiilor corecte de viață erau elemente pe care le consideram de ajuns pentru a fi frumoasă. Da, frumoasă în interior. Fiecare zi din ultimii doi ani mi-am dedicat-o pentru a deveni o persoană mai bună, care să îmi fie pe plac și să mă mulțumească. Ei bine, toată această evoluție m-a făcut să înțeleg importanța unui ritual de frumusețe respectat cu sacralitate.

Un strop de Farmec

Gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look de la Farmec, nascuta sub semnul evolutiei. Frumusetea vine din interior
Imagini Farmec, editate canva.com

Așa cum spuneam mai sus, până acum câteva luni tot ritualul meu de înfrumusețare consta în demachiere. Și asta s-a întâmplat tot mai rar în ultimul an.

Produsul meu preferat pentru curățarea delicată a pielii este apa micelară de la Farmec (Gerovital) cu ulei de trandafir sălbatic.

Alesesem acest produs fără a ști că face parte dintr-o adevărată colecție de produse pentru îngrijirea tenului: Gerovital H3 Evolution Perfect Look.

Noua gamă Gerovital este creată pentru a oferi tenului un efect radiant sănătos și este un produs 100% românesc.

Diferența dintre demachiantele încercate anterior și această apă micelară cu ulei de trandafir sălbatic m-au făcut să realizez că probabil este timpul pentru o schimbare. Doar mereu am considerat că sunt născută sub semnul evoluției, nu?

Gerovital – doctor în frumusețe

Cu aceeași sete de evoluție este și gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Astfel, i-am oferit pielii mele un răsfăț pe cinste cu crema hidratantă pentru corp cu parfum delicat de trandafir sălbatic, îmbogățită cu ulei de măsline.

Dacă până acum nu am considerat că pielea mea „suferă”, acum am înțeles că era necesară o evoluție în materie de îngrijire personală. După câteva saptămâni de utilizare, pielea a devenit mai hidratată, cu un ton roz natural și cu un efect radiant sănătos. E atât de catifelată…

Gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look de la Farmec, nascuta sub semnul evolutiei.
Imagine: Farmec.

După utilizarea acestor produse, în special după ce am văzut efectele cremei asupra pielii mele, nu mai pot renunța. Pielea mea are nevoie de mine. Nutrienții pe care îi primește atunci când mă răsfăț cu produsele cosmetice profesionale din gama Gerovital sunt hrană pentru piele, așa cum sunt cărțile hrană pentru minte. Credem că putem trăi fără. Și putem. Dar nu evoluăm. Eu vreau să privesc în oglindă cea mai bună versiune a mea zilnic, deci îmi voi dedica timpul și energia pentru a scoate această versiune la iveală.

PS: Revelația avută în materie de creme hidratante mi-a amintit de o glumă pe care o auzisem acum muuult muult timp. O femeie trecută cu mult de floarea vârstei se lăuda unor noi cunoștințe cu faptul că nu a folosit niciodată în viața ei vreo cremă pentru față/corp. Răspunsul doamnelor, în fața cărora se lăuda, nu a întârziat să apară: „Se vede”. Ei bine, mulțumesc Gerovital că am reușit să „scap” de această situație amuzantă din viitorul meu. 🙂

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Aurelia Marinescu, “Codul bunelor maniere astazi”. De acolo mi-am amintit si eu “gluma”. Ne bucuram ca iti sunt de folos produsele Gerovital in ritualul tau zilnic de ingrijire. Tot inainte! (Raluca Cincu)

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Proba 15. Cea mai bună versiune a ta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: