Aspir la curățenia Wow, curățenia care contează!

Primăvara este anotimpul în care simțim nevoia unei revitalizări, a unei schimbări și împrospătări a spațiului și a stării noastre de spirit. Poate, chiar a stilului de viață. Această perioadă a anului mi-a oferit mereu perspectiva unei lumi mai bune, senzația că există mai mult și mai bine, doar că trebuie găsit acel „ceva” care să ne îmbunătățească existența.

Evoluția este importantă pe toate planurile și, indiferent de priorități avem nevoie de timp. În cel mai inspirațional anotimp pentru mine, curățenia de primăvară, acea curățenie care contează, mă amenința că mă va ține captivă, în firele sale fine ca praful și, că voi petrece zile în șir aspirând și spălând.

curatenia wow, care conteaza. k'a'rcher, aspirator pentru geamuri

Spălare cu aspirare

În materie de curățenie, vestitorul primăverii este anul acesta aspiratorul pentru geamuri de la Kärcher. Niciodată nu mi-a fost mai ușor să obțin geamuri fără nicio urmă, cu atât de puțin efort.

Cum era de așteptat, am spus în toate părțile despre tehnologia inovatoare pe care tocmai am descoperit-o. Bunica a subliniat importanța geamurilor impecabile cu o glumă:

O femeie îi arată soțului pe geam rufele vecinei, mirându-se:
-Uite, bărbate, ce rufe murdare a întins vecina!
-Maria, dacă speli geamurile, vei vedea cât de albe sunt!

O fi tonul meu glumeț, dar cu acest aspirator nu e glumă. Poate pentru că am obținut o curățenie igienică într-un timp scurt și am avut timp să citesc, m-a destins și m-a relaxat. Înviorarea pe care o oferă casa curățată în detaliu în combinație cu aerul primăverii mă face să devin mai jucăușă și să mă bucur de o stare de bine.

Aspiratorul pentru geamuri este ușor de folosit și este de un real ajutor dacă ai cabină de duș sau perete de sticlă în baie. Viața devine mai bună cu această tehnologie Kärcher. Procesul de curățare este de 3 ori mai rapid, oglinzile, faianța și toate suprafețele netede din casă având parte de o curățenie WOW!

Secretul rezultatelor acestui aparat de curățare constă în aspirarea apei, astfel urmele nu mai există. Silențios și ușor de curățat, noul meu partener de curățenie „m-a salvat” din ghearele muncii grele. Fără efort și fără a intra în contact cu murdăria!

Aspirare cu spălare

Descoperirea aspiratorului pentru geamuri a venit ca urmare a dorinței de a achiziționa un aspirator cu spălare Kärcher. Datorită funcției de spălare, covoarele, draperiile, saltelele pot fi spălate cu ușurința unei aspirări. Fără efortul spălării manuale și fără a intra în contact cu murdăria. Igienizarea și eliminarea mirosurilor schimbă atmosfera locuinței, oferind confort și siguranță.

Soluțiile de curățare Kärcher sunt eficiente și au o notă parfumată delicată și plăcută. Adunând toate beneficiile tehnologiei Kärcher am obținut o locuință în care am mutat Primăvara. Prospețimea este la ea acasă.

Curățenia este o activitate chiar plăcută atunci când durează puțin. Cu această „echipă” de curățare alături de mine, de fiecare dată va fi WOW, fiecare detaliu al casei fiind curățat cu seriozitatea și rigoarea pe care o oferim curățeniei de primăvară. Mereu ar pluti o atmosferă de sărbătoare, locuința primind un plus de căldură și eleganță.

Cu mai mult timp la dispoziție datorită eficienței aparatelor cu tehnologie inovatoare, m-am bucurat de aceste prime zile însorite, de aerul proaspăt și revigorant. Afară, ar cam trebui făcută curățenie de primăvară, dar asta cu altă ocazie. Ploaia amenință să vină în vizită pentru o săptămână, poate ca să îmi vină în ajutor și să am timp să primesc ajutoarele necesare pentru curățarea terasei. Până atunci, pauză! Am făcut curățenia care contează!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: