Liberalizarea pieței de energie electrică și de gaze naturale pe înțelesul tuturor.

Bine îmi pare să vă pot povesti despre liberalizare. Da, mă refer la liberalizarea pieței de energie electrică și a celei de gaze naturale. Doresc să fac acest lucru pentru că, până de curând, îmi erau străine toate aceste informații. Pentru a putea fi înțeleasă de către fiecare consumator, liberalizarea este explicată de la A la Z cu ajutorul „ABC-ul liberalizării, de la E.ON”.

abc-ul liberalizarii pietei de energie electrica si gaze naturale eon
Imagini e-on.ro, editate canvas.com

Liberalizarea pieței de energie electrică și a celei de gaze naturale este posibilă de când ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) nu mai stabilește prețul de furnizare al electricității și al gazelor naturale (însă, stabilește în continuare anumite componente din prețul final, pe care consumatorii îl achită la fiecare factură).

Distribuitorul nu se schimbă, chiar dacă se optează pentru schimbarea furnizorului de energie electrică sau de gaze naturale.

În caz de deranjament se apelează la același ditribuitor care s-a ocupat și până acum de funcționarea în siguranță a rețelei electrice sau de gaze naturale.

E.on este furnizor de energie electrică și gaze naturale (adică o companie licențiată ANRE ce comunică distribuitorului nevoile tale, cumpără energia de la producător, monitorizează consumul tău și emite factura) ce își oferă serviciile de încălzire, răcire și asistență tehnică nonstop (24/7). Cu o experiență de peste 16 ani și apreciat de peste 3 milioane de români, E-ON oferă acum clienților săi posibilitatea de a combina serviciile oferite în funcție de nevoile consumatorilor și de a beneficia de ofertele disponibile datorită liberalizării pieței de energie electrică și a pieței de gaze naturale.

Liberalizarea continuă și după 30 iunie 2021

Dacă până la 1 iulie nu închei un contract pe piața liberă, contractul existent va rămâne cel valabil. Dacă dorești să nu mai fii client în serviciu universal E.ON și vrei să beneficiezi de cel mai avantajos preț pentru energie electrică și gaze naturale, poți oricând să alegi una dintre ofertele recomandate ca urmare a liberalizării pieței de energie. Te poți bucura de tarife avantajoase și adaptate nevoilor tale, de o singură factură pentru electricitate și gaze naturale, de 800 lei credit/an și multe alte beneficii.

Liberalizarea pieței de gaze naturale presupune posibilitatea furnizorului de servicii de gaze naturale sau încheierea unui nou contract E.on fără întreruperi, fără schimbarea contorului de gaz și fără costuri. Gratuit, online și în 3 pași simpli poți ajunge pe piața liberă și te poți bucura de avantajele liberalizării. La fel de ușor este și în cazul energiei electrice. Te poți răzgândi oricând și să revii în serviciul universal. Liberalizarea îți oferă posibilitatea de a… fi liber să obții cea mai potrivită ofertă pentru energie și gaze naturale fără costuri și fără bătăi de cap. Simplu ca ABC!

Sunt Lady Dot (Lăcrămioara) și sunt dependentă de litere

V-am povestit deseori despre cât de mult iubesc literele. Posibilitățile nelimitate de exprimare pe care ni le oferă cuvintele (conglomerate magice de litere) sunt pasiunea și dragostea mea. Cu cât descoper puterile acestor simboluri, cu atât mai distractive devin în ochii mei. Mi se extind posibilitățile și mi se condimentează exprimarea prin expresivitatea noilor „combinații” de litere descoperite. Cuvintele liberalizează exprimarea gândurilor, ideilor și părerilor. Cu ajutorul lor, putem personaliza mesajele pe care vrem să le transmitem cât mai cu acuratețe, pentru a putea fi receptate în cele mai optime condiții.

Cam așa este și cu liberalizarea piețelor de energie electrică și gaze naturale. Detaliile sunt explicate „pe litere”, de aceea am ales să vă vorbesc despre Liberalizare, informație ce începe cu inițiala prenumelui meu. Piața energiei electrice și a gazelor naturale s-a liberalizat și fiecare trebuie să cunoască avantajele acestei schimbări. Lasă-mi în comentariu informația din „ABC-ul liberalizării” care începe cu inițiala prenumelui tău.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: