Competiția cu TINE începe | SuperBlog te inspiră să îți depășești limitele

Toamna este un anotimp colorat și aromat. Luna septembrie parcă îmbracă pământul în straie de sărbătoare și ne oferă experiențe vizuale și olfactive cu iz de nostalgie. Ne amintim sau trăim alături de piticii din viața noastră emoția primei zile de școală, ne bucurăm de roadele înmiresmate oferite de natură și de temperaturi oscilante, dar totuși mai pe frecvența corpului nostru.

Personal, toamna aceasta a adus o mare schimbare în viața mea (voi reveni cu altă ocazie asupra subiectului), m-a obligat să îmi reorganizez stilul de viață și prioritățile, să mă adaptez, analizez, redescopăr și să renasc.

Banner SuperBlog 2021. Competitia cu tine începe

Descoperirea la sfârșitul lunii august a condiției fizice care mi-a dat viața peste cap m-a făcut să privesc cu tristețe începerea înscrierilor în competiția SuperBlog 2021. Abia descoperită anul trecut, competiția SuperBlog mi-a oferit contexul autodepășirii și a ieșirii din zona de confort cu fiecare dintre cele două ediții la care am participat (SuperBlog 2020 și Spring SuperBlog 2021).

Gala Spring SuperBlog mi-a oferit ocazia să văd comunitatea pe care o cunoșteam doar din mediul virtual, să observ dinamica acestui grup unit de pasiunea pentru scris și blogging. Credeam că anul acesta nu voi putea să mă bucur de adrenalina competiției, de provocarea simțită cu fiecare probă, de lecțiile oferite cu dărnicie și de dulceața feedback-urilor. Recompensele sunt râvnite de toți participanții, dar frumusețea SuperBlog constă în competiția cu tine, în autodepășire, perfecționare și evoluție. Această șlefuire ce transformă bloggerul în SuperBlogger este palpitantă, antrenantă și îți rămâne în sânge. E greu să renunți la SuperBlog din momentul în care i-ai simțit gustul.

M-am gândit și m-am răzgândit de nenumărate ori în legătură cu înscrierea în competiția SuperBlog 2021. De pe 1 octombrie până în decembrie vor fi o mulțime de probe și emoții de trăit, iar asta ar putea fi complicat în punctul acesta al vieții mele. Hmmm… Ce să fac? SuperBlog m-a inspirat!

Competiția cu TINE începe

Dacă tot am primit provocarea vieții în viața reală, „Competiția cu TINE începe” mi s-a pliat perfect. Competiția cu MINE începuse deja, un concurs cu probe zilnice și desfășurare pe viață din care SuperBlog 2021 putea fi o „materie”.

Într-un alt articol (de fapt, cel mai probabil într-o serie de articole) am să vă povestesc cum viața mă forțează să o trăiesc sănătos, armonios și frumos ( da, chiar este posibil 🙂 ). Până atunci, vă anunț dorința de a participa la SuperBlog 2021 și aspirația de a ajunge, din nou, printre finaliști. Competiția cu MINE a început. Competiția cu TINE începe? Înscrie-te de aici după ce citești regulamentul și pleacă în aventura care te ajută să devii o versiune mai bună.Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: