Importanța consilierii și consultanței în alegerea materialelor de construcție. Greșeli pe care trebuie să le eviți pentru a economisi timp și bani!

Vindem-Ieftin.ro Casa de Comenzi

Cu cât ne depărtăm de perioada copilăriei, cu atât avem mai multe responsabilități, griji și „treburi de adulți” cărora trebuie să le facem față. Familia ne pregătește pentru provocările vieții așa cum știe mai bine, dar toate lecțiile importante pe care ni le oferă sunt în funcție de ceea ce deja au trăit sau aflat.

Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, situațiile și modul de a acționa sunt diferite de ceea ce era în trecut. Internetul este unul dintre motivele marilor schimbări, iar influența acestuia este uriașă în toate domeniile.

Nici renovatul sau construirea unei case nu se mai face ca în tinerețea părinților și, mai ales, a bunicilor noștri.

Ce greșeli trebuie să eviți atunci când vrei să construiești sau să renovezi:

Nu cumpăra materiale din locuri diferite.

Dezavantajele achiziționării materialelor din locuri diferite te pot costa timp, bani, dar și calitate. Este mult mai convenabil să cumperi tot ce îți trebuie dintr-un singur loc. Astfel, poți obține avantaje precum timp economisit, transport gratuit și chiar o ofertă de preț mai bună pentru că și comanda ar fi mai mare.

Nu achiziționa materiale de construcții fără să fi făcut măsurători și calcule în prealabil.

O astfel de greșeală te poate face să rămâi cu materiale în plus cu care să nu ai ce face. Deci, să irosești bani. Reversul medaliei ar fi să îți mai trebuiască o cantitate foarte mică dintr-un anumit material pentru a termina lucrarea. Cum ar fi să nu îți poți termina acoperișul pentru că îți lipsesc două coli din tabla aia specială și să nu mai găsești nuanța pentru care ai optat inițial?

Nu lăsă achiziționarea materialelor de construcție pe seama echipei care urmează să efectueze lucrarea.

Pentru a te asigura că primești cel mai bun preț și cea mai bună calitate este important să nu lași cumpărarea materialelor pe seama altora. Chiar dacă pare complicat, te poți descurca cu această parte a muncii dacă faci alegerile potrivite.

Vindem-Ieftin.ro Casa de Comenzi

Cele 3 mari greșeli menționate mai sus pot fi cu ușurință evitate în zilele noastre cu ajutorul celor de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro. Însă, din nefericire, enumerarea mea este exemplificativă, nu limitativă. Sunt multe alte neplăceri pe care le putem experimenta dacă nu suntem informați corespunzător atunci când alegem materialele necesare lucrării pe care dorim să o facem.

De exemplu, Alina (una dintre verișoarele mamei) a dorit să își schimbe tencuiala decorativă. Cum era sigură că cel pe care l-a ales să îi facă lucrarea îi va face treaba ca un expert, s-a lăsat în baza lui și atunci când a fost vorba de cumpărarea materialelor necesare. Omul a cumpărat, nimic de zis, doar că a ales o gamă comercializată de un hipermarket, iar după doar două veri a fost nevoită să plătească pentru o nouă lucrare pentru că fațada casei s-a deteriorat între timp. Din fericire, s-a îndreptat către cei de la Vindem-Ieftin, a primit sfaturile consultanților și a achiziționat produse calitative, dintr-o gamă profesională și a primit garanție pentru culoare timp de 20 de ani. Au trecut 5 ani deja de la ultima renovare și fațada casei arată ca nouă!

Avantajele Vindem-Ieftin.ro

Un cost mai mic cu 10-15% pentru lista de materiale

Atunci când comanzi materiale de construcție de pe Vindem-Ieftin.ro ai acces la toți producătorii premium din România și te bucuri și de un preț mai mic. Cum este posibil? Simplu! Materialele sunt livrate direct de la producător, astfel clientul nu mai plătește costurile de depozitare, manipulare de stoc, transport și pierderi (costuri care ar fi fost incluse în prețul final de vânzare).

Timp economisit

Comandând de la Casa de Comenzi nu trebuie să mai mergi în magazinele fizice pentru a verifica prețuri și produse. Nu trebuie să transporți singur materialele de construcție, astfel economisind timp și bani.

Transport gratuit oriunde în România

Indiferent de cantitatea comandată Vindem-Ieftin.ro livrează materialele gratuit.

Consiliere gratuită pentru a fi corect și complet informat despre produse

Un mare avantaj al comandării produselor necesare renovării sau construirii este consultanța și consilierea gratuită pusă la dispoziția clienților de către Vindem-Ieftin.ro. Prin intermediul acestui serviciu fiecare client primește informațiile necesare, într-un timp foarte scurt, de la persoane specializate.

Vindem-Ieftin.ro Casa de Comenzi Avantaje Grup VIP

Pentru a primi consultanță profesională prioritară solicită accesul în Grupul V.I.P. Te poți bucura de avantajele specialiștilor gratuit.

Vindem-Ieftin.ro Casa de Comenzi Grup VIP

Recenzii video de la clienți

Vindem-Ieftin.ro îți pune la dispoziție peste 250 de recenzii video de la clienți care și-au primit materialele de construcție. Ce dovadă mai clară de încredere, profesionalism și calitate decât mărturiile video ale clienților din toate colțurile țării?

Articol scris pentru SuperBlog 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Proba 5. O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță
  2. Avantajele Depozitului Virtual Vindem-Ieftin sau cum să comanzi materiale de construcții ieftin și simplu. – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: