Indira – plăcerea cumpărăturilor în siguranță

Toate fetițele iubesc bijuteriile. Până la această vârstă am trecut prin toate etapele pasiunii pentru bijuterii. Am colecționat cercei în forme care mai de care mai bizare (în formă de fermoar, zaruri sau nasturi de cojoc) și încă mai păstrez în cutia de bijuterii accesorii cu tematică de Halloween sau Crăciun. În schimb, acum pun mai mult preț pe materialul din care sunt confecționați, nu doar pe aspectul ieșit din comun.

Vârsta te maturizează, nu degeaba devii adult. Odată cu schimbarea gustului în materie de bijuterii, mi s-au schimbat și obiceiurile de cumpărături ale acestor accesorii neprețuite. Dacă înainte trebuia să colind magazinele pentru a găsi acel ceva nemaivăzut, acum trebuie doar să intru pe site la Indira.

Sursă foto: Imagini Indira editate cu canva.com

Cumpărăturile online – un trend al viitorului

Pentru mulți dintre noi cumpărăturile online sunt ceva relativ nou, dar această practică a comerțului prinde tot mai mult teren. Abia aștept ziua în care tehnologia va revoluționa și acest domeniu. Mă și imaginez cu ochelari VR intrând și probând haine și bijuterii din confortul propriei locuințe. Nici nu ar trebui să pierd timp mergând prin magazine, să consum energie îmbrăcând zeci de articole vestimentare sau să mai returnez produsele comandate acasă, dar care nu mi se potrivesc.

Ei bine, până la cumpărăturile desprinse din filme SF trebuie să cobor cu picioarele pe pământ. Internetul oferă o varietate de produse și magazine online de unde pot achiziționa tot ce îmi doresc. Dar cum știu dacă fac cumpărăturile în siguranță?

Ce iau în calcul atunci când fac cumpărături online?

În primul rând mă asigur că fac achiziția dorită de pe un site securizat. Doar nu degeaba am cochetat cu informatica! Ce înseamnă site securizat? Adică adresa site-ului începe cu https și nu cu http. Un detaliu ca acesta oferă siguranța utilizatorului datorită protocoalelor SSL și TLS. Mai exact, datorită acestor protocoale comunicarea dintre utilizator și site este criptată, certificarea SSL securizând informațiile dintre user și browser. În acest fel poți fi liniștit cu privire la datele private și la informațiile despre cardul bancar pe care îl folosești pentru achiziția produselor dorite.

De asemenea, este important ca site-ul să utilizeze opțiunea de plată cu cardul printr-un partener specializat, în acest fel neavând contact cu datele de plată ale clientului.

După ce mă liniștesc în privința datelor mele private și bancare este necesar să mă asigur de seriozitatea firmei de la care urmează să fac comanda. Dacă nu este o marcă de notorietate, trebuie să citesc recenziile și review-urile altor clienți. Părerea celor care au încercat deja produsele și serviciile firmei respective sunt cel mai bun mod de a afla detalii despre seriozitatea și profesionalismul pe care îl oferă.

Politica de retur este un alt element important atunci când cumpăr online. Mă interesează în cât timp pot returna produsul, cum primesc banii înapoi și cine plătește transportul. Din punctul meu de vedere, o firmă care nu are o politică de retur în avantajul clientului se așteaptă ca produsele să îi fie trimise înapoi într-un mare procentaj. Atunci când firma oferă retur gratuit și, mai ales, nu este interesată de motivele returnării denotă încredere în calitatea serviciilor și produselor oferite, considerând că din moment ce clientul primește produsul nu va renunța la acesta.

Sursă foto: Imagini Indira editate cu canva.com

De unde îmi cumpăr bijuteriile?

Indira este magazinul online de bijuterii care îmi satisface toate cerințele privind securitatea cumpărăturilor. Colecția de bijuterii de argint este mereu actualizată cu produsele acestei firme, atenția la detalii și calitatea lor făcându-mă dependentă de aceste mici opere de artă.

Inelele de argint nu pot fi niciodată prea multe, iar frumusețea produselor Indira este dată de unicitatea lor. Mai mult, livrarea este rapidă, iar Clubul Indira oferă beneficii și surprize de nerefuzat.

Pietrele prețioase și semi-prețioase utilizate la confecționarea bijuteriilor oferă colierelor de argint eleganță și unicitate. Prețul este corect raportându-ne la calitatea produselor, adaosul comercial practicat de Indira fiind mic.

Acest magazin online este sursă de inspirație și atunci când vreau să ofer cadou cuiva drag. Ambalajul elegant este oferit cadou și darul este însoțit și de o felicitare cu mesaj. Nu cumpăr doar o bijuterie, ci tot cadoul, gata pregătit pentru a însenina ziua persoanei căreia doresc să i-l ofer.

Articol scris pentru SuperBlog 2021.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 9. Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: