De ce aleg să consum Borsec? Regina Apelor Minerale are grijă de organismul meu.

Apa este o resursă vitală pentru susținerea vieții. Cu roluri importante în organism, acest lichid ne echilibrează, hidratează și menține starea de sănătate. Până de curând, știam atât de puține despre apă!

Normal că știam că nu putem supraviețui fără să ne hidratăm și că există apă minerală plată și carbogazificată. Îmi plăcea nespus de mult acidul apei minerale Borsec, era alegerea mea de fiecare dată când reușeam să mă despart de dulceața sucului care îmi luase mințile.

După cum am mai precizat pe blog, de câteva luni am descoperit că sunt o persoană prea dulce, atât de dulce, încât pe lângă apă, aer și mâncare am nevoie de insulină pentru a putea supraviețui. Sunt atât de dulce, încât zaharul nu mai poate fi consumat fără măsură, iar viața trebuie echilibrată. Dar, nu e rău, să știți! Descoperirea diabetului mi-a deschis noi „uși”. Inclusiv în privința apei! E greu de crezut chiar și pentru mine.

Înainte să primesc diagnosticul „dulce” ca urmare a comei diabetice prin care am trecut, consumam 6-7 litri de lichide pe zi. E clar că nu puteam să beau doar suc! De fapt aș fi putut, dar consumam apa plată crezând că setea e cauzată de sucul și dulcele pe care îl mănânc, nici prin cap nu îmi trecea că aș fi putut avea diabet. Pe atunci apa consumată era rezultatul filtrării celei de la robinet. Da, mi se părea o idee bună, nefiind adepta cititului etichetei sau o persoană care să acorde cu adevărat atenție produselor consumate.

Perioada internării mi-a deschis ochii. Am aflat că apa este importantă pentru o persoană cu diabet și că ajută la menținerea glicemiei în limite normale. Nu ține loc de insulină, din păcate, dar o apă de calitate contribuie la menținerea stării de sănătate. Dar, nu doar pentru cei cu diabet este importantă apa de calitate. Pentru buna funcționare a organelor și pentru a primi doza de energie zilnică este recomandat un pahar de apă imediat după trezire. Nici asta nu făceam înainte, dar țin să precizez că funcționează!

Borsec – Regina Apelor Minerale

Cum îmi lipsea cana filtrantă am consumat în acea săptămână de spitalizare apă îmbuteliată. Având în vedere că deja aveam o marcă preferată, am cumpărat apă Borsec, plată și cu bule. Brand 100% românesc, Borsec este considerată Regina Apelor Minerale. Și nu este doar preferata mea! Borsec a obținut numeroase premii, printre care titlul de „Cel mai puternic brand românesc” și cel de „Superbrand”.

Borsec, traditie si prestigiu de 215 ani

Să nu credeți că această marcă m-a cucerit cu titlurile sale și atât. Aaaa, nu! Nici vorbă! De când am început să beau apa plată de la Borsec am simțit diferența! Față de apa mea filtrată de acasă, aceasta parcă era… nutritivă. Inițial am crezut că mi se pare mie, că e efectul ieșirii din comă și că nu mai băusem apă de mult timp fiind hidratată prin perfuzii câteva zile. Dar, senzația a persistat. Cum aveam timp de reflectat, am citit eticheta. Ei bine, aici era diferența! Regina Apelor Minerale chiar îmi oferea calciu, magneziu, sodiu! Apa mea de la robinet nu avea astfel de daruri pentru organismul meu. Chiar dacă nutrienții ar mai fi rămas în urma clorului adăugat, filtrarea ar fi oprit orice substanță nutritivă să ajungă în paharul meu.

De când am făcut această descoperire revoluționară pentru mine și sănătatea mea am renunțat să mai consum alt tip de apă. Bine, cea filtrată este o alegere potrivită pentru gătit, dar de băut, beau doar apă de calitate: Borsec, marcă românească ce este alături de români din 1806. Acest brand oferă de 215 ani tradiție și prestigiu. Mai mult, din dorința de a împărtăși din lucrurile bune aflate în ultimele trei luni, încerc să aduc la cunoștința cât mai multor persoane beneficiile pe care consumul informat și responsabil al produselor din preajma noastră le poate aduce trupului. Eu nu puteam evita diagnosticul „dulce”, dar consumul apei de calitate poate evita neplăcerile cauzate de o apă cu impurități sau fără nutrienții atât de necesari bunei funcționări a corpului. Nu degeaba suntem în cea mai mare proporție apă! Suntem ceea ce bem!

Sursă foto: Pagina de Facebook BorsecCategorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: