Timpul este cel mai de preț dar.

Există perioade ale anului care ne solicită imaginația și creativitatea în materie de cadouri. Pentru mine, această perioadă începe în decembrie și continuă până în luna martie. Aniversarea relației, sărbătorile, ziua de naștere, dar și cea onomastică, luna iubirii (14 februarie și 24 februarie) sunt momente care îmi pun la încercare creativitatea. Moldoveancă fiind, nu pot lăsa nici data de 1 martie să treacă neobservată fără mărțișorul caracteristic. Fiecare ocazie este unică și fiecare dar îmi doresc să transmită un mesaj atât despre mine, cât și despre destinatarul acestuia.

Goana după cadouri s-a transformat într-o adevărată muncă de cercetare. Orele de străbătut orașul din magazin în magazin pentru a găsi cel mai interesant și potrivit cadou s-au metamorfozat în ceasuri petrecute în fața laptopului, studiind produsele diferitelor magazine online și citind zeci de articole despre idei de cadouri pentru diverse ocazii sau căutând ponturi despre variante cât mai inedite de a surprinde și sărbători clipele importante.

ceasuri barbatesti colectia tio

Dacă pentru o femeie este mult mai ușor să găsești „atenția” potrivită, pentru a oferi un cadou unui bărbat este mai dificil. De ce? Pentru că este mai mică gama de posibilități. Dacă florile și bijuteriile nu sunt la fel de ușor de folosit pentru ambele genuri, am concluzionat că ceasul este un dar potrivit, mai ales pentru bărbați.

Primăvara aceasta am descoperit un complice de nădejde în plănuirea cadoului surpriză în Tio. Pe tio.ro am descoperit o varietate de ceasuri bărbătești cu un design interesant, la un preț accesibil, cu garanție 24 de luni și cu transport gratuit.

Ceasul – un cadou plin de simbolism

Chiar dacă am descoperit aceste ceasuri bărbătești atunci când căutam cadoul perfect pentru persoana iubită (căreia i-aș dărui fiecare ceas al vieții mele, nu doar pe cel comandat de pe Tio), acest magazin online este sursa potrivită de inspirație și atunci când este ziua unui prieten sau a unei rude.

Fie că îți dorești un ceas cu afișaj analog sau digital ori cu tipul de mecanism automatic în detrimentul ceasurilor pe baterii, pe tio.ro poți comanda modelul care se potrivește cerințelor fiecăruia. Ceasurile de mână bărbătești de pe Tio sunt rezistente la apă, indiferent dacă sunt cu design sport, casual, elegant sau militar. Ca și funcții, mi se pare interesant ceasul cu cronometru, alarmă, afișare dată și lumină de fundal. Un astfel de model este practic, având la îndemână informații necesare a fi accesate ușor și rapid.

Ceasul – cadoul mereu la modă

Ceasul este un cadou mereu binevenit pentru că designurile variate sub care poate fi găsit oferă oportunitatea deținătorului de a adapta acest accesoriu oricărui tip de ținută. Varietatea culorilor și ale materialelor din care este confecționat oferă un avantaj pentru adaptabilitatea acestuia în funcție de moment și vestimentație. Posibilitatea schimbării curelei aduce ca beneficiu posibilitatea diversificării, dar și extinderea în timp a „vieții” acestui obiect plin de semnificații.

Simbol al celui mai prețios avut al nostru, timpul, ceasul este accesoriul iubit de toate vârstele, fiind un obiect de care nu ne putem plictisi sau lipsi. Îmi place să dăruiesc ceasuri persoanelor apropiate. Și nu doar colecționarilor, ci și oamenilor care văd ceasurile ca pe unelte de măsurare a clipelor, a momentelor petrecute în diverse companii și contexte.

Anul acesta îmi arăt iubirea prin intermediul acestui obiect, ziua de Dragobete transmițând persoanei iubite mesajul de dragoste ascuns în simbolistica acestui cadou: „îți dăruiesc fiecare ceas din viața mea, fiecare clipă, fiecare moment, pentru o eternitate”. Ce putem dărui persoanelor iubite mai de preț decât timpul și dragostea noastră?Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: