Restartăm creativitatea – Spring SuperBlog 2022

Primăvara este anotimpul renașterii. Mereu îmi dă senzația unui nou început, a unei șanse de a lua totul de la capăt.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, am nevoie de această renaștere. După o perioadă grea, speranțele unui nou start mă entuziasmează și energizează. Scrisul a fost lăsat pe locul doi în ultimele luni. Chiar și competiția SuperBlog din toamnă a fost lăsată baltă, în ciuda începutului frumos pe care l-am avut. Fiind printre câștigătorii primelor două probe am simțit bucuria succesului și a lucrului bine făcut. Din păcate, nu am putut duce la bun sfârșit acea ediție care îmi plăcea atât de tare. Totuși, premiile și primul articol notat cu 100 de puncte m-au făcut să înțeleg că există potențial și că nu trebuie să renunț la ceea ce îmi place. Mai am de învățat și de șlefuit, dar mereu avem de îmbunătățit câte ceva la noi.

Acum, în prag de primăvară, se dă startul ediției Spring SuperBlog 2022. Este șansa noastră, a fiecăruia să restartăm creativitatea, atât în domeniul scrisului, cât și în viața de zi cu zi. Cel puțin, asta îmi propun.

Spring SuperBlog 2022 - Restarteaza creativitatea

Mâine, 1 martie 2022 se lansează prima probă din cadrul competiției și aștept cu nerăbdare provocările pe care această ediție le va aduce. Sper să existe cât mai mulți bloggeri care să participe, pentru a face competiția cât mai savuroasă și antrenantă. Înscrierea se face ușor, iar comunitatea este minunată. Oamenii sunt creativi, calzi și prietenoși.

Dacă anul trecut elementul de noutate era Galeria SuperBloggerilor, spațiu care ne oferă fiecăruia posibilitatea de a ne prezenta și de a ne cunoaște, SuperBlog oferă anul acesta șansa de a evolua și prin intermediul Webinariilor SuperBlog. V-am spus, comunitatea SuperBlog este specială!

De mâine, gata! Creativitatea și energia vor fi la cote maxime, pregătite pentru a face față noilor probe, pentru că mă înscriu în competiția Spring SuperBlog 2022.

Ce aștept de la noua ediție Spring SuperBlog

În primul rând, aștept atmosfera competiției. Termenele limită, probele din diverse domenii și provocările lansate de către sponsori îmi pun sângele și mintea în mișcare. E ca un antrenament intens la sală. Scrisul devine prioritate, iar gestionarea timpului este o lecție utilă pentru toate domeniile vieții.

Aștept gala. Gala Spring SuperBlog 2022 ar trebui să fie în format fizic. Abia aștept. De prima nu am avut ocazia să profit așa cum mi-ar fi plăcut pentru că eram nouă în comunitate și foarte sceptică. Acum, că am înțeles mai multe despre colegii care participă la eveniment sunt nerăbdătoare să îi descopăr și în realitate, nu doar prin intermediul blogurilor și articolelor pe care le publică.

Sunt dornică să aflu lucruri noi și să învăț cât mai multe despre blogging, dar mai ales despre mine. SuperBlog este ocazia perfectă pentru îmbunătățirea abilităților din ambele categorii. Aștept cu nerăbdare și notele, premiile și îmi doresc ca în această ediție să fiu printre finaliști. Restartez creativitatea, mă restartez pe mine și i-au experiența următoarelor luni ca pe o oportunitate de a mă bucura de pasiunea mea, de comunitatea frumoasă care s-a închegat în anii de competiții SuperBlog.

Sunt curioasă cum voi fi la încheierea acestui concurs, ce voi învăța și ce noi abilități voi deprinde. Schimbarea cu siguranță o voi vedea. Fiecare ediție la care am participat a mai adăugat ceva experienței mele.

Ce mai aștepți? Ești pasionat de blogging și vrei să îți pui creativitatea la încercare într-un mod constructiv? Citește regulamentul și află cum poți participa la competiția care ține în priză bloggeri din toate domeniile. Înscrie-te și ne vedem la Gala SuperBlog!Categorii:Descoperă

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: