Claret Credit susține dezvoltatorii imobiliari. Tu cum îți construiești visul?

Dacă ar fi să facem un top al dorințelor din întreaga lume, cred că independența financiară s-ar număra printre dorințele nominalizate. Da, și eu îmi doresc asta. Și nu oricum, ci la acel nivel la care grija zilei de mâine chiar nu mai există. Nu doar a zilei de mâine, ci a următorului an sau chiar deceniu. Cu puțin sprijin și noroc, poate să nu mai am deloc grija banilor, pentru toată viața.

Știu, veți spune că visez. Și poate că visez. Dar nimeni nu a realizat niciodată ceva fără să aibă la bază un vis. Nu îmi place să mă limitez. Da, vreau o casă, dar parcă mi-aș dori și o afacere personală pe care să o gestionez și să îmi aducă siguranța financiară necesară mie și familiei mele. Sincer vorbind, nu aș refuza nici să mă îmbogățesc, dar îmi păstrez totuși picioarele pe pământ.

Căutând cele mai bune soluții și informații pentru a vedea cum pot să îmi realizez visul legat de casă, am descoperit Claret Credit, un IFN înființat în anul 2013, care oferă sume semnificative de bani (credite aprobate pentru sume de până la 1-2 milioane de euro) pentru persoane fizice și pentru persoane juridice.

Dacă pentru persoane fizice se pot obține credite cu garanție imobiliară și credite ipotecare, pentru persoanele juridice pot fi obținute credite cu garanție imobiliară sau credite pentru proiecte imobiliare. Ei bine, cea din urmă variantă parcă mi-a aprins un beculeț! Claret Credit ar putea fi soluția pentru finanțarea planului meu de afaceri!

A început să îmi surâdă ideea obținerii unui credit pentru proiecte imobiliare, tip de credit destinat dezvoltatorilor imobiliari, cu aprobare rapidă (fără a fi nevoie de parcurgerea procedurilor pe care le solicită o bancă).

Eu aș utiliza această oportunitate pentru a deschide o nouă afacere, dar creditul ipotecar pentru persoane juridice poate fi folosit și pentru a continua o afacere, deja deschisă în domeniul imobiliar.

Claret Credit

Mi s-ar părea minunat să pot avea propria pensiune. Un loc frumos, relaxant și pus la punct în cel mai mic detaliu. Mi-aș dori să pot oferi oamenilor posibilitatea de a se desprinde de rutina zilnică și de a petrece vacanța într-un loc feeric, decorat ca într-o poveste. Aș vrea ca pensiunea mea să fie mai mult decât un spațiu de cazare și mi-aș pune toată creativitatea și sufletul în dezvoltarea unui astfel de proiect.

Sunt sigură că aș fi un antreprenor de succes. Probabil, după ce mi-aș deschide pensiunea m-aș extinde. Sigur, tot aș avea nevoie de un ajutor financiar. Deja experimentată, aș opta pentru un credit pentru proiecte imobiliare care să îmi ofere o finanțare mai mare. Aș ști exact cât de mult succes pot avea cu proiectul meu. Ar fi deja scris negru pe alb. Aș putea să duc la un alt nivel lumea de poveste creată pentru turiști. Aș construi un loc din care nimeni nu și-ar mai dori să plece. Hmm.. poate aș aplica pentru un credit pentru proiecte rezidențiale și aș investi într-un cartier ca rupt din basme. Cum ar fi să mă plimb prin cartierul imaginat și gândit de mine?

Împrumut de la o bancă sau instituție financiară nebancară (IFN) ?

Aplicarea pentru un credit la un IFN reprezintă o cale mai rapidă de a obține finanțarea dorită. Micii antreprenori au mai multe șanse să obțină finanțarea dorită dacă apelează la un IFN, statisticile demonstrând că doar unul din opt antrepredori primesc creditul bancar dorit. Cu atât mai mult, pentru o afacere nouă sunt șanse mai mari să obțin suma necesară aplicând pentru creditul dorit la un IFN, decât la bancă. E și mai rapid.

Un alt beneficiu regăsit la IFN-uri, este creditarea fără verificarea în Biroul de Credit. Este un avantaj pentru cei cu istoric negativ, pentru că o instituție bancară nu le-ar acorda împrumutul. Conform statisticilor, de la IFN-uri 90% dintre persoanele cu istoric negativ de plată primesc creditul solicitat.

Dincolo de vise, este important să analizăm fiecare decizie pe care urmează să o luam. Totuși, trebuie să nu pierdem timpul. Dacă amânăm prea mult este posibil să nu mai apucăm să de îndeplinim vreodată visul. Știu că pentru a deschide o afacere nouă am mai multe șanse să primesc finanțarea de la Claret Credit, ar dura mai puțin până aș avea banii în cont și aș putea colabora cu acest IFN de fiecare dată când aș avea nevoie. Fie că vreau să fac un împrumut ca persoană fizică sau ca persoană juridică, Claret Credit pare prietenul care m-ar ajuta cu fiecare ocazie. Tot ce îmi rămâne de făcut este să îmi pun la punct planul. Să iau atitudine și să devin antreprenorul care aș putea să fiu. Ajutor am, și încă de nădejde!

Parcă aud în surdină muzica din terasa pensiunii mele… Simt aerul răcoros al serii de vară atingându-mi pielea. Privesc luna și zâmbesc. Zâmbesc pentru că simt cum îmi trăiesc visul de a oferi mostre de fericire altora. Aud bucuria turiștilor reverberând peste bariera timpului. Deja simt că visul mi-a devenit realitate!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 4. Credit pentru dezvoltatorii imobiliari

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: