DoctorBusiness te ajută să ai grijă de afacerea ta.

Am auzit multe persoane care au investit în afacerea lor atât de mult timp, energie, dragoste și speranță, încât declară că acea afacere este „copilul lor”. M-am imaginat de multe ori în locul lor. Investind toate resursele de care dispun într-un vis. Ar fi frumos, ar fi o senzație de împlinire. Dar dacă nu aș fi „un părinte bun”? Dacă nu s-ar număra printre acele afaceri profitabile? Dacă mi s-ar îmbolnăvi „copilul”?

Aceste temeri sunt cele care mă țin în loc. Și nu doar pe mine. Din fericire, pentru toți cei care au nevoie de ajutor în creșterea și dezvoltarea acestui „copil” de suflet a apărut un ajutor: DoctorBusiness.

DoctorBusiness
Sursă foto: DoctorBusiness

Cum ajută DoctorBusiness?

DoctorBusiness oferă un „diagnostic” afacerii în urma „radiografierii” acesteia și oferă „rețeta” și sfaturile „medicale” necesare pentru buna funcționare a businessului analizat.

Sfaturile și analiza lui DoctorBusiness pot fi primite rapid, în doar 5 secunde de la încărcarea balanței contabile în aplicație. Astfel, antreprenorul beneficiază de o analiză detaliată a punctelor tari și a vulnerabilităților afacerii sale, primind soluții și recomandări pentru redresare fără a plăti sume consistente unui consultant financiar. Analiza financiară făcută prin intermediul aplicației DoctorBusiness este rapidă, eficientă, ieftină (este cel mai ieftin analist financiar) și personalizată. Cu doar 50 de lei poți afla, pe înțelesul tău, ce este în neregulă cu afacerea ta și cum poți îmbunătăți asta. Aplicația poate fi accesată de pe orice tip de dispozitiv și de pe orice sistem de operare, pentru că rulează în cloud web. Mai mult, DoctorBusiness oferă intimitate și confidențialitate: aplicația poate fi folosită în mod anonim, fără a fi necesară identificarea cu datele sau numele companiei.

Limbajul folosit de DoctorBusiness este simplu și prietenos. Termenii economici sunt ușor de înțeles și de către persoane fără studii economice.

DoctorBusiness - Analiza Financiara a Afacerii
Sursă foto: DoctorBusiness

Sănătatea unui business nu îl impactează doar pe antreprenor, ci întreg sistemul. Imposibilitatea unei firme de a plăti datoriile îi obligă pe furnizori, la rândul lor, să nu își plătească datoriile. Astfel, este creat un blocaj care este în dezavantajul tuturor.

Ajutorul lui DoctorBusiness de a identifica problemele și de a oferi soluții pentru ele este foarte important. Ca antreprenor, reușești astfel să înțelegi unde nu stai bine cu profitul, unde se blochează cash-ul, care sunt datoriile firmei, ce bani urmează să fie încasați, care este capitalul de lucru și cât de eficient este modul în care este folosit. Datorită acestei analize aflate la îndemâna oricui, este ușor de înțeles ce șanse sunt ca firma să poată accesa o finanțare de la bănci sau investitori. De asemenea, este simplu de înțeles de ce firma nu a primit finanțarea cerută. Redresarea firmei se poate face cu ajutorul unor obiective, monitorizarea lunară oferind soluția ideală pentru creșterea profitului și pentru urmărirea distanței până la atingerea obiectivelor propuse.

DoctorBusiness - Analiza Financiara a Afacerii
Sursă foto: DoctorBusiness

Pentru a ști care este drumul pe care trebuie să îl parcurgem până în punctul în care ne-am propus să ajungem trebuie să știm exact unde ne situăm. Acum și în fiecare moment. Sunt necesare verificări care să ne ateste faptul că ne îndreptăm către destinația dorită și că nu ne-am abătut de la drum. Pentru a avea claritate asupra modului în care decurge afacerea noastră este vital să înțelegem drumul de la vânzări la profit, cum să transformăm cheltuielile în profit și, mai ales, pe ce cheltuim cei mai mulți bani. Chiar și marjele de profitabilitate cu care am vândut sunt importante. Înțelegerea diferenței dintre profitul din balanță și cash-ul din bancă și a modului de transformare a profitului în cash sunt elemente esențiale pentru menținerea profitabilității sau redresarea afacerii. La fel de importante sunt și informațiile despre sursele și posibilitățile de finanțare. DoctorBusiness ne ajută să ne răspundem la întrebarea „Ce am, ce am de primit și ce am de dat” pe baza căreia putem înțelege cum să finanțăm sănătos afacerea și cum să ne menținem capitalul de lucru la un nivel care să ne asigure creșterea.

DoctorBusiness este mai mult decât un consultant financiar ușor accesibil din toate punctele de vedere (ieftin, rapid, la îndemâna oricui). DoctorBusiness este prieten și profesor totodată. Această aplicație este singura care poate oferi răspunsuri în doar 5 secunde pentru toate întrebările legate de finanțele afecerii tale. DoctorBusiness oferă siguranță și liniște datorită soluțiilor practice pe care le pune la dispoziția antreprenorilor.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 7. Peste 30% dintre antreprenori pierd bani și nu știu de ce. Tu știi?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: