Vreau să mă mărit la mare, doamnă să devin la soare!

Cel mai nobil simțământ cu care omul este înzestrat de Dumnezeu este dragostea. Iubirea poate fi simțită în multe feluri și capătă diverse nuanțe în funcție de persoana și contextul în care este simțită. De mici, ne iubim părinții, frații, surorile, rudele. Odată cu vârsta, descoperim că în inima noastră au loc mai multe persoane. Legăm prietenii și ajungem să iubim oamenii care sunt în jurul nostru. Însă, dintre toți oamenii pe care ajungem să îi iubim de-a lungul timpului, unul este mai special. Acea persoană care ne face inima să bubuie doar cu o privire, doar cu un gest sau doar cu un simplu gând. Da, e vorba de persoana cu care ne dorim să ne petrecem toată viața. Sentimentele puternice pe care le simțim față de partenerul sau partenera noastră ne fac să ne dorim să îi spunem „da” pe viață. Să îi facem un loc permanent în sufletul nostru și, toată lumea să știe asta. Momentul uniunii oficiale este unic. Fiecare dintre noi ni l-am imaginat a fi perfect. Perfect după gusturile, standardele și preferințele noastre.

Trăiesc o poveste de iubire exact cum am visat. Am parte de toate ingredientele unei rețete de dragoste fericite. Totuși, pandemia a făcut ca momentul care încununează această frumoasă poveste de dragoste să fie amânat. Chiar rău nu a fost. Am avut mai mult timp la dispoziție să ne imaginăm cum va fi. Să ne facem planuri și să le îmbunătățim până la perfecțiune. Am avut timp să punem la punct detaliile unui eveniment care să evidențieze romantismul, pasiunea și să ne reprezinte cuplul cât mai fidel posibil.

Hotel Opal
Sursa foto: Hotel Opal

Iubire și soare – nunta de vis la mare

După ce am trecut de primele opțiuni luate în calcul în grabă și în frenezia provocată de logodnă, am concluzionat amandoi că cel mai mult ne-ar plăcea ca nunta noastră să fie pe plajă. Nu ne iubim doar unul pe celălalt, ci iubim marea. Vacanța la mare este deja o tradiție pentru noi, fiecare vară având planificată cel puțin o astfel de escapadă.

De-a lungul timpului am avut ocazia să testăm mai multe locații care oferă servicii de cazare la mare, dar pentru nunta la mare ne era clar că avem nevoie de un hotel. De când am hotărât că ne vom căsători pe plajă, toate planurile pentru nuntă au venit parcă de la sine. Amândoi aveam idei și… erau aceleași! Exista deja un hotel la mare care ne cucerise atunci când fusesem cazați acolo. Această locație nu doar că ne îndeplinește cerințele privind romantismul și frumusețea peisajului, dar este și destul de încăpător pentru a putea organiza evenimentul mult visat.

Alegerea noastră este Hotel Opal, în nordul peninsulei Cap Aurora. Amplasarea hotelului este într-o zonă pitorească, situându-se la 50 de metri de plajă și în vecinătatea pădurii Comorova. Încă mai simt senzația de bucurie și contemplare pe care am trăit-o în prima dimineață petrecută în acest hotel. Cazați într-una din camerele cu vedere către mare, am putut vedea răsăritul soarelui fără să ne deplasăm, iar spectacolul a fost incredibil! De neuitat!

Cu o astfel de locație nu trebuie să ne facem griji nici pentru cazarea oaspeților, nici pentru locurile de parcare. Hotel Opal are un restaurant pentru evenimente cu o capacitate de 360 de locuri în interior, iar pe cele două terase cu vedere către malul mării mai sunt disponibile 120 de locuri. Iubire mare, nuntă mare! Totul învăluit în soare!

Știind condițiile de cazare oferite de Hotel Opal, simțind pe propria piele profesionalismul personalului și delectându-mă cu preparatele restaurantului cu ocazia unui eveniment la care am participat în trecut, cea mai mare parte a stresului cauzat de organizarea nunții este eliminat. În loc să îmi fac griji, mă pot bucura de timpul rămas până la marele moment și pot da atenție altor detalii și elemente pe care ni le dorim în ziua cea mare.

Când am anunțat familia că ne-am hotărât asupra locației, una dintre problemele ridicate a fost cea a familiilor care au copii. Dar, atunci când lucrurile sunt făcute cu și din dragoste, totul este rezolvat de la sine. Hotel Opal are în incintă spațiu de joacă și petreceri pentru copii. Acesta este dotat cu trambuline, perete interactiv pentru cățărat, trasee presărate cu aventuri, jocuri și jucării. Mai mult, plaja din Cap Aurora este fragmentată în golfuri mici cu aspect de insulă tropicală și are zone cu apă puțin adâncă. Acest detaliu face o mare diferență. Este un loc perfect pentru copii ca să se poată bucura de soare și mare!

Terenul de tenis de câmp este o altă opțiune la îndemână pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut și interactiv. Cei care încă nu au avut ocazia să își dezvolte abilitățile „sportului alb” pot beneficia de lecțiile unui instructor autorizat.

Având în vedere locația aleasă pe malul mării, din meniu nu vor lipsi fructele de mare și preparatele din pește. Noroc cu meniul personalizat care ne permite să alegem mâncăruri care să încânte invitații și să îi facă să simtă rafinamentul și farmecul mării. Pentru a avea un eveniment de un real succes vom avea parte de asistență specializată pe toată durata evenimentului, iar de candy bar și fruit bar nu trebuie să ne ocupăm noi.

Nunta ideală: EU, TU și MAREA

Sunt tare încântată de hotărârea luată. Nunta noastră va fi un moment de încântare pentru toată lumea, nu doar pentru noi. Va fi o petrecere cu soare și mare de care ne vom bucura cu toții, de la mic, la mare!

În plus, în pachetul pentru nuntă oferit de Hotel Opal vom avea disponibil pentru noaptea nunții unul dintre apartamente. Eh, normal că nu vom pleca a doua zi. Vom rămâne la Hotel Opal pentru încă o săptămână! Nunta la mare este o oportunitate pentru a ne bucura de „Trash the dress”. Ideea de a distruge rochia de mireasă într-un mod inedit și de a obține fotografii spectaculoase mă încântă peste măsură! Vom avea un album cu fotografii minunate! Vă spun sincer, abia aștept!

Parcă mă și văd în rochia de mireasă pășind pe plaja cu nisip fierbinte… Ouf, aș vrea să vă pot oferi mai multe detalii despre ținuta pe care o voi purta în cea mai importantă zi din viața mea, dar ar aduce ghinion ca mirele să poată să își imagineze viitoarea soție în rochie de mireasă. Nu?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.Categorii:Gânduri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Proba 13. Evenimente reușite la mare, la Hotel Opal

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: