Gala Spring SuperBlog 2022

Ultima ediție a competiției SuperBlog, ediția de primăvară, s-a încheiat oficial cu Gala Spring SuperBlog care a avut loc în perioada 10-12 iunie, la hotel Opal din Cap Aurora.

Am început să particip la SuperBlog în toamna anului 2020 și, fără să simt cât de repede a trecut timpul, am participat la patru ediții, la trei dintre acestea numărându-mă printre finaliști. Totuși, doar la două gale am putut participa, două dintre ele fiind organizate online, din cauza pandemiei.

Cu noaptea în cap, vineri am pornit către mare încă de la 4 jumătate dimineața. Am făcut un popas în Galați, dorindu-ne să mâncăm la restaurantul din Turnul de Televiziune, dar ajunsesem mult prea devreme și nu am mai așteptat ora deschiderii. Ne-am continuat drumul, și în jurul prânzului am ajuns la Hotel Opal.

Ca și data trecută, atunci când am participat la gala Spring SuperBlog 2021, am fost întâmpinați de personalul amabil și prietenos al hotelului Opal. Cazarea s-a făcut rapid, iar camera care ne aștepta primitoare ne-a surprins plăcut. Prima dată am simțit mirosul de mobilă nouă, iar odată deschisă ușa balconului, acest miros atât de îmbietor s-a combinat cu mireasma mării. Nu mă pot decide ce mi-a plăcut mai mult: camera nou renovată și spațioasă, multiplele spații de depozitare, curățenia impecabilă sau priveliștea care te lăsa fără cuvinte.

Spring SuperBlog 2022 - Hotel Opal

Vineri, obosiți după atât de multe ore petrecute pe drum, am căutat adăpostul teraselor, gustul bucatelor savurate în compania pescărușilor și liniștea oferită de confortul camerei. Am adormit privind marea, și ne-am trezit puțin înainte de ora cinei. După masă, ne-am întâlnit pe terasa hotelului Opal cu grupul blogerilor adunați din toate colțurile țării.

Din păcate, vremea nu a fost chiar atât de perfectă și nu am petrecut mult timp afară. Dar, am sperat ca ziua de sâmbătă să ne permită să recuperăm.

M-am trezit de multe ori, sperând că voi surprinde din nou răsăritul soarelui. Anul acesta însă norii nu m-au lăsat să văd spectacolul oferit de soare la ieșirea din mare. Însă, m-am alinat cu amintirea răsăritului perfect, observat anul trecut. Ne-am început sâmbăta cu micul dejun la restaurantul hotelului și ne-am bucurat de bucatele gustoase. Din păcate, vremea a fost și mai răcoroasă, iar ploaia și-a făcut apariția. Înainte de gala care se programase pentru ora 16:00 am mai profitat de confortul camerei. Am adormit pe muzica valurilor, acompaniată divin de sunetul picăturilor de ploaie.

Gala Spring SuperBlog 2022 – Hotel Opal

Gala Spring SuperBlog 2022

Înainte de gală, timid, emoțiile au început să își facă simțită prezența. După cum știți, am aflat de câteva luni că sunt prea dulce (diabet de tip 1) și m-am așteptat ca hipoglicemia de la începutul galei să fi fost o excepție, iar emoțiile care urmau să mă acapareze să îmi facă glicemia să crească. Ei bine, nu a fost așa. Cu puțin timp înainte să îmi vină rândul la microfon, am simțit emoțiile combinându-se cu simptomele hipoglicemiei. Toți cei care au participat măcar o dată la SuperBlog știu că această competiție te scoate total din zona de confort. Așa este de la prima probă, până la gală. Fiecare etapă este unică și aduce cu sine un val nou de emoții și trăiri.

Până la urmă, gala s-a terminat, emoțiile s-au rărit și hipoglicemia a fost tratată cu o bucată delicioasă din tortul SuperBlog. Totul s-a terminat cu bine și am reușit să mă bucur că am obținut locul 4 în clasamentul SuperBlog și că am făcut față și acestei provocări, în ciuda glicemiilor fluctuante.

Gala Spring SuperBlog 2022

Tot weekendul am încercat să fac față cât mai bine provocărilor pe care diabetul mi le aduce în viață și să reușesc să cunosc cât mai bine reacția organismului în anumite situații. Chiar și cu extrem de multele griji pe care mi le-am făcut, am reușit să simt din farmecul galei, să cunosc câțiva blogeri noi și pe unii sponsori.

Mai mult, am plecat acasă cu noi resurse pentru a mă putea bucura de un ten frumos și sănătos. Asta datorită celor de la Allurene, care au oferit un ser de hidratare, dar și celor de la Farmec care ne-au dăruit cremă hidratantă antipoluare și mască detoxifiantă cu cărbune, ambele din gama ASLAVITAL.

Produse cosmetice Allurene și Farmec

Duminică, drumul spre casă a părut mai lung decât vineri când am pornit către litoral. Am plecat duminică dimineață, imediat după micul dejun, cu oarecare regret. Mini-vacanța se terminase. Totuși, ne-am reîncărcat bateriile și ne-am bucurat de momente frumoase.

Chiar dacă momentan este pauză, o nouă ediție SuperBlog va începe la toamnă. Abia aștept să descopăr noile probe și, bineînțeles, să particip la următoarea gală!Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Întâlnire superblogosferică la Hotel Opal din Cap Aurora
  2. Primul an cu diabet: impresii și amintiri. Viața e prea dulce! – Bookmymind

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: