Beyond Watch – primul meu smartwatch (review)

A trecut puțin mai mult de o lună de când îmi imaginam viața cu un smartwatch. Da, nu am folosit niciodată până în prezent. Nu credeam că mă poate ajuta, deci nici măcar nu eram tentată de un astfel de produs.

Răspunzând unei provocări inițiate de Beyond Watch am scris un articol despre cum smartwatch-ul poate îmbunătăți calitatea vieții și sănătatea și, spre marea mea bucurie, acesta s-a numărat printre articolele câștigătoare.

Ce am câștigat mai exact? În primul rând, confirmarea faptului că am scris un articol de calitate. În al doilea rând, un frumos smartwatch de la Beyond Watch. Și, nu în ultimul rând, posibilitatea de a testa și de a mă bucura de funcționalitățile acestei mici mașinării a timpului.

Beyond Smartwatch Moon Series

De cum am primit coletul am fost surprinsă plăcut. Noul meu accesoriu a venit într-o cutie frumoasă și elegantă, confecționată dintr-un material plăcut la atingere. Chiar dacă eram nerăbdătoare să văd ce se ascunde în interiorul său, nu m-am putut opri din admirat ambalajul distins.

În interiorul, ceasul inteligent era însoțit de certificatul de garanție, cablul de încărcare și un mic ghid de utilizare. Informațiile oferite sunt ușor de înțeles, iar instrucțiunile ușor de urmat.

Primul pas a fost să pun ceasul la încărcat și, între timp, să descarc FitCloudPro App pe telefon.

Mi-a plăcut modul de încărcare a acestui ceas. Încărcătorul se poziționează (cu ajutorul sistemului magnetic) pe cele două puncte ce se pot observa în imaginea de mai jos, poziționate în partea dreaptă. Imediat după poziționarea corectă a încărcătorului, se observă pe ecranul ceasului faptul că bateria se încarcă.

smartwatch-beyond watch

Aspectul ceasului este plăcut. Curelușa este de calitate și face ca purtarea acestui ceas să fie ușoară și plăcută, fără a crea vreun disconfort.

M-am îndrăgostit de acest ceas. Funcționalitățile sale m-au captivat, meniul fiind ușor de înțeles și folosit.

smartwatch-beyond watch

Acest ceas mă ajută să nu simt lipsa telefonului, chiar și atunci când acesta nu este lângă mine. Preluând câteva dintre întrebuințările telefonului, smartwatch-ul mi-a oferit posibilitatea de a putea verifica notificările fără a scoate telefonul din geantă sau fără a mă ridica pentru a-mi lua mobilul. Totuși, dincolo de confortul adus, smartwatch-ul mă ajută să nu mai fiu atât de sedentară.

Mă motivează să pot vedea cât de multă mișcare am făcut zilnic. Este mult mai ușor să ies la alergat sau să fac exerciții fără a ține mereu telefonul în mână sau în buzunar. Pot vedea câți pași am făcut și în cât timp, dar și câte calorii am ars fără a mă chinui să aflu toate astea. Este atât de ușor să pot verifica rezultatele acum!

smartwatch-beyond watch

Simt că încă nu i-am fructificat tot potențialul acestui ceas, dar nu am mai avut răbdare și am vrut să vă scriu despre el. Îmi place să îmi măsor tensiunea arterială și să îmi verific oxigenul din sânge. De asemenea, chiar m-a ajutat de câteva ori să îmi găsesc mobilul rătăcit prin casă. V-am zis că uneori uit de telefon, iar acum, telefonul este clar pe locul doi. Chiar și la alarma telefonului am renunțat. Mi se pare mult mai utilă și draguță alarma acestui ceas. În plus, ceasul îmi monitorizează și calitatea somnului, dimineața având o privire de ansamblu asupra nopții ce tocmai a trecut.

După doar câteva zile de utilizare a ceasului de la Beyond watch pot spune că nu aș mai renunța la folosirea smartwatch-ului. Acest accesoriu nu este doar elegant, ci și indispensabil. Îmi ușurează și înfrumusețează viața și, chiar mă ajută să îmi îmbunătățesc calitatea vieții și sănătatea, așa cum bănuiam.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: