SuperBlog 2022: noul capitol al poveștii SuperBlog

Fiecare dintre noi are o poveste. În fiecare clipă adaugăm noi paragrafe poveștii noastre. Este complexă, plină de suspans, aventură și lucruri frumoase. Unii dintre noi își compun povestea vieții fără a o lăsa pe hârtie, iar asta nu o face mai puțin importantă și frumoasă.

În povestea vieții mele, scrisul imortalizează mici pasaje și idei pe care îmi doresc să nu le țin doar pentru mine. Scrisul îmi aduce dinamism și mă ajută să descopăr și să mă redescopăr.

De ce este SuperBlog o poveste?

În primul rând, când mă gândesc la SuperBlog îmi vin în cap tot felul de articole și de povești creative pe care le-am citit de-a lungul participării mele la edițiile acestui concurs.

În al doilea rând, SuperBlog are construcția unui basm: are un început (1 Septembrie pentru înscrieri și 1 Octombrie pentru prima probă), un conținut plin de suspans și acțiune; fiecare proba este un punct culminat și duce la deznodământ: clasamentul final SuperBlog.

Și, cum în fiecare basm există un bal, și în cadrul competiției SuperBlog totul se sfârșește cu o gală (de obicei la mare sau la munte, în funcție de ediție). Personajele poveștii SuperBlog sunt multe și este aproape imposibil să le poți încadra în aceeași poză. Însă, bloggerii pot fi descoperiți prin intermediul articolelor lor, iar sponsorii și organizatorii prin participarea la această competiție.

SuperBlog

Povestea SuperBlog

Povestea mea de superblogger a început în anul 2020, dar SuperBlog are o poveste mult mai înrădăcinată în istoria blogosferei românești. Este cea mai longevivă competiție pentru bloggeri din România și scrie capitol după capitol, încă din 2008.

Așa cum spune povestea SuperBlog, pentru a participa la această competiție trebuie să ai un blog cu o vechime de cel puțin 3 luni și cu cel puțin 20 de articole publicate (poți participa chiar și cu mai multe bloguri). Înscrierea se face printr-un articol care anunță intenția de a participa la acest concurs de blogging creativ. Bine, este indicat să fie citit regulamentul înainte de intrarea în competiție.

SuperBlog are o acțiune complexă și intensă. Este ca o carte pe care o deschizi și de cum te apuci să o citești, nu o mai lași din mână. Să nu credeți că este ușor! De multe ori te pune în dificultate și, aproape constant, îți pune răbdarea la încercare. Așteptarea notelor este cea mai grea etapă din concurs.

Ediția din această toamnă aduce în prim-plan storytelling-ul. Abia aștept să descopăr probele și să îmi pun creativitatea la lucru. Da, nu poate lipsi acest nou capitol de SuperBlog din povestea mea. Cu siguranță voi participa și toamna aceasta!

Sunt nerăbdătoare să descopăr poveștile celorlalți superbloggeri și să trăiesc din nou aventura SuperBlog.

Storytelling la puterea SuperBlog
Sursă foto: SuperBlog


Categorii:Gânduri, Oameni și povești

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: