Povestea de succes a Mariei. Cum și-a construit visul cu Vindem-Ieftin

Cuibul Mariei a rămas gol. Ultimul pui a plecat la oraș, să facă liceul. Simte cum viața i-a rămas goală, nu doar casa. Acum, simte din nou nevoia de a se regăsi, de a se reîntregi și de a urma drumul profesional. Oare este prea târziu pentru a avea o carieră?

Înainte de a se dedica trup și suflet copiilor și familiei, lucrase ca vânzătoare într-un depozit de materiale de construcții. Îi plăcea domeniul și parcă s-ar reîntoarce în lumea materialelor pentru structură și fundație, a izolațiilor și instalațiilor electrice, termice și sanitare. Tencuielile decorative, amenajările exterioare, dar și amenajările interioare erau o pasiune.

Numai gândul că ar putea din nou să facă ceea ce îi place o înfioară. Însă, ce ar însemna asta pentru viața ei? Când a rămas însărcinată s-a retras la țară, duce o viață departe de aglomerația orașului și parcă nu ar vrea să renunțe la toate tabieturile pe care și le permite ca femeie liberă, iar statutul de angajat ar îngrădi-o.

Întotdeauna Maria a fost o femeie care a luptat pentru dorințele ei. Acum, este mai determinată ca oricând să facă ceea ce o face fericită. Până la urmă, nu este vorba doar de ea. Este vorba de exemplul pe care copiii îl primesc din partea mamei. Ce le transmite ea? Cum ar putea să îi inspire să facă ceea ce îi face fericiți dacă ea renunță atât de ușor?

Contruiește-ți visul

Nici nu mai stă pe gânduri. Deschide laptop-ul și începe căutarea locurilor de muncă. Depozite, depozite, depozite. Oare ar trebui să mai cumpănească ideea? Dacă se pripește? Când e pe cale să ia o pauză pentru limpezirea gândurilor, găsește  https://vindem-ieftin.ro/, link-ul unui depozit virtual de materiale de construcții. E un concept atât de unic încât începe să studieze întregul lor site.

Vindem-Ieftin
Sursă foto: Vindem-Ieftin

Paginile cu produse îi stârnesc amintiri frumoase. Îi plăcea atât de mult să își imagineze cum arăta casa sau încăperea pe care clienții săi o amenajau cu materialele recomandate de ea… Era micul ei joc creativ care o anima și îi oferea bucurie.

A fost plăcut surprinsă să descopere că Depozitul Virtual de pe Vindem-Ieftin.ro acționează ca un depozit convențional, doar că relația e mediată prin comenzi online și telefonice. Valorile și misiunea firmei rezonau cu ceea ce își dorea și ea: o lume mai puțin poluată în care copiii să își poată valorifica potențialul.

Depozit Clasic vs. Depozit Virtual Vindem-Ieftin
Sursă foto: Vindem-Ieftin

Tot navigând pe paginile site-ului Vindem-Ieftin, a descoperit o oportunitate la care nici nu visa: propria afacere în domeniul materialelor de construcții. Din ce aflase până acum, ar fi putut deveni un fracizat Depozit Virtual cu zero costuri. În minte își auzea vocea repetându-i „Vezi detalii, vezi detalii!”.

Chiar era real! Putea să preia administrarea unui Depozit Virtual, fără costuri. Trebuia doar să aplice și să persevereze. Știa că dacă va fi selectată, pasiunea și determinarea îi vor fi abilități care îi vor asigura succesul.

Ideea de a lucra de oriunde și oricând au facut-o să nu mai stea pe gânduri. Știa că asta este ceea ce își dorește să facă, așa că a aplicat.

Când faci ceea ce îți place, orice vis capătă forță și devine realitate

După 6 luni ca fracizat Depozit Virtual, Maria se simte împlinită. Poate lucra de oriunde și oricând și, este recompensată în functie de valoarea adusă. Cu implicarea și abilitățile ei de negociator și vânzător deține deja un portofoliu propriu de clienți. A primit mult ajutor din partea celor de la Vindem-Ieftin, dar s-a adaptat rapid și acum are propriile aripi.

Satisfacția evoluției în carieră este de neprețuit. Și, nu este doar ea mândră de realizările sale. Familia o susține, iar copiii o admiră și o consideră un model de urmat. Într-un domeniu care aparent este al bărbaților, Maria, o femeie hotărâtă și determinată, reușește să facă performanță. Și nu este singura. Antreprenoriatul li se potrivește ca o mănușă multor femei care își doresc ca timpul și veniturile lor să fie controlate doar de ele, nu de un șef.

Vindem-Ieftin
Sursa foto: Vindem-Ieftin

Și-a construit o carieră și și-a îndeplinit un vis ce părea, la un moment dat, mult prea măreț. Are zilnic posibilitatea de a ajuta clienții (oferindu-le consultanță și obținându-le cea mai buna ofertă) să își îndeplinească propriile planuri, oferindu-le materialele de construcții necesare, la termen și la prețuri bune. În raport cu partenerii și colaboratorii săi, Maria se simte ca între prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Articol scris pentru SuperBlog 2022.Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 4. Totul într-un singur loc

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: