Ceasul este accesoriu care nu se demodează niciodată.

Ținuta fiecăruia transmite o poveste. Transmite povestea noastră, lasă la suprafață indicii despre cine suntem și ce ne place. Și, indiferent de hainele pe care le alegem pentru viața de zi cu zi, mersul la birou sau participarea la diverse evenimente, accesoriile sunt cele care întregesc mesajul transmis.

Oricât de axați am fi pe „interior”, neglijența aspectului exterior nu poate fi o scuză. Și, nu încurajez sub nicio formă superficialitatea. Dar, frumusețea vine din interior, nu e așa? Asta înseamnă că dacă ai un interior frumos, cu siguranță acest aspect se va reflecta în exterior.

Ceasul – accesoriu care spune povestea ta

Unul dintre detaliile mici care transmit informații despre tine este ceasul. Pe lângă situția financiară (poate fi observată prin aspectul uzat sau nu al ceasului sau prin brandul purtat), ceasul transmite multe despre gusturile și stilul de viață al purtătorului.

Nu am nici un ceas cu un design sport, asta pentru că nu sunt o persoană sportivă. Pentru a fi impulsionată să fac mișcare, îmi este de ajuns un smartwatch cu design casual. Pentru evenimentele mai deosebite, îmi plac ceasurile mai elegante, în special cele cu brățară metalică.

În general, îmi aleg ținutele în funcție de stare. De cât de aventurieră mă simt sau câtă creativitate am în zorii acelei zile. Pentru a putea să îmi accesorizez orice ținută cu un ceas, am nevoie de diversitate când este vorba de acest accesoriu atât de grăitor.

Ceasul îmi conferă stil și personalitate. Dar, dincolo de aspectul șic pe care mi-l dăruiește, ceasul mă ajută să fiu punctuală. În comparație cu telefonul mobil, ceasul este în fiecare secundă la încheietura mâinii mele. Dacă aleg să port un ceas cu funcționalități, cu atât mai multe avantaje am în acea zi.

Ceasuri femei ceasuri-shop.ro
Sursă foto: ceasuri-shop.ro

Sursa mea preferată de ceasuri

Atunci când vine vorba de ceasuri, ceasuri-shop.ro este sursa mea de încredere. Din acest loc magic aflat în inima internetului, cumpăr ceasuri, în timp ce economisesc ceasuri întregi din viața mea. Da, nu mai pierd timpul prin magazine. Căutarea unui ceas potrivit îmi consuma ore întregi. Asta, dacă la final mă alegeam cu produsul dorit.

Și nu doar timpul este economisit, ci și banii. Nu mai chletui bani pe transportul prin oraș pentru că orice ceas mi-aș comanda de pe ceasuri-shop.ro îmi este livrat direct acasa, cu transport gratuit (și am 14 zile perioadă de retur). Dacă tot am pomenit de bani, țin să menționez că de aici pot comanda ceasuri de valori foarte variate (de la 50 lei la peste 1000lei), găsind chiar și produse de la branduri de lux.

Iar promoțiile… Ei bine, cui nu îi plac promoțiile? Eu sunt topită după afacerile bine făcute! Tot aici, pe ceasuri-shop.ro, se găsesc reduceri de până la 70%. Sună bine, nu?

De câte ori achiziționăm un produs, ne dorim să fim siguri că este alegerea potrivită. Mie îmi oferă această senzație de siguranță garanția (24 de luni), dar și opinia altor cumpărători (recenziile). În niciun magazin fizic nu am avut norocul să mă întâlnesc cu o persoană care să fi cumpărat produsul de care eram interesată și care să îmi spună experiența pe care a avut-o utilizându-l.

Ceasuri barbati ceasuri-shop.ro
Sursă foto: ceasuri-shop.ro

Ceasul este un cadou universal

Din ce am observat, există două categorii de oameni în raport cu ceasurile: colecționarii (acele persoane care ar aduna ceasuri cu nemiluita și care sunt cunoscători ai calității, designului și al mecanismelor) și ceilalți oameni. Nu cunosc nici o persoană care să fie împotriva ceasurilor, căreia să îi displacă acest mic gestionar al timpului. Chiar și cei care nu sunt fani împătimiți ai ceasurilor poartă aceste accesorii în diverse contexte sociale. Deci, ceasul este un cadou universal. Indiferent de sex sau de vârstă, ceasul este darul cu care nu poți da greș.

Ceasuri copii ceasuri-shop.ro
Sursă foto: ceasuri-shop.ro

Ceasul este un simbol al timpului, un măsurător al acestuia, iar un ceas primit sau dăruit reprezintă o ancoră în timp; e o amintire fizică a unui moment fericit. Ceasul este plin de simbolistică, iar design-ul ales este decorul poveștii pe care o transmite. Care este ceasul cu cea mai mare încărcătură emoțională pentru tine?Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: