Primăvara începe cu Spring SuperBlog

Sunt deja câțiva ani de când am descoperit comunitatea SuperBlog și de când m-am aventurat în cea mai longevivă competiție de blogging din România.

Din toamna anului 2020, de două ori pe an, particip la aceast concurs de scriere creativă. Nu întotdeauna am reușit să țin ritmul și să ajung printre finaliști, însă de fiecare dată am învățat ceva nou despre blogging și despre mine.

Primele două luni ale anului 2023 au trecut într-un ritm amețitor și m-am trezit cu primăvara bătându-mi la ușă. Eh, nu am văzut soarele și încă nu am cules ghiocei, dar eu am un mod mai unic de a primi vestea sosirii primăverii: începutul competiției Spring SuperBlog.

Și în această primăvară doresc să îmi pun energia și creativitatea la treabă, însă fără așteptări precise. Am de gând să simt competiția fără să las notele să îmi impacteze starea și creativitatea.

Sursă foto: SuperBlog

Dacă și ție îți place să scrii, deții un blog mai vechi de 3 luni și vrei să concurezi alături de alți bloggeri, îți recomand să citești regulamentul SuperBlog, să îți anunți participarea printr-un articol pe blog și să completezi formularul de înscriere.

Înscrierea se poate face oricând pe perioada competiției, dar mâine, 1 Martie 2023, prima probă va vesti startul oficial al ediției de primăvară, iar termenul de participare la fiecare probă este de o săptămână (pentru a nu fi penalizat).

Abia aștept să descopăr noua aventură SuperBlog și să fac față provocărilor pe care fiecare probă mi le va aduce!Categorii:Gânduri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: