Depozitul Virtual – inovația în domeniul construcțiior

În aproape toată țara construcțiile au început să se facă cu mare viteză. Cartierul meu se mărește considerabil în fiecare an, blocurile apărând ca ciupercile după ploaie. Când îl văd pe investitor prin cartier, am senzația că l-am văzut pe Dumnezeu coborât pe Pământ. Cum are timp să facă atât de multe lucruri?

Fotografie de SevenStorm JUHASZIMRUS pe Pexels.com

Eu încă stau la bloc. Am un teren, dar nu am apucat să încep construirea casei mult visate. Când l-am cumpărat eram foarte entuziasmată și abia așteptam să văd cum se ridică frumoasa mea căsuță. Însă, procesul necesar demarării construcțiilor mi se părea tare anevoios. Și, nu mă refer doar la actele necesare, ci la toată goana după materiale și meșteri potriviți.

Începuse să mi se pară adevărat proverbul conform căruia „de ce ți-e frică, de aia nu scapi” pentru că nu mai puteam amâna construirea casei. Spațiul pe care îl am la apartament este foarte mic, familia se mărește și, odată cu ea, se adună tot mai multe lucruri.

Trebuia să mă interesez și să mă decid cine o să îmi contruiască viitorul cămin, dar și de unde cumpăr materialele de construcții. Situația era complicată, pentru că auzisem atât de multe povești despre oameni care au cumpărat materiale la suprapreț sau materiale de proastă calitate și îmi era frică să nu îmi complic viața investind economiile într-o casă care să mă nefericească.

Fotografie de Max Rahubovskiy pe Pexels.com

Cum stăteam cu ochii pierduți înspre noul bloc care se ridică la mine în cartier, am zărit-o pe Amalia, soția investitorului de care pomeneam mai devreme. Mi-am luat inima în dinți și am profitat de salutul ei politicos pentru a mă interesa despre variantele pe care le-aș putea avea în materie de construcții.

Am descoperit din conversația cu Amalia că cel mai important factor pentru a avea timpul necesar afacerilor, dar și al vieții personale, consta în achiziționarea materialelor de construcții într-o manieră adaptată vieții în ritm alert pe care o avem.

Depozitul Virtual – inovația în materie de construcții

Mi-a oferit și mie informația secretă, neprețuitul Graal al construcțiilor: site-ul https://vindem-ieftin.ro/. De aici a început inițierea mea în lumea materialelor de construcții. Surprinzător, nu a fost atât de greu precum îmi imaginam.

Studiind site-ul celor de la Vindem-Ieftin.ro am aflat despre existența conceptului de Depozit Virtual (locul în care poți găsi mărfuri de la mai mulți distribuitori și producători doar pentru exemplificare, cumpărarea făcându-se direct de la producător/distribuitor) și am înțeles avantajele pe care acesta le presupune: costuri mai mici datorită eliminării cheltuielilor de transport, logistică, marketing, personal.

Depozit Virtual Vindem-Ieftin
Sursă foto: Vindem-Ieftin

Mă consider o persoană sceptică, deci ceea ce am aflat la primul contact cu cei de la Vindem-Ieftin.ro nu mi-a eliminat toate dubiile, chiar dacă aflasem de ei de la o persoană de încredere. Însă, am descoperit peste 300 de recenzii video reale, de la persoane care au cumpărat materiale de construcții de la ei. Cum știu că sunt persoane reale? Pentru că am găsit un video în care marfa a fost livrată chiar la mine în cartier și a fost primită de către soțul Amaliei.

Încă aveam lista cu materialele de construcții necesare de la prima încercare de a demara construcția casei, așa că am cerut o ofertă completând un formular online, iar consultantul local m-a contactat pentru stabilirea detaliilor. Faptul că nu trebuie să umblu eu după materiale și că am susținerea consultantului cât timp am nevoie (poate veni chiar și pe șantier pentru a stabili necesarul) m-a încurajat. Am simțit că în sfârșit am susținerea necesară pentru a putea să îmi duc la bun sfârșit planul pentru casa visurilor mele.

Fotografie de Mikael Blomkvist pe Pexels.com

Deja mi-am angajat meseriași și, bucurându-mă de consultanță de specialitate din partea celor de la Depozitul Virtual, am reușit să aleg materialele pentru structură și fundație de la producători premium, la un preț mai bun decât aș fi sperat, fără a umbla din magazin în magazin. După ce achit proforma, toata marfa aleasă va fi livrată direct de către producător, la adresa aleasă de mine.

Până la urmă, Depozitul Virtual s-a dovedit a fi o adevărată inovație pentru că îmi asigură necesarul de materiale de construcții într-un mod elegant (nu trebuie să car eu cu mașina saci cu ciment sau găleți cu tencuieli decorative), confortabil (totul s-a rezolvat ușor după ce am dat click pe „vezi detalii”), ieftin (am economisit aproape 15% din costurile pe care le-aș fi avut dacă negociam personal pentru fiecare produs achiziționat și dacă trebuia să asigur eu transportul), prietenos cu mediul (Vindem-Ieftin reușește să reducă numărul camioanelor care transportă materiale de construcții).

Depozit Virtual Vindem-Ieftin
Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Până să mă mut în casa mult dorită mai este puțin, dar am făcut cele mai importante demersuri pentru a face visul acesta să devină realitate. Dacă e să fiu sinceră, nu cred că aș fi reușit vreodată singură. Însă, cu Depozitul Virtual nu am simțit că am investit timp pentru că ei au făcut totul. Eu doar am spus ce îmi trebuie, iar consultantul a făcut toată treaba grea în locul meu.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2023.Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 3. Depozit Virtual, singura franciză de materiale de construcții din România

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: