Meditații la matematică online la Centrul Educațional Unirea!

Știți acele momente în care frânturi din discuția persoanelor din preajmă te teleportează în timp și spațiu? Așa mi s-a întâmplat și mie ieri. Un coleg de serviciu vorbea cu fiica lui. Verificarea de rutină la ora prânzului: „Ai ajuns acasă? Ai mâncat? Ai multe teme de făcut astăzi?” Nimic anormal. Până când o aud că îi spune că trebuie să închidă, că într-un minut încep meditațiile la matematică.

Ceva mi-a dat cu virgulă. Nu îmi ieșea calculul. Cum putea într-un minut să ajungă la meditații? Mi-au venit în minte drumurile lungi și anevoioase pe care trebuia să le fac pentru fiecare ședință la care participam atunci când făceam pregătire pentru bac. Cel mai tare îmi displăcea atunci când era ger. Când simțeam aerul rece cum îmi îngheța tot sistemul respirator.

Centrul Educational Unirea
Sursă foto: Centrul Educațional Unirea

Nu m-am putut abține și l-am întrebat dacă Alina, fiica lui, face meditații acasă. Eram curioasă dacă mai sunt profesori care se deplasează la domiciliu. Altă surpriză! Nu, nu făcea meditații față în față cu un profesor, ci meditații online la matematică. Cred că am părut foarte nedumerită. Sincer, am un dar al expresivității! Nu pot să îmi ascund mirarea atunci când ceva mă surprinde. Probabil din acest motiv mi-a oferit mai multe detalii despre meditațiile la matematică pentru bacalaureat pe care le făcea Alina.

Așa am descoperit că există Centrul Unirea, un centru educațional cu experiență de peste 11 ani care oferă cursuri și meditații diverse. Colegul meu este și el cursant. El s-a înscris la un curs de limbi străine. Mi-a spus că e foarte mulțumit. Economisește timp pentru că totul se desfășoară din confortul casei și are parte de profesori calificați. Cel mai mare avantaj îl constituie pentru el și Alina posibilitatea de a urmări cursul sau meditația ulterior, datorită înregistrării.

Centrul Educational Unirea
Sursă foto: Centrul Educațional Unirea

Mi s-a părut incredibil! Pe vremea mea, dacă nu îmi notam tot ce era necesar în timpul meditațiilor la matematică, nu mai aveam posibilitatea să reascult sau să revăd. Pierdeam informația și trebuia să apelez la colegi sau să aștept următoarea ședință pentru a afla ce îmi era necesar. Era necaz mare! Acum, e ca și cum ai fi într-o buclă temporară și te poți întoarce când vrei să repeți ședința respectivă.

Lui Andrei, colegul meu, i se pare un avantaj și că poate urmări personal cum decurg aceste meditații. În plus, fiica sa nu poate să lipsească de la aceste meditații online. Ședințele nu pot fi anulate sau reprogramate. Mi-a zis că în adolescența lui se întâmpla să mai chiulească de la meditațiile la care îl trimiteau părinții și să petreacă acea oră cu prietena prin oraș. Hmm.. e o metodă de a te asigura că informațiile ajung la copilul tău, chiar și atunci când ai parte de unul mai rebel!

Centrul Educational Unirea
Sursă foto: Centrul Educațional Unirea

Imediat ce am ajuns acasă am dat vestea mai departe. Familia trebuia anunțată instant! Era important să le spun și lor despre asta. Eliza, verișoara mea, va avea evaluarea națională anul acesta. Pentru a se asigura că va lua notă mare părinții străbat săptămânal 40 de km pentru a ajunge în cel mai apropiat oraș și o așteaptă mereu până termină meditațiile la matematică. Cu ajutorul acestor meditații la matematică online ar salva mult timp, atât părinții, cât și Eliza. Ar economisi și bani, nu doar timp. Ar putea petrece acele ore împreună, relaxându-se și bucurându-se unul de compania celuilalt. În plus, Eliza ar putea oricând să urmărească înregistrarea ședințelor. Așa cum mi-am imaginat, li s-a părut extraordinară ideea. Mai ales că pot urmări o ședință demo gratuită pentru a se putea decide mai ușor.

Mi-ar fi plăcut, pe vremea mea, să am această posibilitate de a mă pregăti pentru bac. Din păcate, nu exista această oportunitate. Nici pe departe! Însă, cu siguranță asta aș alege pentru copiii mei. Calitatea informațiilor, posibilitatea de a revedea ședințele ori de câte ori e nevoie, dar și posibilitatea de a urmări modul de desfășurare a ședințelor sunt plusuri pentru meditațiile online. Ca să nu mai pomenesc de existența unui contract în baza căruia se va desfășura pregătirea, indiferent că este individuală sau de grup. Alegând meditațiile la matematică oferite de Centrul Unirea distanța dispare. Oricât de mică sau de mare ar fi ea. Ploaia și gerul nu mai contează. De oriunde, copilul are acces la profesorii potriviți și la informațiile necesare pentru un viitor pe măsura visurilor.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.



Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 6. Meditații online la matematică? Da, la Centrul Unirea!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.