BookMyMind

Bine ați venit pe blogul meu! Bookmymind se vrea a fi un loc în care ideile pot fi împărtășite, în care sufletul este deschis, iar starea de relaxare și armonie își face simțită prezența.

Un blog lipsit de prejudecătăți, din care să reiasă mereu posibilitatea ca omul să își poată afla cea mai bună variantă a sa zilnic. Nu pentru că eu aș reuși să fac acest upgrade în mod constant sau fără greșeală, ci pentru că împreună am putea reuși.

Îmi doresc ca acest blog să poată aduce un gând bun, curat, și de ce nu, creator, în viețile cititorilor săi. Dacă doriți să îmi împărtășiți din gândurile, ideile sau părerile voastre vă aștept comentariile la articole sau mesajele, folosind datele de contact de pe pagina cu același nume .

Cum ar fi dacă am trata blogul ca pe un jurnal? Dacă am scrie doar despre lucruri importante și interesante pentru a le reciti și mai ales pentru a putea să le citească oricine?

Dacă blogul ar fi o mini-lume pe care o construim cu fiecare articol? Cum ar fi să fim călători într-o zi în acea lume? Ne-ar face plăcere să cutreierăm articol cu articol?

Vreau să contruiesc o „lume” relaxată, armonioasă și elegantă. O „lume” în care pacea sufletească este elementrul predominant, acaparându-te într-o succesiune de experiențe și senzații.

Ce vine din inimă nu are nevoie de recunoştinţă. Cine dăruieşte trebuie să facă mereu asta fără gânduri ascunse. În orice caz, aşa ar trebui acţionat.

Gloria Beck, Complimente. Mic tratat de întrebuințare a complimentelor

Omul este produsul gândurilor lui; el devine ce gândește.

Mahatma Ghandi

Viața e asemeni unei spirale. Nu știm în ce direcție este ținta ei, dar trebuie să mergem în direcția pe care o credem cea justă.

Constantin Brâncuși