BookMyMind

Bine ai venit pe BookMyMind!

Numele meu este Lăcrămioara, dar mă vei găsi pe blog cu numele de Lady Dot. Am creat acest „personaj” pentru a putea să mă adresez mai ușor către tine, cititorule.

Pe acest blog voi împărtăși din experiența și pasiunile mele.

În primul rând, voi oferi o perspectivă asupra lecturilor mele. Promit că nu voi strica din farmecul lecturii și că voi lăsa misterul fiecărei cărți să fie descoperit de către tine. Totuși, pe BookMyMind vei putea consulta o opinie (subiectivă) și vei putea afla impactul pe care l-a avut respectiva carte asupra mea. Voi fi sinceră și voi oferi părerea reală, neîndulcită și nealterată de prejudecăți și preconcepții.

Tot aici vei putea găsi și interviuri cu autori sau cu persoane de la care putem învăța cum să devenim o versiune mai bună a noastră.

Pe acest blog vei putea citi articole despre anumite produse sau locații pe care le descopăr și despre care consider că merită să scriu. Vei putea, de asemenea, să citești articolele cu care particip la diverse competiții de blogging. Creativitatea trebuie exersată și încurajată!

Nu în ultimul rând, pe BookMyMind vei găsi articole despre VIAȚA CU DIABET (de tip 1), pentru că sunt prea dulce și vreau să împărtășesc din experiența mea.

Fiecare articol, indiferent de categoria din care face parte, reprezintă o bucățică din mine, din viața mea și din sufletul meu. Acest blog există din pasiunea pentru cărți, pentru scris și pentru oameni. Îmi doresc să evoluez și susțin evoluția prin orice mod îmi este la îndemână.