Mini-răsfăț pentru chip și suflet? Fiolele laCabin sunt porția zilnică de frumusețe la fiolă. Ți-ai oferit astăzi momentul regal?

De când cu pandemia, avem tendința de a acorda mai puțină atenție tenului nostru. Stând mai mult în casă, „atacăm” mai puțin tenul cu farduri și fonduri de ten. Totuși, vremea trece peste chipul nostru, iar factorii care ne afectează aspectul și elasticitatea pielii încă sunt foarte mulți.

Fiolele laCabine sunt o modalitate perfectă de a îngriji în mod profesional tenul. Dintre cele 6 tipuri de fiole laCabine, consider că tenul meu ar fi încântat de La Cabine Anti Imperfection și La Cabine Vitamina C.

La Cabine Vitamina C

Gama La Cabine se poate găsi la pachet de câte 10 sau câte o fiolă ambalată individual.

Cu efecte vizibile numai după 6 ore, fiolele laCabine pot fi folosite pentru o reîmprospătare rapidă, tratament de îmfrumusețare (utilizarea a 1-2 fiole pe zi, seara și/sau dimineața) sau ca ritual de înfrumusețare.

Indiferent de necesitățile tenului nostru, gama La Cabine oferă fiola potrivită cu frumusețe.

La Cabine Vitamina C oferă tenului luminozitate, hidratare și tonifiere. Previne îmbătrânirea prematură a pielii, în special cauzată de expunerea la soare. Aceste fiole sunt protecția perfectă pentru zilele pe care le voi petrece în terasă, în bătaia caldă a soarelui, alături de aroma plantelor din preajmă. Sper, ca expunerea la soare să nu se limiteze la perimetrul curții, ci să încerc aceste fiole după ce mă satur de soare la piscină sau la mare. Nu știm încă ce ne aduce vara, dar e timpul să ne pregătim pentru prospețimea, dinamica și abundența de arome pe care o aduce sezonul cald.

LaCabine fiole
Tehnologia fosfolipidelor din fiolele La Cabine întărește bariera cutanată a pielii și favorizează absorbția ingredientelor active în cele mai profunde straturi ale pielii.

Până la razele blânde ale soarelui, vremea aspră pune la încercare tenul. Timpul îndelungat petrecut în spații închise (mai ales pentru persoanele fumătoare) duc la un ten îmbâcsit și pori plini de toxine. Cu La Cabine Anti Imperfection pot elimina rapid impuritățile și mă pot bucura de piele fină și matifiată.

Datorită acidului salicitic, alantoninei și a uimitoarei Buchu fiolele laCabine Anti Imperfection matifiază pielea, atenuând dilatația porilor și reducând secreția sebacee (este recomandat pentru tenul mixt sau gras).

Grija față de noi este o dovadă de iubire pe care trebuie să ne-o oferim constant pentru a ne putea bucura de tot ce ne înconjoară. Fiolele leCabine demonstrează că frumusețea vine din interior, ajutându-ne să ne simțim bine în pielea noastră într-un mod ușor și elegant.

Pentru a utiliza tratamentul din fiole laCabine trebuie să rupem fiola ( ❗ cu grijă) și să folosim soluția pentru masarea feței. Acest moment de răsfăț nu este oferit doar trupului, ci și minții noastre. Relaxarea și reîmprospătarea tenului ne va ajuta să ne simțim revitalizate.

Înainte de a folosi orice tip de tratament este recomandată informarea prealabilă asupra efectelor și ingredientelor, alegând în funcție de nevoile tenului nostru, ținând cont de unicitatea noastră.

Tenul tânăr și fin nu se demodează niciodată. Acesta este și motivul pentru care ne dorim ca tehnicile de înfrumusețare folosită să aibă efecte cât mai îndelungate. Serul din fiolele laCabine este absorbit ușor în piele, din acest motiv având rezultate rapide și, datorită modalității inovative de încapsulare a ingredientelor active eliberează gradual nutrienții, oferind o eficiență sporită și un efect de lungă durată.

În timp ce îmi analizam obiceiurile de frumusețe și îmi imaginam cum tenul meu ar străluci ca o zi frumoasă de primăvară, cum aș simți mângâierea soarelui pe pielea catifelată, în fața ochilor îmi răsare o alertă ciudată. Doar în filme am mai văzut genul acesta de mesaj alarmant, prevestitor. Am dat click și m-am înfiorat când am văzut că este un mesaj. Mi-au trecut prin minte toate relele.

Dragă Lady Dot,

Am să încep prin a-mi cere scuze pentru perioada în care nu am reușit să îți mai vorbesc. Lucrurile se mișcă într-un ritm mult prea rapid, abia acum am reușit să mă adaptez. Am avut multe de învățat într-un timp mult prea scurt. Dar, sunt bine. Viața alături de prinț îmi priește. Cred că și lui. Suntem fericiți.

Mai știi când ne jucam de-a bloggerițele? Încă mai am acces la contul tău WordPress și mi s-a părut interesant să văd la ce lucrezi. Ești curioasă cum este să te bucuri de fiolele laCabin? Ți-am rezervat două bilete pentru mâine. Îmi lipsești atât de mult, încât am să profit de rangul meu pentru a te avea aproape.

Pentru că știu cât de mult îți place arta și cât de tare te însuflețește surpriza impactului cu frumosul, ai să îți petreci weekendul într-una dintre camerele Palatului Regal din Madrid. Noi nu locuim aici, este prea imens și grandios. Un spațiu mai mic oferă o senzație mai mare de intimitate. Și poate asta îmi și lipsește.

Cum spuneam, abia aștept să te văd, draga mea prietenă. Știi că nu aș putea să nu vorbesc cu tine.

Planul meu este să petrecem puțin timp împreună. Și să te răsfăț cu fiolele laCabin. Apropo, aici avem și varianta pentru bărbați.

Letizia

Am ajuns ca prin magie în frumoasele încăperi ale Palatului de Oriente (Palatul Regal din Madrid) și am admirat, puțin cam prea ambiguu și fugitiv grandoarea, eleganța și arta care te reduce la tăcere. Într-una dintre cele 3418 camere (este cel mai mare palat regal din Europa), prietena mea Letizia mă aștepta pentru ritualul de frumusețe. Totul era amenajat special pentru noi, pentru un ritual regal de înfrumusețare. Soțul meu dispăruse, dar atunci parcă nici nu îmi mai aminteam de existența lui, de viața de dinainte de momentul trăit.

Pentru că Letizia îndrăgește fiolele laCabine cu ardoarea și pasiunea specifică ei (oh, mulțumesc divinității că regalitatea nu a schimbat-o într-atât de profund), caracteristică pe care o cunosc de pe vremea studenției (atunci ne-am împrietenit și, chiar dacă viața ne-a separat fizic, am păstrat legătura corespondând online constant), aplicarea acestui ser parcă cerea o anumită solemnitate. Ca pe un ritual, am desfăcut fiolele, momentul spargerii fiind parcă sincronizat din priviri, iar lichidul a început să capete nuanțe roșiatice. Sângele meu se omogeniza cu lichidul care trebuia să îmi aducă senzația de libertate și prospețime.

Atunci am simțit durerea. Doar ce am conștientizat ce se întâmplase…

La Cabine Anti Imperfection

În timp ce îmi pregăteam articolul pentru proba cu numărul 7 din competiția Spring SuperBlog 2021, citeam despre Prințul Felipe de Asturia și soția sa Letizia. Probabil că cele câteva clipe în care am ațipit și-au spus cuvântul. A fost ca într-o vacanță. Poate mult prea scurtă și lipsită de senzația de materialitate. Dar, cine se mai poate lăuda că a trăit momentul unui răsfăț alături de Letizia? Dacă toată vizita mea regală a fost doar o frântură din ce poate să creeze creierul meu, fiolele laCabin chiar există în realitate. Se găsesc la Farmacia la Preț Mic și pot fi deliciul meu regal zilnic. Nu trebuie să fii de viță nobilă pentru a te trata ca pe o prințesă. Cu laCabine putem avea ten cu aspect nobil utilizare cu utilizare.

Aș vrea să fi apucat să mă văd în Sala balului imperial după utilizarea la Cabine, atât de către mine, cât și de către soțul meu. Aș fi vrut ca visul să continue… Așa că, aveți grijă cum utilizați fiolele. Fiecare detaliu contează atunci când este vorba despre starea de bine, iar un accident, fie el și unul foarte mic, poate nărui… vise.

Care este micul tău răsfăț de vis? Ce experiență și ce loc ți-ar hidrata pielea și inima deopotrivă?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.



Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.