Din blogger în… SuperBlogger

Așa cum vă povesteam la începutul lunii septembrie, SuperBlog mi-a atras atenția încă de la începuturile mele ca blogger. Pe atunci, nu puteam participa la această competiție (pentru a te putea înscrie trebuie să ai un blog cu o vechime de cel puțin 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate).

În toamna anului 2020 am putut pentru prima dată să particip la una dintre edițiile celui mai longeviv concurs pentru bloggeri.

Nu am știut ce mă așteaptă și, asemeni unui boboc în prima zi de școală, am pornit pe drumul încărcat cu emoție, creativitate, competitivitate și aventură, către ceea ce m-a transformat într-un superblogger.

Fiind nouă în această lume eram lipsită de încredere, iar rezultatele obținute în cadrul competiției m-au luat prin surprindere. De la prima participare am reușit să mă poziționez pe locul 13. Pentru mine a fost o reușită. Nu credeam că voi obține un astfel de rezultat. Și nici că voi fi unul dintre finaliști (SuperBloggeri).

Ce mi-a plăcut la SuperBlog?

  • Am înțeles că îmi place ceea ce fac. Oricât de multă perseverență și efort este necesar, îmi place să scriu, să mă reinventez și să mă autodepășesc.
  • M-am antrenat intens. Fiind novice, probele din cadrul competiției au fost solicitante la început. Frecvența cu care trebuia să scriu, termenele limită (nedorind să fiu penalizată pentru întârziere), notele pe care urma să le primesc și diversitatea subiectelor pe care trebuia să le abordez m-au făcut să ies din zona de confort. A fost nevoie de multă disciplină și determinare, uneori simțindu-mă copleșită.
  • Am concurat alături de bloggeri foarte talentați și implicați. Acest lucru a fost măgulitor și de speriat în același timp. Dorindu-mi rezultate, fiecare probă reprezenta un nou motiv de stres. Oare am scris bine? Oare voi lua o notă satisfăcătoare? Rezultatele au fost mulțumitoare. Chiar dacă am câștigat o singură probă, poziționarea pe locul 13 mi-a demonstrat că pot.
  • Am învățat o grămadă de lucruri. SuperBlog este mai mult decât o competiție. Este o modalitate de a te evalua, de a evolua și de a te îmbunătăți (ca blogger și ca persoană). Pe lângă informațiile prețioase pe care le înveți în calitate de blogger (prezentare grafică, stiluri de scriere, modul în care sunt percepute articolele de către marketeri/cititori, adaptarea în funcție de anumite cerințe/subiecte), această competiție te învață să fii disciplinat și fair-play.

Da, este solicitant. Este o competiție plină de emoție, dar îți intră în sânge. Atunci când m-am obișnuit, s-a terminat. Am regretat. Mi-a lipsit. Dar, primăvara asta SuperBlog pune din nou rotițele în mișcare. Spring SuperBlog 2021 începe! Abia aștept să particip. Acum sunt pregătită, știu la ce să mă aștept. Plăcerea competiției și provocările de care voi avea parte mă vor face să renasc și să simt din nou că trăiesc. SuperBlog este o comunitate din care îți dorești să faci parte mereu, adrenalina și distracția făcându-te să savurezi această competiție și să devii un blogger (in)dependent.

Ce mai aștepți? Completează formularul de înscriere și alătură-te comunității de SuperBloggeri!

Finalist SuperBlog 2020Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: