BFF-ul meu mă menține frumoasă

Bogăția vieții constă în calitatea oamenilor cu care ești înconjurat. Cel puțin acesta este conceptul meu. Persoanele cărora le sunt dragă sunt cel mai de preț dar pe care l-am primit după naștere. Nu doar rudele intră în această categorie de oameni prețioși, ci și prietenii. Aceștia din urmă, sunt aleși de către noi, după „chipul și asemănarea noastră”. Cum spune și proverbul: „Cine se aseamănă, se adună!”. Nu?

Eliza este una dintre prietenele mele. Una dintre BFF-urile (Best Friend Forever) mele, mai exact. Nu am multe, dar sunt cele mai bune BFF-uri pe care și le-ar dori o fată. De ce vă vorbesc despre Eliza? Pentru că ea nu este doar una dintre prietenele mele cele mai bune, ci este și o persoană pasionată de cosmetică. Profesând cu dragoste ca și cosmeticiană, Eliza este mereu informată cu privire la produsele cosmetice de pe piață. Este un mare avantaj pentru mine pasiunea și pregătirea ei profesională. Nu trebuie să merg la salon pentru a primi sfaturi calificate despre cele mai indicate metode de a avea grijă de tenul meu. De cele mai multe ori, nu este nevoie decât să o întâlnesc pentru a primi o lecție detaliată despre cât de importantă este odihna pentru a preveni cearcănele, despre ce creme și măști pentru față trebuie să utilizez și, mai ales, despre cât este de necesară hidratarea pentru sănătatea pielii.

Fotografie de Misolo Cosmetic pe Pexels.com

BFF-ul meu mă menține frumoasă

Eliza mi-a demonstrat, de-a lungul timpului, nu doar loialitatea și dragostea ei de prietenă, ci și calitățile și competența ei profesională. Fie că am avut coșuri, iritații sau cearcăne, Eliza a găsit soluția potrivită pentru mine.

Știu cât este de important să folosesc produse cosmetice de cea mai bună calitate și mă bucur de recomandările ei constante. De curând, m-a informat cu privire la o gamă de produse ce va fi lansată în curând. Allurene Cosmetics este un brand de produse cosmetice românești ce promite calitate și implicare pentru a oferi fiecărei femei rezultatele mult așteptate.

gama Allurene
Sursă foto: Allurene

Allurene Cosmetics își propune să devină BFF-ul fiecărei femei și să creeze relații trainice de prietenie. Gama Allurene pune la dispoziția femeilor produse consmetice de îngrijire a tenului potrivite încă de la vârsta adolescenței (18+ ani). Produse din ingrediente naturale, cosmeticele Allurene sunt fără parabeni și pot fi folosite indiferent de tipul de ten.

Pentru că cearcănele sunt o provocare pentru mine, Eliza îmi recomandă să încerc gama Allurene. Mi-a povestit despre laptele demachiant Allurene care nu doar curăță tenul și îndepărtează machiajul, ci ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul pielii datorită uleiului de migdal. Pentru a fi sigură că voi obține rezultatele dorite, mi-a recomandat să încerc gama completă de îngrijire a tenului. După demachiere, mi-a recomandat să folosesc apa micelară Allurene și crema contur ochi Allurene. Datorită ingredientelor din această cremă, pielea din jurul ochilor va avea elasticitate și suplețe, pierderile transepidermale de apă fiind prevenite; de asemenea, ajută și la reducerea cearcănelor, având rol antiinflamator și efect calmant.

Chiar dacă mi-a recomandat aceste produse nou apărute pentru cearcăne și curățarea tenului, m-a sfătuit să nu mă limitez doar la zona ochilor. Zâmbind, mi-a amintit că în curând voi împlini 30 de ani și că aș putea opta pentru crema antirid Allurene.

Fotografie de Anna Tarazevich pe Pexels.com

Cine își dorește o piele uscată și nesănătoasă? Eu cu siguranță nu! Vreau să îmi păstrez pielea cât mai mult timp fermă și tonifiată. Chiar m-a pus pe gânduri! Trebuie să încerc aceste produse noi și promițătoare. Mi-a zis că nu trebuie să îmi fac niciun fel de grijă, cosmeticele Allurene sunt testate dermatologic și pot fi folosite cu încredere.

Cine știe, poate Allurene va fi o nouă BFF pentru mine!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.



Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.