Viața e mai simplă cu tehnologia AENO

Cu siguranță nu sunt singura visătoare. Sunt aproape sigură că nu doar eu am avut acel vis aproape ireal în care nu eram nevoită să fac niciodată curățenie. Cred că toți cei care am visat măcar o dată la senzația pe care am putea să o trăim într-o casă în care curățenia nu este o activitate care să ne privească, am trăit și dezamăgirea imposibilității acestui stil de viață.

Nu pot să descriu senzația care m-a încercat atunci când am aflat de tehnologia AENO. Prima dată, am avut ocazia să văd aceste aparate inteligente AENO atunci când am fost la prietena mea, mutată din nou în România după mulți ani petrecuți în Olanda.

Credeam că are nevoie de mine pentru a se readapta vieții din țara natală, însă, în realitate eu aveam nevoie de ea pentru a putea descoperi că viața poate fi trăită ca în cele mai îndrăznețe vise.

Sursă foto: AENO

Inovația AENO este prezentă în 26 de țări

Fiind proaspăt mutată în România, mă așteptam ca Ema să aibă nevoie de ajutor cu organizarea și curățarea casei, În schimb, surprizele nu au contenit să apară!

După ce ne-am reîntâlnit în mijlocul orașului, am observat că Ema butona telefonul în timp ce aborda subiecte precum ce tip de ceai prefer sau ce mi-ar plăcea să mănânc. Bineînțeles, am considerat că urmează să comande ceva de mâncare și am încercat să îi recomand unul dintre restaurantele mele preferate.

Odată ajunse acasă, imediat m-a servit cu un ceai cu o temperatură perfectă! Și nici măcar nu observasem când a reușit să încălzească apa!

În timp ce stăteam pe canapeaua ce trona în mijlocul sufrageriei perfect mobilate și aranjate, am observat cel mai ciudat lucru! Un fel de mic OZN a apărut din baia Emei și a început să se miște prin sufragerie!

aspirator robot AENO
Sursă foto: AENO

Nici nu vreau să mă gândesc cât de amuzantă a putut să-i pară Emei reacția mea! Mi-a explicat rapid că OZN-ul de care mă speriasem nu este chiar atât de necunoscut pământenilor. De fapt, obiectul care îmi dăduse fiori era un aspirator robot AENO RC4S. Am rămas înmărmurită atunci când mi-a explicat de ce este în stare acest aspirator de vis.

Curăță toate tipurile de suprafețe (poate depăși trepte de 20mm) și poate curăța până la 300 mp cu o încărcare de numai 4,5 ore. Însă, ceea ce m-a făcut să o invidiez pe Ema și să îmi doresc acest aparat inovator cu ardoare, nu a fost nici măcar detaliul despre cum este capabil să aspire și să spele podeaua dintr-o singură trecere. Nuu! Ceea ce mi-a schimbat percepția asupra treburilor casnice și asupra tehnologiei este abilitatea acestor electrocasnice inteligente de a fi controlate prin intermediul unei aplicații, funcționând astfel de oriunde în lume.

Vă este destul de clar că am lăsat orgoliul la o parte și am rugat-o, insistent, să mă ajute și pe mine să îmi ușurez viața cu un astfel de aspirator inteligent, crezând că e nevoie să îl comande din Olanda și să facă în așa fel încât să ajungă la mine în România. De unde să cumpăr eu o astfel de inovație în România? Ei bine, ce să vezi? De fapt, aparate inteligente AENO pot fi achiziționate dintr-o mulțime de magazine din România! Cu cât răsfoiam lista de magazine, cu atât mai puternică devenea vocea din minea mea care îmi spunea „Cumpără de aici”.

Sursă foto: AENO

Viața e mai simplă cu tehnologia AENO

Atunci când m-am liniștit și am început să simt mai aproape de realitatea mea acest stil de viață, am descoperit că Ema avea și mâncarea gata, delicioasă și aburindă. Așa am realizat că locuința acesteia este un fel de fortăreață a viitorului. Ceaiul meu fusese doar începutul.

Atunci când Ema mă chestionase în timp ce butona telefonul, de fapt setase din aplicație ca fierbătorul electric AENO să pregătească apa caldă la temperatura optimă (aspiratorul deja era setat să își facă programul de curățenie nestingherit).

O cină precum cea oferită de Ema nici că îmi închipuiam. Pentru mâncare a folosit aceeași tehnologie AENO, de data aceasta aparatul sous vide AENO SV1 fiind actorul principal.

Sursă foto: AENO

Acest aparat smart folosește o metodă lentă de gătire a alimentelor ambalate în vid, la o temperatură relativ scăzută și controlată cu precizie (setările temperaturii pot fi făcute în trepte de 0,5°C, în intervalul de la 20° la 95°C; setările timpului pot fi făcute cu temporalizatoare de până la 100 de ore în trepte de până la 1 minut).

Acest aparat de gătit sub vid (sous-vide provide din franceză și înseamnă „sub vid”) dispune de control manual pentru a putea personaliza gătitul, dar și de 4 programe automate, fiecare program fiind de fapt o combinație optimă de timp și temperatură pentru diferite alimente.

Da, așa cum îi spune numele, aparutul sous vide AENO SV1 nu poate prepara alimentele dorite dacă acestea nu sunt vidate. Din acest motiv, Ema avea și un aparat pentru vidat AENO, conceput special pentru a sigila automat pungile pentru alimente.

Sursă foto: AENO

Din fericire, nu doar că am aflat de existența acestor dispozitive care cu siguranță îmi vor îmbunătăți calitatea vieții, dar am avut ocazia să le testez și să observ rezultatele. Ema a avut amabilitatea de a-mi explica diverse detalii precum siguranța utilizării acestor aparate smart. De exemplu, aparatul sous vide AENO SV1 are mânerul izolat termic pentru a împiedica arderile atunci când este folosit la temperaturi maxime. De asemenea, acesta are o funcție de oprire automata în cazul excesului sau insuficienței apei, supraîncălzirii sau la finalul unui program.

Pe lângă siguranța și confortul pe care este clar că utilizarea acestor produse îl oferă, curățarea și întreținerea lor este la fel de ușoară. Însă, un alt avantaj al acestora îl reprezintă designul de-a dreptul divin. Designul minimalist, funcțional și estetic din punct de vedere vizual nu a fost observat doar de către mine, asta e sigur, însă mie mi-a furat inima din clipa în care mi-au fugit ochii fără teama de necunoscut pe care am simțit-o în primele clipe.

tehnologie AENO
Sursă foto: AENO

Atunci când crezi că le știi deja pe toate, viața încă te poate surprinde, iar progresul tehnologic poate să își vină în ajutor în cele mai neașteptate moduri. Pentru mine, calitatea vieții este cel mai important aspect al vieții. Atunci când ai cât mai mult timp liber, ai energia și oportunitatea de a te axa pe ceea ce îți place, pe ceea ce te face fericit și, mai ales, pe ceea ce e cu adevărat important. De ce să petrec timp din viața dând cu aspiratorul dacă pot să mă bucur de acel timp în compania oamenilor dragi sau pur și simplu răsfoind o carte? De să nu las tehnologia să mă ajute, să îmi simplifice viața, iar energia conservată astfel să fie folosită pentru a trăi mai aproape de ideal? Până la urmă, dacă resursele necesare sunt la îndemână, de ce să nu ne trăim visurile?

Articol scris pentru SuperBlog 2023



Categorii:Gânduri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Felicitări pentru articol, pentru documentare si rapiditate! ❤

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mulțumesc pentru apreciere! ❤

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Proba 7. Cum te pot ajuta aparatele AENO să-ți faci viața mai frumoasă

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.