Cum transform un gift card în cadoul perfect?

Ninge. Privesc cu nasul lipit de geam cum zăpada este presărată tandru pe pământul rece de parcă cineva ar cerne făină printr-o sită uriașă. Iluminatul stradal parcă adaugă o notă de magie acestui peisaj feeric. Mă simt teleportată în timp, văzând cu ochii minții toate iernile trăite până acum și simțind speranța cu care am scris fiecare scrisoare către Moș Crăciun.

Zăpada este primul semn că a venit sezonul cadourilor. E anotimpul zâmbetelor, al darurilor și al stării de bine. Retrăiesc fiecare cadou primit și simt dulcea nostalgie a momentelor deja trecute.

– Bună my lady, ai apucat să vezi dacă găsești portofele bărbați pe Answear.ro?

Vocea soțului meu m-a trezit din reverie. Rămăsese că voi căuta un portofel potrivit pentru nepotul nostru. Mi-am dat seama că nu intrasem încă pe site-ul celor de la Answear așa că am profitat de timpul liber pentru a putea găsi cadoul căutat. Deja timpul mă presa, Iulian urma să împlinească 21 de ani în mai puțin de două săptămâni.

iarna
Fotografie de Lina Kivaka pe Pexels.com

Care ar putea fi cel mai potrivit cadou?

Nici nu m-am apropiat prea mult de perioada sărbătorilor că deja simt cum goana după cadouri își face simțită prezența. Chiar dacă nu am luat la pas magazinele și nici nu am început să caut prin multitudinea de produse comercializate online, încep să îmi fac planul. Oare ce cadou este mai potrivit pentru fiecare persoană în parte? Cum aș putea să nu dau greș cu darul achiziționat?

Salvarea a venit în timpul căutării portofelului potrivit pe Answear. Cum nu am putut să mă rezum la categoria de produse care mă făcuse inițial să intru pe site, am cutreierat tot ce oferea acest magazin online cu peste 500 de branduri de top.

Știam că există posibilitatea achiziționării unui card cadou (gift card), însă abia acum am realizat că pe https://answear.ro/gift-cards am de fapt varianta ajutătoare pentru cadourile de anul acesta. Answear.ro anul acesta este un fel de spiriduș care facilitează oferirea de cadouri potrivite pentru toate persoanele dragi mie.

Cardurile cadou: sursă de bucurie sau lipsă de creativitate?

Sincer, cred că oferirea cardurilor cadou poate fi atât o sursă de bucurie, cât și o lipsă de creativitate. Cea din urmă se poate întâmpla să fie resimțită de persoana căreia îi dăruim dacă nu este oferită destulă grijă modului în care oferim.

answear gift card
Sursă foto: answear.ro

Ce iau în calcul atunci când ofer un card cadou:

În primul rând, am grijă să îmi raportez cadoul, în cazul acesta cardul cadou, persoanei căreia urmează să îi fie oferit. Cel mai important aspect pe care trebuie să îl iau în calcul, este vârsta (nu, nu i-aș oferi bunicii un card cadou pentru că probabil nu ar ști să îl folosească).

Dacă segmentul de vârstă este cel adecvat, atunci vreau neapărat să mă asigur că darul meu nu este văzut ca și cum ar fi lipsit de creativitate sau interes. Pe lângă cardul cadou, voi adăuga mereu un detaliu care să îi ofere personalitate și familiaritate.

Având în vedere că de pe answear.ro pot achiziționa carduri cadou care se trimit în format electronic, imediat după achiziție, am să mă asigur că darul meu va ajunge personalizat la destinatar.

cadouri electronice - gift card
Fotografie de cottonbro studio pe Pexels.com

Aș putea opta pentru varianta cea mai simplă de a achiziționa un answear gift card, adică utilizând direct adresa de e-mail a persoanei căreia vreau să îi ofer cadoul, dar cred că ar arăta mai mult interes din partea mea dacă aș achiziționa cardurile pe o adresă de e-mail care să îmi aparțină, iar apoi aș redirecționa e-mailul care conține cardul cadou către persoana dorită, atașându-i astfel un mesaj personalizat.

Până la urmă, ce ar putea fi mai frumos decât să primești ce îți dorești (aceste carduri cadou pot fi folosite pentru achiziționarea produselor din colecții noi, dar și pentru cumpărarea produselor aflate la reducere), dar și să ți se încălzească sufletul cu câteva vorbe frumoase? E ca și cum aș oferi un card cadou însoțit de o felicitare. Darul este potrivit, persoana care îl primește își cumpără ce dorește (dacă își dorește ceva ce depășește valoarea de pe cardul dăruit, poate achita diferența; dacă sume pe care dorește să o cheltuie este mai mică, atunci diferența îi rămâne pe card și o poate folosi cu altă ocazie în perioada de valabilitate a cardului) și, în plus, îi ofer și elementul personal, al cuvintelor calde, venite din suflet (pot chiar și să adaug o imagine, o melodie ori să fac un colaj).

cadouri
Fotografie de Leeloo Thefirst pe Pexels.com

Cred că achiziționarea cardurilor cadou de pe answear.ro este ca o continuă sursă de inspirație, atât pentru mine, cât și pentru cei care vor primi cadoul meu.

Până la urmă, ceea ce dăruim este despre cei cărora le oferim în aproape aceeași măsură cât este și despre noi. Cu un card cadou de pe answear.ro le ofer celor dragi ce își doresc, dar și ce îmi doresc. Ofer posibilitatea de a alege produse din diverse categorii (îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, sport sau home & lifestyle) exact pe placul persoanei. De ce să aleg eu nuanța rochiei surorii mele dacă ar putea să aleagă exact culoarea care i se potrivește? În plus, dacă este achiziționat un produs cu cardul cadou și este returnat, suma de bani este returnată în contul cardului folosit. În felul acesta, cei dragi au în plus libertatea de a alege cadoul care li se potrivește cu adevărat.

Sensul vieții este să-ți găsești darul. Scopul vieții este să îl dăruiești!

Pablo Picasso

Sursă foto: Answear.ro

Până la urmă, perioada sărbătorilor este despre oameni, despre a dărui și despre a te bucura de magia clipelor petrecute în preajma celor dragi. Fiecare zâmbet pe care îl aducem pe chipul oamenilor pe care îi iubim contribuie la crearea magiei pe care cu toții o așteptăm în sezonul rece.

Eu deja știu cum îi voi surprinde pe cei dragi iarna aceasta! Bine, urmează să compun și mesajele care vor însoți cardurile cadou de pe Answear.ro, dar asta e partea mai ușoară, pentru că deja știu ce simt pentru fiecare persoană în parte.

Articol scris pentru SuperBlog 2023



Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 16. Carduri Cadou: Sursă de bucurie sau lipsă de creativitate?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.