De Halloween voi pregăti un festin cu ajutorul lui Franke

Petrecerea de Halloween a devenit deja o tradiție pentru mine. An de an adaug câte ceva nou și astfel adun nu doar decorațiuni tot mai diverse, ci și amintiri, momente și trăiri alături de cei dragi.

Nicio petrecere nu poate fi trăită la intensitate maximă fără alimente care să delecteze papilele gustative ale participanților. Ce ar fi o petrecere de Halloween fără bucate specifice? Pentru că toată luna noiembrie este declarată „luna horror“, atunci când vine vorba de gustări tradiționale combinația dintre Halloween și Sfântul Andrei rămâne valabilă. Merele coapte și plăcinta cu mere sunt de nelipsit alături de bostanul dulce și aromat și plăcinta cu bostan. Aceste arome tomnatice umplu casa de savoare și sunt pe placul oricui. În plus, arată extraordinar în lumina difuză a decorului horror. Doar eu am o plăcere macabră de a mânca bostan copt în timp ce privesc în ochii pâlpâitori ai bostanului scobit și fercherzuit pentru a ne lumina seara?

Nici dulciurile nu pot lipsi, iar dacă în anii trecuți căutam disperată idei de preparate în casă, anul acesta îmi voi aștepta prietenii cu mai multă varietate. După degetele de vrăjitoare făcute din morcovi cu miere la cuptor, anul acesta am găsit în magazine o întreagă varietate de produse din ciocolată și jeleu. Trebuie să ducem această petrecere de Halloween la următorul nivel doar!

Electrocasnicele Franke – sursa mâncărurilor gustoase

Dar, vă rog, nu fiți speriați! Nu toată mâncarea va arăta înfiorător! Atunci când ești echipat cu electrocasnice Franke, nu ai cum să fii groaznic(ă) în bucătărie. Pentru că adrenalina va crește în timpul filmelor și jocurilor horror, avem cu toții nevoie de mâncare gustoasă și sățioasă..

Dulciurile ambalate înfricoșător pe care deja le-am achiziționat sunt distractive, dar anul acesta voi diversifica meniul cu preparate fără carbohidrați. Doar trebuie să pot mânca și eu ceva în timpul maratonului de filme! Cu făină de migdale, plită și cuptor Franke pot prepara fursecuri, pizza și pâine ca prin magie!

meniu halloween
Sursă foto: Imagini din arhiva personală editate cu canva.com

Pe lângă tradiționalele sarmale gătite în oală de lut (chiar de pe timpul străbunicii), creierul pane este o plăcere gustoasă și de actualitate în seara de Halloween. Aceste bunătăți sunt completate, așa cum vă spuneam mai sus, de nelipsitele plăcinte. Și ce perfect sunt coapte atunci când utilizezi un cuptor Franke. Mai mult, datorită funcției sale multicooking pot găti mai multe feluri de mâncare odată! Economisesc timp și am și masa mai îmbelșugată ca niciodată! Rumenite exact cât trebuie, este imposibil să nu fie uniform coapte. Masa de Halloween este atât de gustoasă încât pofta te bântuie tot restul anului!

cuptor Franke functia multicooking
Sursă foto: Imagini Franke editate cu canva.com

Singura teamă pentru anul acesta este spălatul vaselor. Dar trebuie alungată această spaimă tot în spiritul Franke. Pe https://www.frankemagazinonline.ro/ pot găsi mașina de spălat vase potrivită spațiului și nevoilor mele, astfel petrecerile să se sfârșească în aceeași manieră relaxantă în care încep.

Doar cât v-am povestit despre planurile culinare pentru noaptea de Halloween că a și apărut pofta. Ei bine, acum că am simțit gustul abia îmi aștept invitații! Vă rog, poftiți! Muhahahaaaa! 🙂

Articol scris pentru SuperBlog 2021.



Categorii:Oameni și povești

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 8. Halloween… în stil Franke

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.