O toamnă precum o primăvară: primătoamnă la SpringFarma

Iubesc toamna. Este anotimpul în care m-am născut și care mi-a oferit mereu senzații și trăiri unice. Dintre toate momentele anului, toamna mi se pare cea mai aromată, cromatica ei stârnindu-mi imaginația. Totuși, această perioadă a anului ascunde pericole pentru corpul nostru, iar un organism nepregătit să facă față oricăror provocări ne poate strica buna dispoziție și ne poate face să ratăm momente frumoase și unice. Zilele de toamnă sunt colorate și aromate, dar temperaturile mai oscilante, cerul mohorât și începutul sezonului virozelor ne fac în scurt timp să devenim nostalgici după frageda primăvară. Atunci când natura renaște, ne energizăm odată cu ea. Nu doar că ne binedispune, dar ne și pune la dispoziție o gamă largă de plante care să ne echilibreze organismul și să ne pregătească pentru un nou an.

Toamna aceasta este mai important ca niciodată să mențin vitalitatea primăverii în viața mea. Odată cu luna septembrie viața mea s-a schimbat, diabetul fiind un prieten neinvitat în viitorul meu. Dar, când ești prea dulce nu ai ce face decât să te conformezi, să te înarmezi cu răbdare și să trăiești sănătos. E ca și cum ai fi mereu însoțit de cei mai grijulii și protectori părinți, mereu gata să te apostrofeze dacă nu menții stilul de viață sănătos și cumpătat pe care ar trebui să îl avem în mod normal.

SpringFarma – sursa mea de primătoamnă

Insulino-dependentă și proaspăt ieșită din comă (deci cu glicemie uriașă) a fost o adevărată provocare pentru mine să îmi aduc glicemia în limitele normale și să reușesc să o țin sub control. Ajustarea dozelor de insulină în funcție de alimentație, dar și de glicemie a necesitat foarte multe teste. Glucometrul a fost ca o extensie a degetelor mele până am înțeles cum funcționează lucrurile. Ei bine, așa am descoperit și că springfarma îmi poate oferi prețuri foarte bune pentru testele pe care le utilizez atât de des.

Și dacă tot mi-am comandat teste pentru glucometru de la această farmacie online (în format fizic există în București și Ilfov) am profitat de prețurile mici și mi-am procurat și vitaminele atât de necesare corpului meu. Pe springfarma.com și aceste produse au un preț mult mai convenabil decât în farmaciile fizice din orașul meu.

În categoria suplimentelor și vitaminelor am găsit tot ce aveam nevoie pentru a-mi revitaliza organismul după experiența avută în urmă cu două luni. Imunitatea este sursa vitalității, iar cu ajutorul vitaminelor și suplimentelor alimentare corpul este mai puternic și rezistent. Acum, în plină pandemie și sezon rece este vital pentru organism să fie pregătit.

La springfarma am găsit mai multe produse destinate persoanelor cu diabet. În cazul meu multivitaminele și produsele pentru neuropatia diabetică au avut întâietate.

Comanda este livrată prin curier, ajunge rapid și mai fac și economie! Pentru o astfel de idee (să economisec comandând de la springfarma) merit puțin răsfăț!

Fiolele laCabine – din dragoste pentru mine

Un subiect mai puțin abordat atunci când este vorba despre diabet este cel al părului. În ciuda stilului de viață mai sănătos, podoaba capilară este afectată. Rezistența părului nu mai este ca în primăvara vieții fără intervenție din afară. Din acest motiv am profitat de această comandă de la springfarma și mi-am achiziționat fiole pentru păr de la laCabine.

Varianta LaCabine flash hair total repair hidratează și hrănește părul, oferindu-i strălucire și îmbunătățindu-i aspectul. Acest tratament este o soluție pentru combaterea vârfurilor despicate.

Utilizarea acestor fiole este simplă. Se aplică pe părul umed sau uscat, de la rădăcini sau de la mijloc până la vărfuri, de preferință noaptea. Nu trebuie clătire.

Un alt truc pentru a ne menține frumusețea și a ne bucura de un exterior frumos și luminos este oferit de laCabin prin fiolele pentru ten. Cu aceste două produse, fiolele pentru ten și cele pentru păr, fiecare privire în oglindă devine un moment de răsfăț și bucurie.

Spring – Farmacia la preț mic

SpringFarma este nimeni alta decât Farmacia la Preț Mic, de la 1 iulie 2021 schimbându-și denumirea și pregătind clienților săi o continuă primăvară de reduceri și prețuri mici.

Alături de SpringFarma am găsit sursa de primăvară din toamna mea rece. Cu ajutorul produselor comandate i-am oferit corpului meu resursele de care are nevoie pentru a face făță provocărilor, mi-am oferit bucuria de a avea un păr sănătos și rezistent și plăcerea de a rămâne cu bani, economia fiind considerabilă, iar energia consumată 0. Nu a fost nevoie să merg până la farmacie, eventual să mă duc la mai multe farmacii pentru a reuși să cumpăr toate produsele dorite, a trebuit doar să dau o comandă și să aștept apelul curierului. Timpul economisit a putut fi folosit pentru relaxare și nimic nu este mai prețios decât un timp de calitate.

Oricât de mohorâtă ar deveni atmosfera trebuie să aducem raze de soare în viața noastră. Chiar și în mijlocul toamnei putem să ne simțim energici ca primăvara. Nu trebuie să ne lăsăm corpul să cadă în letargie, trebuie să îl pregătim, să îi oferim armura de care are nevoie pentru a ne menține sănătoși și cu un tonus bun. Un corp sănătos înmagazinează o minte sănătoasă, iar asta ne asigură starea de bine și de confort ca să ne putem bucura de ceea ce ne înconjoară. Eu mi-am adus primăvara în viață, tu cum îți asiguri starea de bine?

Articol scrie pentru SuperBlog 2021.



Categorii:Viața cu diabet (tip 1)

Etichete:, , , , , , , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Proba 11. Springfarma.com – O toamnă precum o primăvară
  2. Visez la o vară normală. Vreau culoare, energie și bucurie! – Bookmymind

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.