Machiajul dă culoare fiecărei zile

Rujul este cu adevărat magic. Poartă în el mai mult decât un strop de culoare – vine cu promisiunea unui zâmbet strălucitor, a unei zile strălucitoare, la propriu și la figurat.

Roberta Galaty – Lipstick In Afghanistan

Machiajul oferă încredere în sine

În viața de zi cu zi, fiecare dintre noi este capabilă de puțină magie. Poate că nu avem praf de zâne, dar avem la îndemână produse care să ne ofere sclipire, să ne dea culoare și să ne mărească încrederea în sine.

Machiajul poate fi o modalitate excelentă pentru a ne accentua trăsăturile și a ne personaliza fiecare zi într-un mod care să ne și protejeze tenul (pentru un plus de grijă pentru pielea nostră putem alege să folosim produse bio și vegan friendly).

Machiajul este ca o bijuterie pe care o port zilnic

Probabil fiecare dintre noi ne aranjăm atunci când avem o ocazie specială. Însă, pentru mine machiajul este ca un accesoriu de care nu mă pot lipsi în nicio zi. Machiajul de zi este pentru starea mea de spirit așa cum este cafeaua pentru trup. Mă energizează, mă binedispune și îmi consolidează încrederea făcându-mă să mă simt mai puternică și determinată. Da, machiajul mă face să mă simt protejată!

Produsele Revers de la MyCosmetics sunt aproape de mine

Chiar dacă nu fac cine știe ce machiaje elaborate, în fiecare dimineață am grijă să îmi conturez înfățișarea și atitudinea cu ajutorul produselor Revers. Produsele de machiaj Revers pe care le achiziționez de pe MyCosmetics îmi plac pentru că sunt ușor de aplicat, sunt rezistente și au un raport bun calitate-preț.

Astfel, în fiecare zi îmi aplic baza pentru machiaj înainte de a-mi aplica fondul de ten (pentru a mă asigura că nu mi se va usca tenul folosesc un fond de ten hidratant). În felul acesta orice imperfecțiune este ascunsă; iar dacă tenul meu are o zi mai dificilă corectorul lichid Revers îmi întinde un strop de perfecțiune pe chip.

După partea necesară, adică aplicarea bazei pentru machiaj și a fondului de ten fluid, urmează partea cu adevărat creativă și distractivă: aplicarea fardului de pleoape, a rimelului și/sau a tușului de ochi și a rujului.

Sursă foto: arhiva personală

Personal, nu folosesc decât foarte rar tuș de ochi. În schimb, sunt o fană înrăită a rimelului și a creionului pentru ochi. Îmi place cum creionul pentru ochi îmi evidențiază ochii, iar rimelul oferă volum, profunzime și gingășie genelor mele. Astfel, simt că pot cuceri lumea doar cu o privire și un zâmbet.

Fardul de pleoape folosit pentru machiajul de zi este, în general, unul discret, în nuanțe cât mai naturale. În funcție de context sau eveniment mă mai pot juca cu paleta de culori. Însă, cireașa de pe tort (sau de pe buze) este reprezentată de ruj. Iubesc rujurile (cel mai ades combin culoarea unui ruj solid cu strălucirea unuia lichid) și, chiar dacă rujul nu îmi poate rezolva orice problemă, este un bun început pentru orice dimineață!

Toarnă-ți o băutură, dă-te cu ruj și adună-te!

Elisabeth Taylor

Oferă lumii chipul pe care ți-l dorești!

Un strop de culoare nu a rănit pe nimeni, din contră! Înfrumusețează chipul, ținuta, chiar lumea! Machiajul este cea mai la îndemână posibilitate de exprimare, dar și cel mai bun psiholog. Timpul petrecut pentru evidențierea trăsăturilor care ne caracterizează și ne reprezintă este cel mai de preț timp petrecut cu noi înșine. Grija pe care ne-o acordăm atunci când ne aplicăm produsele de makeup este printre primele gesturi de iubire pe care ni le acordăm și ni le oferim zilnic.

Consider că machiajul nu este doar despre noi, ci și despre cei care ne privesc. Iubindu-ne și răsfățându-ne pe noi, de fapt îi respectăm și pe cei cu care intrăm în contact oferindu-le un zâmbet cald, o privire sublimă, deci o atmosferă creativă și productivă la modul general. Cu toții ne simțim bine într-un mediu plăcut, plin de viață și expresivitate.

Chiar dacă sunt adepta machiajului cât mai natural (îmi pasă să pară că nu îmi pasă), mereu încerc să îmi exprim personalitatea prin intermediul culorilor, iar machiajul este cel mai facil mod de a face asta.

Până la urmă, cu ajutorul machiajului nu doar că putem cuceri lumea, dar o putem schimba minut după minut! Machiajul este superputerea cu ajutorul căreia îmi împrăștii magia în lume, fiecare mișcare a încheieturii cu rujul sau rimelul în mână fiind ca o vrajă invocată cu ajutorul unei baghete fermecate. Tu ce truc folosești?

Articol scris pentru SuperBlog 2023



Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Proba 11. Machiajul de zi. Cucerește lumea cu un look marca Revers!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.